Proc se nemaji rady!?
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Osová Bítýška
- Kontaktovat uživatele:
Proc se nemaji rady!?
No potrebovala bych pomoc,mela jsem cincily 2 od malicka spolu,teda ta jbyla uz velka kdyz jsem k ni dala mimco!1rok spolu spavali a byli spolu najednou se me zacli nesnaset a kousat se uz nemuzou byt v jedne kleci!Muzete me prosim poradit jestli by se to dalo jeste zmenit aby mohli byt jeste spolu?Mam na ne velikou novou klec a nemuzou bej spolu:-(Predem dekuji za pomoc Katka
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
Tak to se mi este nestalo, ale snad ti to dobře dopadne... :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
ani ja som este o takom niecom nepocula....
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jsem uplne zoufala a chtela bych aby to bylo jak predtim,no jeste jsem premyslela ze mam jeste jeden par ale v jine kleci ale to je holka a kluk a maji tedka mimco ale to uz se ,,hadali" nez se narodilo,jsem fakt z toho nestastna!Ale vsem dekuji za pomoc
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
A to jsou samci, nebo samice? Kdyby to byli samci, tak by se rvali proto, že je ta samička co má miminko v říji.
Mě se hádá i pár mezi sebou, když je v říji jedna ze samiček ve vedlejší kleci.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
To ti asi moc neporadim, protože mám jen jednu činčilku. :( :cry: :?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
žanda napsal:A to jsou samci, nebo samice? Kdyby to byli samci, tak by se rvali proto, že je ta samička co má miminko v říji.
O tom sem uz taky někde četla, ale jinak nevím ... Sand se ti je podaří nějak dát zase dohromady... :wink:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
nemesisss napsal:jsem uplne zoufala a chtela bych aby to bylo jak predtim,no jeste jsem premyslela ze mam jeste jeden par ale v jine kleci ale to je holka a kluk a maji tedka mimco ale to uz se ,,hadali" nez se narodilo,jsem fakt z toho nestastna!Ale vsem dekuji za pomoc
Mě se takhle rvou kluci o samici....bohužel je mám v jedné místotni a oni ji cejtěj oba dva sou z ní opravdu hotoví a tak nemůžou bejt spolu. No a te se mi rvou šmudla s rozarkou, potom co sem oddělilla samce, takže musim počkat až se to narodí a pak to zkusim znova. Hald někdy, když je jedna samice těhotná, tak nesnese druhou samici.:-(
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Proc se nemaji rady!?
nemesisss napsal:No potrebovala bych pomoc,mela jsem cincily 2 od malicka spolu,teda ta jbyla uz velka kdyz jsem k ni dala mimco!1rok spolu spavali a byli spolu najednou se me zacli nesnaset a kousat se uz nemuzou byt v jedne kleci!Muzete me prosim poradit jestli by se to dalo jeste zmenit aby mohli byt jeste spolu?Mam na ne velikou novou klec a nemuzou bej spolu:-(Predem dekuji za pomoc Katka
Bohužel něco podobného se mi taky stalo. Jak na to... Já jsem je oddělila. Čím to je netuším. Možná je to ponorková nemoc, tak jako to funguje u lidí... možná se lépe poznají a příjdou na to, že se vlastně nesnášejí... možná je to boj o prestiž.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Martina Tejnilová napsal: Mě se takhle rvou kluci o samici....bohužel je mám v jedné místotni a oni ji cejtěj oba dva sou z ní opravdu hotoví a tak nemůžou bejt spolu. No a te se mi rvou šmudla s rozarkou, potom co sem oddělilla samce, takže musim počkat až se to narodí a pak to zkusim znova. Hald někdy, když je jedna samice těhotná, tak nesnese druhou samici.:-(
Jj můžu potvrdit. A když se to potom narodí... tak i dlouhodobé přátelství vezme za své. Březí a kojící samičky mám už raději oddělené od ostatních "holek".
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no jsou to 2 holky tak uz jsem to stejne vyresila,kamaradka ma samecka tak jsem ji tu jednu holcinu dala a k te 2 co zustala se za mesic nastehuje klucina, tak snad jseem to vyresila dobre:-)A budou obe spokojene!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
To je moc dobře. Gratuluju k nastávajícímu samečkovi. :wink: :wink: