Co do klece...

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » Čt Ún 04, 2010 14:09

Přečti si i názory zastánců kolotoče, možná tě přesvědčí. Taky hodně záleží na činčách, moje jsou přes den jenom v budce (když nepočítám výlet k misce a na záchod) a když je chci pustit běhat třetí večer po sobě (dělám na směny, tak mi to nevychází vždy), tak se jim nechce vylézt z klece ven :twisted: .

Disable adblock

Nefertiti
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod Nefertiti » Ne Ún 07, 2010 17:09

ja už som sa vyjadrila v téme kolotoč, ja osobne si myslím, že pokiaľ kúpi niekto bezpečný kolotoč, napr. ten drevený, ktorý mám aj mimochodom ja tak sa nič nedeje. Ak nebude chcieť činčilka tak v ňom behať nebude. Ja púšťam moje činčilky takmer každý večer, takže pohybu by mali mať dosť.
A musím povedať, že samček mi sem tam pobehá aj v tom kolotoči. Samička ani nie bo ešte nevie presne ako to funguje :D , a ani samček v tom nebehá stále. Proste keď sa mu chce tak tam ide. On vie sám, že či má dosť priestoru a ....keby ho to nebavilo tak by sa na to vykašľal. Každý dobre vie, že ak činčilku niečo nebaví tak ju to proste nebaví.

Beruska_z_Brna
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Brno

Příspěvekod Beruska_z_Brna » Po Ún 15, 2010 21:26

Dneska jsme nasim cincilackum koupili houpacku ze dreva.
Prvni pokus dat jim to do klece dopadl okousavanim.
Tak jim ji nechame asi jen na venceni.

Nefertiti
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod Nefertiti » Út Ún 16, 2010 6:23

aj u nás to bolo tak, že ako náhle som tam vložila ten kolotoč tak ho okusovali, ale to len koštovali :wink: . Potom si nejak na to zvykli a teraz ho už vôbec neokusujú, ale ak máš moc zvedavé činčilky tak možno sú schopné to rozobrať :D . Totižto jeden môj samček je v tom expert a ak by si mu dala napr. konárik z jablone za pár minút sú z toho len rozsekané kúsočky dreva. :D :wink:

Disable adblock

jaji-nka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod jaji-nka » Út Ún 16, 2010 10:32

To já jsem minulý týden kupovala činčilám novou rouru.A dokázali ji už rozkousat. :) A plánuji ,že jim koupím ještě jednu,aby mohli po čem lézt. :D

minlub
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod minlub » Út Ún 16, 2010 11:06

My když koupíme něco nového,tak na tom hned začnou pracovat,ale pak si zvyknou a většinou to tolerují. :D

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”