Při papání kašle(škytá?) a malé bobky
-
- Nový uživatel
Při papání kašle(škytá?) a malé bobky
Moje činčilka začala při papání kašlat, nebo škytat, nebo co je to za zvuk a přijde mi, že toho moc nesní - má malé bobky a minule nedojedla ani rozinku, což se ještě nestalo. Před měsícem jsme byli na broušení zoubků, ale pak už papala pěkně. Je těhotná a do dvou týdnů by měla rodit, tak jestli někdo neví, abych jí nemusela tahat k veterinářce - máme to 5 hodiny cesty atm a zpátky a nechci jí stresovat. Příznaky trvají 3 dny, dělá to ať žere granule, rozinku, nebo jablko... Nemáte někdo zkušenost??? Děkuju
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Při papání kašle(škytá?) a malé bobky
může být nastdyla. odkud jste? dostali jste od veta nejaké minerály navíc kvůli těm zoubkům?
-
- Nový uživatel
Bydlím mezi Prahou a Plzní, na veterinu jezdím do Prahy...Žádné vitamíny jsem nedostala. Taky jsem si říkala že může být nastydlá, ale kašle opravdu jen když začne jíst, je taková přešlá a hodně spí, ale protože bude rodit do dvou týdnů, tak si myslím že je to tím.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Asi by chtělo aby se na ní na hurce podívali a dali ji hlavně nějaky vitaminy. všechno dává samička do mlika a na zuby se nedostane.
-
- Nový uživatel
Zajedu tam s ní, hlavně aby byla ona i mimča v pohodě - to nám napřed řekli že mimča jsou mrtvý, pak teda že jsou v pořádku a nakonec mi mamča přestane jíst, už aby se narodily a mohli jsme z nich mít radost... Děkuju moc za odpověď, hezký den:)
Vrátit se na “Nemoci a potíže”