16. februara nas to caka
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
pěkný mrnousové,at se jim daří :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu kraaasni prckove!! Preju hodne zdravicka a hodne panicky do budoucna :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jsou nádherní. Gratuluji. Krásný a dlouhý život mrňouskům i rodičům. :P
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju... Přeju hodně štěstí do budoucna
M.
M.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
sou uplně užasny gratulujem :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Moc krásní šmudlíci tak ať rostou jen do krásy :P
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
taky gratulujeme jsou úžasní :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bdín;okr.Rakovník
taky gratulujeme jsou rozkosny :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: SR, Bratislava
Dakujeme za pochvali... Si neviete predstavit aky zmätok narobia v skole 3 pidicincilky, normalne sa skoro pobili len aby mohli byt buducimi panmi malinkych... :roll:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Třinec
- Kontaktovat uživatele:
Jsou nádherní, ať rostou do krásy.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
Úžasné miminka =D>! A jak se Florindelce povedly (bílá, standardek a flekatá). Ale nejdůležitější je, aby ti krásně rostly, měli chuť do života a dělaly lumpárny( :lol: ).
-
- Bronzový uživatel
:( dnes sa stalo nieco hrozneho, Florindela zakusla standarta ktory nam dnes zomrel, neviem preco to spravila az po 3 dnoch, nejde mi to do hlavy ved boli uplne zdravy ale uz vcera mal dokusane cele ocko a papulku a tahal za sebou zadnu nozicku, kedze sa mi zdalo ze nepapa tak som ho prikrmovala mlieckom pre male maciatka, myslela som ze sa z toho dostane, ale bohuzal... :( :( dufam ze tym dalsim dvom uz nic nespravi...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
to je mi moc líto upřímnou soustrast :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ježíši!!To je mi moc a moc líto. Že by cítila, že je z nich nejslabší? Zvířátka poznají mnohem víc...Možná mu přeci jen něco bylo a ona to cítila. Ale že to udělala takhle surově...Čekala bych, že ho zakousne, aby se netrápil...Ale takhle ho dořídit. Tak snad už vše bude v pořádku...Chudinka malej :cry: :cry: :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
a tys viděla,že to udělala samička?Já měl jednoho mrnouse menšího a ty dva ostatní ho prali a měli odřený čumáčky a trochu od krve,ale asi po 5-7 dnech už se neprali a vše bylo v pohodě.Mrnouska je nám moc líto.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
To je mi moc líto :cry: :cry:. Je ho strašná škoda a musel si dost vytrpět v posledních chvilkách. Ale teď už je mu dobře, neboj. Snad už tě a tvoje činčilky potkají jen krásné chvilky.
:cry: :cry: :cry: :( :( :(
:cry: :cry: :cry: :( :( :(
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Člověk má nejdříve radost, že jsou mimískovíé a potom někdy stačí tak málo a je po radosti :( Ale to už je ta mocná příroda, na kterou jsme krátcí. Ale ona ví co dělá(je pravda, že ne vždy)...a tomu my nerozumíme a ani mnohdy nezabráníme...ale život jde dál...
-
- Bronzový uživatel
OkoTygra napsal:a tys viděla,že to udělala samička?Já měl jednoho mrnouse menšího a ty dva ostatní ho prali a měli odřený čumáčky a trochu od krve,ale asi po 5-7 dnech už se neprali a vše bylo v pohodě.Mrnouska je nám moc líto.
Neviem ale myslim ze samicka mu pomohla, samozrejme ze male sa bili ale ono uz bolo potom cele dokusane... podla mna samicka citila ze je slabi.... :(
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
To mi je luto toho maleho...
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
florindela napsal::( dnes sa stalo nieco hrozneho, Florindela zakusla standarta ktory nam dnes zomrel, neviem preco to spravila az po 3 dnoch, nejde mi to do hlavy ved boli uplne zdravy ale uz vcera mal dokusane cele ocko a papulku a tahal za sebou zadnu nozicku, kedze sa mi zdalo ze nepapa tak som ho prikrmovala mlieckom pre male maciatka, myslela som ze sa z toho dostane, ale bohuzal... :( :( dufam ze tym dalsim dvom uz nic nespravi...
to je mi líto, ale asi byl bohužel nějak nemocny a ona poznala, že by neměl šanci na přežiti :-(
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Upřímnou soustrast.
Něco bylo špatně a ona to věděla. Matky to poznají a když odvrhnout mláďata nedělají to jen proto, že by se o ně nechtěly starat.
Něco bylo špatně a ona to věděla. Matky to poznají a když odvrhnout mláďata nedělají to jen proto, že by se o ně nechtěly starat.
-
- Bronzový uživatel
DNES MAME ZA SEBOU DRUHE VAZENIE :)
Takze dnes sme sa pod druhy krat vazili a dostali sme aj mena prva v poradi ta viacej biela dostala meno ŠVANY na zaciatku vazila 0,050g teraz vazi 0,065. ta druha viacej tmavsia dostala meno LIBUŠKA na začiatku vazila 0,045 a teraz ma 0,060... skusala som ich aj merat a spolu s chvostikom mali okolo 17 cm :D. Babulky sa snazia vsetko ochutnat a su velmi zive a pojasene :oops: mame z nich vsetci radost a Florindelka s Miskom su velmi vzorny rodicia straju sa velmi uzasne dokonca ked mamina papa tatino strazi male pod bruskom :shock:
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”