jak zařídit klec pro činčí miminko

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Bibione
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Praha 10

Příspěvekod Bibione » Čt Kvě 24, 2007 20:26

Terezka napsal:Kukuřičná podestýlka je pro činči vhodná, ale mluvilo se o kukuřičné křupce. Co si pod tím představit? Kukuřičný lupínek nebo nějaký chips? Lidské pochutiny bych činčám nedávala.

Já myslela kukuřičnou křupku ale ne tu solenou mám pro mimčo ( jí to od půroku ) takové ty neslané absolutně skoro bez chuti prodávají je ve zdravé výživě nebo v lekárně tak tu jsem myslela. A pak ještě jeden dotaz můžu činče usušit třeba nakrájenou mrkev nebo nějakou jinou zeleninu a třeba i pampelišky, sedmikrásky jjsem taky někde četla nebo jen lístečky. Moc díky za rady

Disable adblock

Denča Bártková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Denča Bártková » Čt Kvě 24, 2007 20:32

moje myšky sušenou mrkev milují.. :) a sušené květy pampelišek i sedmikrásek taky..

Bibione
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Bibione » Čt Kvě 24, 2007 21:07

Denča Bártková napsal:moje myšky sušenou mrkev milují.. :) a sušené květy pampelišek i sedmikrásek taky..

super moc děkuju za odpověď jdu sušit

Bibione
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Bibione » So Kvě 26, 2007 20:55

Bibione napsal:
Denča Bártková napsal:moje myšky sušenou mrkev milují.. :) a sušené květy pampelišek i sedmikrásek taky..

super moc děkuju za odpověď jdu sušit

a písneš mi pls kolik těch sušených sedmikrásek můžou denně? Abych jí nějak neublížila. A je schopná činča se naučit chodit čůrat do rohu když to od maminy neumí a čůrá všude? A kolik asi tak granulí má snís 2-měsíční mládě, Eliška si vyleze přes den tak 4x ven na jídlo a vnoci taky to víc ale taky spí. A kolik má vážit dospělá činča?

Disable adblock

Denča Bártková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Denča Bártková » Ne Kvě 27, 2007 9:52

sedmikrásky jí dávej jako pamlsek.. takže ne každý den.. přeci jenom je to bylinka.. :wink: Zkus jí dát podestýlku jenom do rohů, a uvidíš jestli si zvykne.. Granule jí dávej neomezeně, těch se přejíst nemůže.. Dospělá činča může vážit 500, ale i 900.. to záleží na konkrétním zvířátku, jak je stavěné.. :wink:

Věra
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Pardubice

Příspěvekod Věra » Ne Kvě 27, 2007 13:11

Bibione napsal:A kolik asi tak granulí má snís 2-měsíční mládě, Eliška si vyleze přes den tak 4x ven na jídlo a vnoci taky to víc ale taky spí. A kolik má vážit dospělá činča?

Mám asi přibližně stejně starou činču co ty (asi taky z Plzně :wink: )A ta paní mi říkala, že se mláďátka rádi přejídají granulemi, ať jí dávám jen polévkovou lžici (časem asi podle potřeby). Někde jsem četla, že i míň - sama v tom mám bordel.. A seno neomezeně, taky by mě ale zajímalo, jak se má takové mládě krmit, připadá mi, že kdybych ji tam dala pixlu granulí, tak to všechno stlačí..
Jinak mě přes den taky takto vylézá několikrát z domečku a v noci celkem ještě hodně spí (ale je čilejší).

Bibione
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Bibione » Ne Kvě 27, 2007 15:02

Věra napsal:
Bibione napsal:A kolik asi tak granulí má snís 2-měsíční mládě, Eliška si vyleze přes den tak 4x ven na jídlo a vnoci taky to víc ale taky spí. A kolik má vážit dospělá činča?

Mám asi přibližně stejně starou činču co ty (asi taky z Plzně :wink: )A ta paní mi říkala, že se mláďátka rádi přejídají granulemi, ať jí dávám jen polévkovou lžici (časem asi podle potřeby). Někde jsem četla, že i míň - sama v tom mám bordel.. A seno neomezeně, taky by mě ale zajímalo, jak se má takové mládě krmit, připadá mi, že kdybych ji tam dala pixlu granulí, tak to všechno stlačí..
Jinak mě přes den taky takto vylézá několikrát z domečku a v noci celkem ještě hodně spí (ale je čilejší).

jojo vnoci zkoumá a odpočívá na horním odpočívadle kde i spinká ( takže vnoci do domečku nezalézá jen minimálně ). jinak granulky papá ale je fakt že by se přežírala to zase ne tak tu lžíci za den ní a seno taky pokaždé když jde dolů. Já mám plastovou spodní ,, vaničku " takže si myslím že by jí to klozalo kdybych to nechala jen v rozích ty dřevěné válečky a zkoušela jsem jí to tam nechat ale čůrala všude i do sena které sem jí tam dala aby nešlapala právě jen po plastu a teď sem jí nasypala ty dřevěné válečky všude. Tak uvidím jak to bude pokračovat. Líbilo se mi právě to když sem viděl někde nafocenou klec a jen v jednom rohu hobliny na čůrání to musí být paráda :-))

Věra
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Pardubice

Příspěvekod Věra » Ne Kvě 27, 2007 15:16

No, mně chodí čůrat hlavně do rohu s dřevěnýma válečkama (dno mám natřený pozinkovaný plech-fotku tu zatím nemám, ale snad to brzo dopadne..). Ale všimla jsem si, že když si vytahá seno ze seníku na zem, tak ji nedělá žádný problém chodit i do něho :-s Teď si i oblíbila jako záchod písek-a to ho tam má jen hoďku, ale jakmile mi vleze na rameno, tak ji to vše odpustím :wink:

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”