plísně,Fungistop,přepravky
Pokud se bavíte o té paní co má internetový obchod a je z Přerova a má to na Valachnet, tak jsem s ní mluvila, stránky nejsou éobnovené a paní nebydlí v Přerově. Mluvila jsem s ní a chtěla jsem tam zajet a mám jí blíž než jsem myslela:-)
Fungistop
Ahoj, četla jsem vaše problémy s plísní na ouškách. Náš Kája je měl taky a vím, že Fungistop je nejlepší, objednávám si jej od paní Žďárské, jsou to stránky www.cincila.cz nebo telefon 777016909. Přidává se do koupacího písku a našemu myšákovi to vůbec nevadí.
jo,o té paní vim,ale přesto dík.ptali sme se veterináře,jestli Fungistop náhodou nemá a on zatím ještě neodpověděl,takže ho budu muset objednat přes net :)
jo,o té paní vim,ale přesto dík.ptali sme se veterináře,jestli Fungistop náhodou nemá a on zatím ještě neodpověděl,takže ho budu muset objednat přes net :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
ahojky jsem z Plzne (Západočeský kraj) neví někdo, kde tady poblíž sehnat ten fungi STOP???? Nebo nějaký spolehlivý odkaz, kde se dá objednat. U nás jsem v lékarně ani u veterinářů nepochodila... :evil: dík
Ahoj,nic si z toho nedělej,já Fungistop taky nemůžu sehnat,ale dá se objednat přes internet na stránkách: http://www.valachnet.cz/~cincila/m_obch.html a nebo www.cincila.cz :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Katka159 napsal:Ahoj,nic si z toho nedělej,já Fungistop taky nemůžu sehnat,ale dá se objednat přes internet na stránkách: http://www.valachnet.cz/~cincila/m_obch.html a nebo www.cincila.cz :)
Skúšal niekto v súčasnosti objednávať v niektorom z týchto obchodov? Keďže na Slovensko to nepôjde, tak budem musieť otravovať niekoho v Čechách, a preto by som rád vedel, či fungujú aj v praxi. Nikde sa nedá dočítať, aké sumy si účtujú navrch, popr. ako to posielajú.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
styro napsal:Katka159 napsal:Ahoj,nic si z toho nedělej,já Fungistop taky nemůžu sehnat,ale dá se objednat přes internet na stránkách: http://www.valachnet.cz/~cincila/m_obch.html a nebo www.cincila.cz :)
Skúšal niekto v súčasnosti objednávať v niektorom z týchto obchodov? Keďže na Slovensko to nepôjde, tak budem musieť otravovať niekoho v Čechách, a preto by som rád vedel, či fungujú aj v praxi. Nikde sa nedá dočítať, aké sumy si účtujú navrch, popr. ako to posielajú.
Ja jsem objednavala na www.cincila.cz, Fungistop 1 kg. Stoji 250 Kc a postovne stalo 90 kc, takze dohromaty 340 Kc. Pani mi to poslala na dobirku, protoze jsem ji napsala aby mi to tak poslala. Jestli to posila i jinak s tim ze ji penize prevedes treba na ucet to nevim. A prislo mi to asi za dva dny po objednani (objednala jsem to mailem), takze celkem rychle jednani.
-
- Zlatý uživatel
Tak sa skúsim informovať mailom, možno tu s niekým na Slovensku obchodujú.
Mojí činčilce se udělali na pravém oušku strupy. Má je vevnitř i z venku. Byla jsem s ní u paní doktorky Fialové v Brně (veterinární klinika) a ta říkala, že by to mohla být plíseň. Je možné aby měla plíseň jen na jednom oušku a jinde ne?
-
- Zlatý uživatel
Haňulka napsal:Je možné aby měla plíseň jen na jednom oušku a jinde ne?
Samozrejme, plieseň začína lokálne a až keď sa s tým nič nerobí, začína sa šíriť. Predpokladám, že ti na to veterinárka niečo dala, bližšie ti poradia tí, ktorí sa s tým už stretli, ale v princípe sa aplikuje fungistop (alebo pod.) priamo na postihnuté miesto (napr. vatovou tyčinkou) a do piesku kvôli zabráneniu rozšírenia.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Haňulka napsal:Mojí činčilce se udělali na pravém oušku strupy. Má je vevnitř i z venku. Byla jsem s ní u paní doktorky Fialové v Brně (veterinární klinika) a ta říkala, že by to mohla být plíseň. Je možné aby měla plíseň jen na jednom oušku a jinde ne?
Strupy na usku nemaju nic spolocne splesnou. :wink:
-
- Zlatý uživatel
Uff, to som si ani nevšimol, že tam boli spomínané strupy. Tak to asi plieseň fakt nebude, jedine že by si to sama tak rozškriabala (pokiaľ to cítia). Ale to by si si asi všimla, keby sa nejako strašne škriabala.
Opravdu nevím co by to mohlo být. Činčilku mám doma necelý měsíc z velkochovu. Fungi stop mi před týdnem došel, musím někde rychle sehnat nový.
-
- Zlatý uživatel
Pokiaľ môžeš ísť do Brna, tak si tu nájdi adresu na veterinu na Palackého, bola tu ikskrát spomínaná, sú najlepší 8). Tam ti určite poradia.
-
- Zlatý uživatel
Klinika chorob ptáků, plazů a drobných savců
http://fvl.vfu.cz/fvl/sekce/sek_m_zv/1650/
Palackého třída 1946/1
612 00 Brno-Královo Pole
Telefon: +420 541 562 819
Mvdr. Taras, Mvdr. Jekl, dr. Hauptman, prof. MVDr. Knotek
Dúfam, že je to aktuálne...
http://fvl.vfu.cz/fvl/sekce/sek_m_zv/1650/
Palackého třída 1946/1
612 00 Brno-Královo Pole
Telefon: +420 541 562 819
Mvdr. Taras, Mvdr. Jekl, dr. Hauptman, prof. MVDr. Knotek
Dúfam, že je to aktuálne...
Děkuji moc za tu adresu. Já tam v pondělí zavolám a domluvím se. Paní doktorka Fialová také rozumí činčilám, tak jsem myslela, že mi poradí. Dala mi na to nějakou namýchanou vodičku a poradila zásyp Devilan, nebo jak se jmenuje. Nemám ten lístek u sebe.
-
- Zlatý uživatel
Haňulka napsal:Paní doktorka Fialová také rozumí činčilám, tak jsem myslela, že mi poradí.
Netvrdím, že nie, na Palackého sa chodí často s prípadmi, kde si už inde neporadia. Je to totiž v rámci fakulty. Možno bude stačiť, že ťa utvrdia, že liečiš správne.
styro napsal:Haňulka napsal:Paní doktorka Fialová také rozumí činčilám, tak jsem myslela, že mi poradí.
Netvrdím, že nie, na Palackého sa chodí často s prípadmi, kde si už inde neporadia. Je to totiž v rámci fakulty. Možno bude stačiť, že ťa utvrdia, že liečiš správne.
Já osobně si myslím, že na veterině jsou doktoři, kteří činčilkám opravdu rozumí, tak mi snad poradí a nebude to nic vážného.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Takze kdyz ma cincila suche usi a trosku na nich stroupky.tak to neni plisen?
Vrátit se na “Nemoci a potíže”