Omítka
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Mě nezbývá se jen usmát :D :lol: :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
hmm
to ja som tu pred casom zakrikla tuto temu-myslela som ze moja mala emicka je taka dobra ze voooooooobec neohryza stenu a potom kuknem za postel a :!: :twisted: :evil: nechapem jak sa dostala do takej mini medzery :?: :lol: :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Boskovice
Jsou to malý potvůrky, který se vlezou úplně všude. Když jsem si pro Terryho jela, tak jsem měla papírovou krabici. Byly v ní dirky, tak jsem si říkala, že mu to bude pekně větrat, že je to super. Jenže jedna ta dírka byla trošičku větší a jakmile jsme ho dali do krabice, tak tím proskočil ven :shock: Ještě že mi Kamila mohla věnovat jinou - ještě jednou díky :lol:
s tím musím souhlasit nas cincilak strasne rad okousava omitku :( a ted se dal i na koberec!!! :?
mam cincilaka Gize(gizmo) 8 měsícu standart a budem poř izovat holčičku =)
mam cincilaka Gize(gizmo) 8 měsícu standart a budem poř izovat holčičku =)
jestli mohu přispět, tak naše drahá chlupatice úspěšně otrhala tapety kam dosáhla, ohryzala piano, nový nábytek, omítkou také nepohrdne, když už tedy nejsou ty tapety...prokousala několik polštářů, ozdobně okousala důležité dokumenty a tak. Normálka :wink: všude se píše, že činčila by měla mít výběh asi 3 hodiny, ale kdo jí má hlídat?!?! :shock:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Doba výběhu je individuální, záleží na věku zvířátka, na velikosti klece atp. Univerzální doba výběhu neexistuje.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
Terezka napsal:Doba výběhu je individuální, záleží na věku zvířátka, na velikosti klece atp. Univerzální doba výběhu neexistuje.
přesně tak ,jestli má činča malinkou klec pro králíka tak by ty tři hodiny bodli ,ale jestli má činča klec velkou až ke stropu tak jí stačí půlhodinka 2x týdně :D :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Naši chlupáči zvládli i rámy od obrazů - tu spodní část. Potom jsem to zamalovávala akvarelovýma pastelkama :shock: , jeden hryz do kytery - to byl průšvih :shock: , omítku nepočítám. Šňůry a kabely jim naštěstí nejedou. Jo a ještě 2. díl Politických dějin. :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to bude vzdělaná činča, když si do toho mozku cpe politické dějiny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Omítka
mám činčilu teprve od vánoc a taky okusuje omítku, nemůže jí to nějak uškodit?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Re: Omítka
Janička napsal:mám činčilu teprve od vánoc a taky okusuje omítku, nemůže jí to nějak uškodit?
Určitě ji to uškodí (myslím té omítce :lol: ). :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
U nás se okusuje nejvíc koberec (i když omítka taky frčí :-) No a pak samo sebou vše co je z papíru! V poslední době se staly nejoblíbenější moje dřevěný korále na krku! Už mi dvě uloupla potvůrka jedna!! >:*B Jak vleze na záda a dostane se ke krku tak už už ji musím odhánět od těch korálků!! :-# jinak mi tam za chvíli zůstane jen provázek!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
MaV napsal:U nás se okusuje nejvíc koberec (i když omítka taky frčí :-) No a pak samo sebou vše co je z papíru! V poslední době se staly nejoblíbenější moje dřevěný korále na krku! Už mi dvě uloupla potvůrka jedna!! >:*B Jak vleze na záda a dostane se ke krku tak už už ji musím odhánět od těch korálků!! :-# jinak mi tam za chvíli zůstane jen provázek!
... joooo tak kobereček... to už jsem vzdala. Furt mám někde vytahaný nitky =;
... ale ony potvůrky vědí... :-({|= jak zabrnkat na tu správnou stunku.
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nám už v chodbě chybí z jedné strany tak 2cm koberce!! Zůstala jen osnova. Ale teď chci zkusit kraje přelepit kobercovou páskou tak uvidíme kdo zkoho :D :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MaV napsal:nám už v chodbě chybí z jedné strany tak 2cm koberce!! Zůstala jen osnova. Ale teď chci zkusit kraje přelepit kobercovou páskou tak uvidíme kdo zkoho :D :D
mám takový nevalný pocit, že souboj kobercová páska vs. činča dopadne vítězně pro činču.. :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
[-X >:*B [-o<
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Omietka fici aj u nas, ba dokonca najnovsie zacali obhryzat radiatory, co uz vazne nie je sranda, ved je to farbene :twisted:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
catherine napsal:Omietka fici aj u nas, ba dokonca najnovsie zacali obhryzat radiatory, co uz vazne nie je sranda, ved je to farbene :twisted:
U mě jsou taky radiátory zespod obnažené.. ale "naštěstí" mi tu barvu nejí.. jenom si udělají podestýlku.. :-k :-s
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
u mě je nejlepší omítka za topením :lol: Bukša se tam naučil lézt - je tam tak 10cm škvíra od zdi - takže vždycky se tam zapleskne hlavou dolů a olizuje a olizuje - a myslí si, že o něm nevím! :D Škoda, že se mi ho ještě takhle nepodařilo vyfotit :( :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
NO ja mam pocit ze tie moje zozeru vsetko co nezozere ich :roll:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
catherine napsal:NO ja mam pocit ze tie moje zozeru vsetko co nezozere ich :roll:
Jojóóóóóóó s tím naprosto souhlasím...
Když myšani přišli na to, že já pro ně nejsem nebezpečí, tak při venčení kolikrát ožírají i židli na které zrovna sedím... a už se nenechají ani vyplašit :-k. Jsou strašně ofrklí... když nechci aby něco kousali, tak je buď musí neustále odstrkovat rukou... a to se ještě na mě dívají stylem "si upadla ne?" nebo je prostě nepouštět. ... a že by měli respekt třeba za psa. Pchéééé ani náhodou. To je prostě jen další prolézadlo. Když pejsková leží tak si klidně dovolí přijit až k ní. Skáčou ji po hlavě, rýpají do ni čumáčkem a když se jim zdá, že sebou málo háže, tak se ji sklidem zakousnou do nohy nebo do ocasu.
... ale s tímhle přišel Ryčínek... a naučil to ostatní :twisted:.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :lol: to su dokážu živě představit
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hups *si
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 4
- Kontaktovat uživatele:
jooo Iwici, tak to je presne ... Teddy uz je taky pekne vorachlej a kdyz se ho clovek snazi vyhnat, tak uz nestaci jeden prudsi pohyb aby utekl, ale to uz clovek musi vstat a jit ho doslova odtahnout, protoze ten zmetour si z toho jinak nic nedela :)
ale stejne je mame radi :)))
ale stejne je mame radi :)))