Činčilí venkovní voliera

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Andela.skoloudova
Nový uživatel

Příspěvekod Andela.skoloudova » Út Říj 16, 2007 21:37

parisse napsal:
Andela.skoloudova napsal:
silva napsal:Být Tebou, tak zůstanu raději u pejsků. Soužití činčila a psi, resp. ohař a cokoliv - nemusí být to pravé ořechové. S.

vy vubec nectete, ja ji nechtela mit volne po byte se psem! ale na balkone a potom v kleci, ven by chodila do parku a taky po dome, ne v byte!
To už se fakt nedá číst,to snad není možný jak jsou některý lidi zabedněný.ČINČILA VEN NESMÍ!!!!!!!!!!!!!!!ANI NÁHODOU!!!!!!!!NECHTĚLA BYCH BEJT TVOJE BUDOUCÍ ČINČILA ANI KDYBY MI DÁVALI MILION.TEĎ UŽ TO SNAD POCHOPÍŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Já jsem to již dávno pochopila, jak se dočtete ve foru... Psala jsem "nechtěla" minulý čas :roll:

Disable adblock

boruvka311
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod boruvka311 » Stř Říj 17, 2007 11:02

Prave ze volne po byte by bylo celkem v poradku- kdyby se nestykala se psem a byl ajinak v kleci, ale na balkone a pak na prochazky do parku??? Jako do parku na voditku???

Andela.skoloudova
Nový uživatel

Příspěvekod Andela.skoloudova » Stř Říj 17, 2007 17:07

boruvka311 napsal:Prave ze volne po byte by bylo celkem v poradku- kdyby se nestykala se psem a byl ajinak v kleci, ale na balkone a pak na prochazky do parku??? Jako do parku na voditku???
ne, my tu mame trosku jiny park... ale to je fuk, vzdyt uz jsem rekla ze ji mit nebudu, co mam vice rikat?

yanka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Liberec

Příspěvekod yanka » Stř Říj 17, 2007 18:02

boruvka311 napsal:Prave ze volne po byte by bylo celkem v poradku- kdyby se nestykala se psem a byl ajinak v kleci, ale na balkone a pak na prochazky do parku??? Jako do parku na voditku???
ne, my tu mame trosku jiny park... ale to je fuk, vzdyt uz jsem rekla ze ji mit nebudu, co mam vice rikat?

jaký park? to mě zajímá, i když činču mít nebudeš :)

Disable adblock

Andela.skoloudova
Nový uživatel

Příspěvekod Andela.skoloudova » Stř Říj 17, 2007 19:44

[/quote]

jaký park? to mě zajímá, i když činču mít nebudeš :)[/quote]

No je to zkratka takove uzavrene, jako voliera... nic se nestane když činča uteče

Petra Baková
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Převážně Kolín

Příspěvekod Petra Baková » Stř Říj 17, 2007 20:12

No sleduji tohle téma od začátku, ale ještě semse nedostala k tomu napsat svůj názor . Musím říct že mě slečna velmi pobavila. Je zde spousta zkušených chovatelů činčil, kteří ví co je nejlepší pro činčilky. a rozhodně to není venkovní voliera :lol: , mě jednou samci rozkousali pletivo a utekli ven , byly tam tak hodinu a chudaci z toho byly pěkně v šoku. takže ven to nedoporučuji. Jinak sem moc nepobrala tu tvoji situaci doma, my máme barák, a ve svym pokoji sem měla , 3 papoušky, 7 andulek,a hafo křečku a myšek, a venku sem zas měla koně, kocoura a psa. takže.......popravdě si myslím že mi dá za pravdu víc chovatelů že je dobře že sis tozatím s činčilkou rozmyslela.

Andela.skoloudova
Nový uživatel

Příspěvekod Andela.skoloudova » Čt Říj 18, 2007 20:14

Petra Baková napsal:No sleduji tohle téma od začátku, ale ještě semse nedostala k tomu napsat svůj názor . Musím říct že mě slečna velmi pobavila. Je zde spousta zkušených chovatelů činčil, kteří ví co je nejlepší pro činčilky. a rozhodně to není venkovní voliera :lol: , mě jednou samci rozkousali pletivo a utekli ven , byly tam tak hodinu a chudaci z toho byly pěkně v šoku. takže ven to nedoporučuji. Jinak sem moc nepobrala tu tvoji situaci doma, my máme barák, a ve svym pokoji sem měla , 3 papoušky, 7 andulek,a hafo křečku a myšek, a venku sem zas měla koně, kocoura a psa. takže.......popravdě si myslím že mi dá za pravdu víc chovatelů že je dobře že sis tozatím s činčilkou rozmyslela.

No jo, ale my doma nejsme všichni magoři do zvířat, nikomu vyloženě nevaděj...

