nahanacka medzi dvoma samcami
nahanacka medzi dvoma samcami
Hi all. Uz som tu dlho nic nenapisal, tak sa idem trosku postazovat :D Cincilky - obaja samci - sa mi v poslednej dobe dost nahanaju, mam sem tam taky dojem ako by sa chceli pobit. Ked ale vtrhnem do miestnosti tak je klud. Nahanaju sa iba ked si myslia, ze ich nevidim. Klietka je velka a samci su uz v nej spolocne niekolko mesiacov, mali by byt uz zvyknuty.Zo zaciatku neboli ziadne problemy. Samicu nemam ani nikto v okoli. Pred mesiacom som nasiel trocha krvi v klietke, ale obe cince som prehliadol a nic, tak neviem ci sa niektora zranila, alebo to bolo pri bitke, mam troska obavy. Ma niekto podobne skusenosti ? Co s tym ? Klietka sa da oddelit iba dost tazko, bolo by na tom hodne prace a prachov. Klietka bola hodne draha i ked som ju robil sam, na druhu momentalne nemam. Mozno sa nahanaju len z dlhej chvile, ale vyzera to dost akcne, velmi rychle, prudke skoky, proste nejde o zahnanie supera, ale vyslovene o nahanacku. Robi to cincily ci nie ? Je mi aj divne, ze aj ked sa ponahanaju potom spia spolocne na jednej policke, alebo spolocne v bude, i ked by bolo dost miesta inde.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
možná na ně přišly choutky a tak to zkouší jeden na druhýho. Dala bych jim tam něco, na čem by si mohli svý choutky "vybít"...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
a jseš si na100% že to jsou kluci??? můj páreček se choval totiž podobně... :wink: :lol: a pak se to zas srovnalo jen z toho jsou mimi :lol:
RE
Na 100% su to samci, pohlavie rozpoznam, v tom som nemal nikdy problem. Mozem im vyskusat nieco na vybitie chutok, ale posledneho plysaka mi obzrali, tak teda neviem co bych im dal.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
tak to mě teda nic nenapadá...? když plyšák nezabral tak nějakou jinou hračku nebo prolezačku nebo žebříček??? Nebo si z tebe dělají legraci aby sis jich víc všímal??? Nevím zkus se poradit s Alicí jestli se s tím třeba už nesetkala. Jak dlouho už vlastně spolu bydlí?
http://niko.klacno.sk/e107_plugins/auto ... 20Cincilku
Nemyslim, ze by sa v tejto klietke zrovna nudili a jedna preliezacka navyse uz asi nepomoze. Byvaju spolu uz minimalne 3 mesiace.
Nemyslim, ze by sa v tejto klietke zrovna nudili a jedna preliezacka navyse uz asi nepomoze. Byvaju spolu uz minimalne 3 mesiace.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
to je dost dobrý
to je dost dobrý bydlení, to jsi vyráběl? která z těch prolízaček má největší úspěch?
M.
M.
RE
hej vyrobil som, dokonca je na 2 krat prerabana, bo uz som mal aj predtym cincilku a interier bol opotrebovany, tak som spravil novy. Najvacsiu uspech ma flisova hojdacka a most. Aleuplne najlepsia zabava je vyskocit dopredu na pletivo na dverach, odrazit sa, urobit otocku vo vzduchu a dopadnut na vyssiu policku. Takto sa dostanu zo zeme do budy na 2 skoky. Tusim ale, ze najvacsiu radost im robi hluk, kedze po naraze na pletivo rezonuje cela klietka.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”