bydleníčko
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Standartci se shání dobře,přeji hodného činčiláka. :D
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mě napadlo- zkus inzeráty (Bazos,Bazar na seznamu)-dost často tam činčilky darujou nebo levně prodávají standardky.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Koukni se tady na nabídku klasickejch šedejch potvůrek tu nabízí dost lidí, alspoň budes vedet přesne od koho to je......
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Už mám vyhlídnutého od Lídy tady z fóra, standartka :-)
-
- Stříbrný uživatel
Lída je dobrá volba :wink:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubicný kraj
Kup všem doma špunty do uší. Je snazší si zvyknout na ně, než na činčilí randál. :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Dřív jsem měla činičláka asi metr od postele ale po prvním týdnu se stěhoval i s klecí na druhou stranu baráku :D
-
- Nový uživatel
moja činča ak ma výbeh aspoň hodinu tak v noci randal nerobi :) mozno trosku ale inak spinka, a sem tam vydava zvuky zo spania :D ale inak v pohode
-
- Stříbrný uživatel
Mně dělal randál jen jeden,ten druhý je hodný..Ale už jsem to vymyslela,tak aby večer byl klid,když jdu spát.Že večer pustím kolem 17:00 do 20:hodin někdy do 22:00 hodin a ráno v 5:00 do 6:00 hodin..A to mu už stačí :D Že se krásně vyspím přes noc :)
-
- Nový uživatel
mne sa stalo iba raz ked ze som sa nevyspala, a to mala cica za domcekom spadnute jablcko, tak sa k nemu snazila prekusat. teraz na to uz davam pozor radsej :D
-
- Stříbrný uživatel
Ja mám činčilky v izbe. Keďže ich púšťam takmer každý večer von + majú obrovskú klietku, bo som ju vyrábala ja, tak nemám v noci problém s hlukom. Ako jasné, že buchocú, skáču ....ale ja som si zvykla. Ani sa nezobudím ak vyvádzajú :D . No vlastne ma zobúdzali vtedy, keď som im na noc dala kus viniča a oni s tým kúskom dreva buchotali ....dali si ho do papuľky a behali od jedného konca klietky na druhý....pričom celý čas ťahali tú paličku po stene klietky...hádam pochopíte ako to myslím :wink: . Boli moc zlatunké, ale po pár nociach som sa rozhodla, že paličky budú dostávať ešte pred mojím spaním. Druhé riešenie bolo, že som zviazala dokopy niekoľko paličiek a tým pádom to vedeli obhrýzať, ale rachotať s tým už nešlo :D .
Takže ja osobne nemám problém s tým, že či činčilky mať v izbe, ale záleží od toho aký máte spánok a ako vyvádzajú tí vaši dropci :D
Takže ja osobne nemám problém s tým, že či činčilky mať v izbe, ale záleží od toho aký máte spánok a ako vyvádzajú tí vaši dropci :D