kastrace?
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
kastrace?
custe milovnici chlupacu,mam docela dulezitej dotaz,moje cincilka mi porodi zhruba do mesice,na internetu sem se docetla ze samecek se sni po tom ihned spare nebo proste pozdeji,my bychom chteli treba dalsi miminka az tak za 2 rocky ale nechci je oddelovat bo by jim bylo smutno ........ jak to delate vy?????diky za odpoved :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
Tak samozrejme nekastrovat pokud chceš ještě miminka!!
Jinak já když nechci další mláďata oddělím před nebo krátce po porodu samce od samice a nechám ho od nich do odstavu mláďat.
Jinak já když nechci další mláďata oddělím před nebo krátce po porodu samce od samice a nechám ho od nich do odstavu mláďat.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
samce musíte oddělit před porodem . Nech je ted u sebe a uvidiš, jak často budou mit mimča, nekteré samičky maji mimča jednou ročně druhé za sebou. Když je bude mit zasebou, tak musíš samce oddělit aspon na tři měsice.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
Tak samce jsem oddělila ihned po porodu a nic nestihl protože čiky si ho v pdobě porodu držela od těla ja to delam takle ;) ale asi záleží na samičce
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no jo ale nebudou smutni kdyz je oddelim ?ja nevim jestli ho nechat kastrovat bude mit aspon sexualni apetit? nebo mu to bude uz jedno ? jako on jeste nema ani rok a pul a je mi ho lito kastrovat ze si nic neuzil :
) ale zase lepsi nez je oddelit na furt ,asi by byli smutni
) ale zase lepsi nez je oddelit na furt ,asi by byli smutni
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”