martej napsal:katerina.kat napsal:Moc jsem nepochopila o co jde ale vyrozumněla jsme že samice nerodila za sebou a před zabřeznutím dost nabrala a měla odpočinek.
Zkuste si přečíst celou diskuzi, ono to pak pochopíte, proč to tu všichni píšou.
Četla jsem nebojte. Ale nikde jsem nevyčetla že by se někdo zeptal jakou váhu má teď. A kdy byla fotka focena. Netroufla bych si soudit z jedné foto zda je či není 100% v kondici. To asi může jen zkušený chovatel :roll: :roll:
katerina.kat napsal:K Jasmin: Ani se jasmin nedivím, v době, kdy zkušený chovatel je pranýřován a nadává se mu, bych taky nic nezveřejňovala. Akorát by se tu zase jen pomlouval :roll: :roll:
:lol: Znám plno různých chovatelů více druhů zvířat ale ještě nikdo neměl takové ego říci o sobě že je zkušený. #-o A to chovají i přes 20 let [-X
To že má někdo jiný názor než "zkušený chovatel" a prezentuje ho neznamená, že toho druhého pranýřuje a nemůže mít pravdu. Trochu sobecké: "já vím vše, ostatní nic a jen mi ubližují že vše neodkývou"