Petra Baková
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Petra Baková » Čt Říj 18, 2007 20:26

u nás sem jedinej cvok já :lol:

Andela.skoloudova
Nový uživatel

Příspěvekod Andela.skoloudova » Čt Říj 18, 2007 20:42

Petra Baková napsal:u nás sem jedinej cvok já :lol:
nj, já mám doma trochu jinou situaci a ještě mi nebylo 18, takže já si moc vyskakovat nemůžu... zvlášť když mám doma 3 sourozence a mamku

Petra Baková
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Petra Baková » Čt Říj 18, 2007 20:51

ježiš to by mě hráblo. u nás byla většina rodiny proti zvířátům ale když sem to už domů přinesla tak se staly miláčkem rodiny. Když sem si kupovala činčilu nic se o tom zvířátku nevěděla. všechno sem si musela dohledat na internetu a ted vím co mají mojí 4 miláčci nejradši, ja se naštěstí po maturitě odstěhuju a pořídím si další myšky. aby měl přítel doma vzrůšo :lol: :lol:

Andela.skoloudova
Nový uživatel

Příspěvekod Andela.skoloudova » Pá Říj 19, 2007 15:20

Petra Baková napsal:ježiš to by mě hráblo. u nás byla většina rodiny proti zvířátům ale když sem to už domů přinesla tak se staly miláčkem rodiny. Když sem si kupovala činčilu nic se o tom zvířátku nevěděla. všechno sem si musela dohledat na internetu a ted vím co mají mojí 4 miláčci nejradši, ja se naštěstí po maturitě odstěhuju a pořídím si další myšky. aby měl přítel doma vzrůšo :lol: :lol:

no já mam doma jenom jednoho člověška kterej zvířata vyloženě nemá rád (když je jich doma moc) a to je brácha... s tim byly trošinku problémy 8)

ajtik
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Pečky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ajtik » Pá Říj 19, 2007 16:03

Tak nás je doma pět a zvířat máme hrozně moc a děti mi řikaj že jednou je vystěhuji na ulici a nechám si jen zvířata. :lol:

Andela.skoloudova
Nový uživatel

Příspěvekod Andela.skoloudova » Pá Říj 19, 2007 16:38

ajtik napsal:Tak nás je doma pět a zvířat máme hrozně moc a děti mi řikaj že jednou je vystěhuji na ulici a nechám si jen zvířata. :lol:

Mě se jendou zeptal brácha jestli mám radši jeho nebo ty zvířata... bohužel jsem musela přiznat pravdu a tak jsem se opatrne zeptala "fakt to chces vedet?" :roll:

lwici
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwici » Ne Říj 21, 2007 10:49

ajtik napsal:Tak nás je doma pět a zvířat máme hrozně moc a děti mi řikaj že jednou je vystěhuji na ulici a nechám si jen zvířata. :lol:

Mě se jendou zeptal brácha jestli mám radši jeho nebo ty zvířata... bohužel jsem musela přiznat pravdu a tak jsem se opatrne zeptala "fakt to chces vedet?" :roll:

:lol: :lol: :lol: ... a chtěl?

Andela.skoloudova
Nový uživatel

Příspěvekod Andela.skoloudova » Ne Říj 21, 2007 16:32

lwici napsal:

:lol: :lol: :lol: ... a chtěl?

jo, tak jsem řekla že jelikož on se ke mě chová jak ke kusu hadru tak že mám teda radši ty zvířata... musela jsem kvůli němu ale dát pryč 4 andulky :roll:

Lída
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: OSTRAVA
Kontaktovat uživatele:

Krásná diskuse

Příspěvekod Lída » Po Říj 22, 2007 8:00

Tento příspěvek se mi líbí:)
takže můj názor je - venkovní voliéra - NE
Ven se ale určitě do voliéry můžou dát i jiná zajímavá zvířata. Mým "dětským snem" byl Outloň váhavý nebo Vakoveverka. To je paráááda. Jenže jsem to studovala na internetu a zjistila jsem, že to není taková sranda - dost smrdí. Takže kdo má dům, dost prostoru, možnost venkovní voliery atd. - do toho.
Činčila je opravdu náchylná a patří domů.
Líbí se mi, jak jsou lidé "blázni" do zvířat a umí s nimi žít :lol:

Sharona
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy

Příspěvekod Sharona » Po Říj 22, 2007 8:50

Outloň váhavý, coto je za zvíře, to neznám???

tuta
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tuta » Po Říj 22, 2007 9:41

Sharona napsal:Outloň váhavý, coto je za zvíře, to neznám???

taková poloopička... furt visí na stromě (teda spíš chrní na větvi)
Aspoň teda doufám, že je to tak
M.

Sharona
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy

Příspěvekod Sharona » Po Říj 22, 2007 12:50

No už jsem se koukala po netu, fakt je to opice a prý se maže výkaly, když je rozčilená :lol:

LUCIA
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Bratislava, SR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LUCIA » Po Říj 22, 2007 14:36

vonkajsia voliera urcite nie...

Petra Baková
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Petra Baková » Po Říj 22, 2007 16:17

:lol: tak takovou opici bych doma teda nechtěla

lwici
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwici » Po Říj 22, 2007 20:36

Sharona napsal:No už jsem se koukala po netu, fakt je to opice a prý se maže výkaly, když je rozčilená :lol:

... no a činčily po sobě čůrají :lol: :lol: :lol:.

ajtik
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Pečky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ajtik » Po Říj 22, 2007 20:50

Kdyby jen po sobě mě včera podarovala plnou dávkou - samec provokoval a pak uhnul a já jsem se musela jít osprchovat :shock:

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » Po Říj 22, 2007 21:20

ajtik napsal:Kdyby jen po sobě mě včera podarovala plnou dávkou - samec provokoval a pak uhnul a já jsem se musela jít osprchovat :shock:

Já jsem ještě takovou akci naživo neviděl, takže jediný čuně doma jsem já :roll: ...

Schelbinka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Bdín;okr.Rakovník

Příspěvekod Schelbinka » Stř Říj 31, 2007 21:26

Ahoj chtela bych poprosit o zaslani fotek nekterych vasich volier, abych mela predstavu kam ji postavit, a jak ji zutulnit pro mou cincilku. Muj e-mail je 1.Andy.@seznam.cz moc dekuji

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”