co na dne klece?
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
co na dne klece?
zdravim, mel jsem jiz jednu cincilu +21.5.2006:-( a v nedeli si jedu pro novou(konecne jsem se odhodlal)- a rad bych tentokrat neudelal zadnou chybu... minula cincila mela na dne hobliny, ale nedelali ji dobre, mela casto zanety oci. tak se rozhoduji s cim zacnu az prijede do mrne:-)
slysel jsem o takovych peletach, ktere vypadaji jako jidlo 8)
muzete mi poradit
dik
slysel jsem o takovych peletach, ktere vypadaji jako jidlo 8)
muzete mi poradit
dik
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
doporučuji lisovanou kukuřici nebo dřevěné pelety...
-
- Nový uživatel
a ty drevene pelety, to se da normalne koupit v zverimexu?
zprava
doporucil bych takovy ty valecky nebo kukuricnou drt ale hold je to trosku drazsi.
-
- Nový uživatel
ja bych rad neco, co cincil nevyhazi okamzite z klece, mel sem v pokoji vzdycky silenej brajgl :D a kolik ty pelety vychazej cenove?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Jj dřevěné pelety - válečky jsou běžně dostupné ve zverimexech. Dávám je činčilám a vydrží hodně dlouho. A co je důležité... nejsou cítit.
Nedávno jsem byla v Hornbachu... a tam jsem si všimla, že mají TY SAMÉ válečky... akorát jsou určené na otop. Cena je však 3x nižží... tak uvažuji že je koupím na zkoušku.
Nedávno jsem byla v Hornbachu... a tam jsem si všimla, že mají TY SAMÉ válečky... akorát jsou určené na otop. Cena je však 3x nižží... tak uvažuji že je koupím na zkoušku.
-
- Nový uživatel
hm,,do hornbach se dnes chystam :) tak asi vyzkousim..ale eby do nich nedavalinejake toxicke latky...
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Bludov( Olomoucký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
My dáváme kukuřičnou drť a ani po dlouhé době nesmrdí. >:*B
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
ja taky kupuju kukuřičnou drť, ale ve zverimexu stojí 120. Když si jich koupíš víc, vyplatí se ti ji koupit c činčilím obchodě za 60kč.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Taky to můžeš skusit takto. V koutě je kočkolit a na něm jemná kukuřičná drť. Samotný kočkolit není vhodnej, váleli se v něm a taky by ho mohli žrát. Samotná drť se mi taky neosvědčila, protože tolik neabsorbovala moč.
Na 90% si zvykly chodit do koutku, akorát je třeba denně dno čistit (vyházet bordel), protože když tam bylo vyházené seno tak špinili všude. Klec je z laminované dřevotřísky takže občasná loužička vedle neuškodí. Jinak se taky přikláním ke kukuřičné drti nebo válečkům (Jonáš).

Na 90% si zvykly chodit do koutku, akorát je třeba denně dno čistit (vyházet bordel), protože když tam bylo vyházené seno tak špinili všude. Klec je z laminované dřevotřísky takže občasná loužička vedle neuškodí. Jinak se taky přikláním ke kukuřičné drti nebo válečkům (Jonáš).

-
- Nový uživatel
to me zajima..hlavne ta klec, ja se chystam pristi tyden si ji spichnout sam...a myslel sem ze ji udelam z ty laminovy drevotrisky a zadni stenu z preklizky jenom. ty dily si chci nechat narezat v hornbachu. cim ty desky spojujete? me napadly takove pravouhle "strisky"??
-
- Zlatý uživatel
Je to spojeno kolíky a sešroubováno (i slepeno). Celá skříň kromě poliček je z dřevotřísky 16mm, vyšlo to asi na tisícovku. Poličky jsou přichyceny těmi úhelníky.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
ja tiez davam kukuricnu drt+ piliny :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 4
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsme cca před měsícem stavěli klec. Nechali jsme si nařezat v Hornbachu polaminovanou dřevotřísku a spojovali jsme úhelníky i celou klec. Pak jsme koupili smrkové poličky, taky tam a zase s úhelníky pospojovali ... My i činče jsou spokojený ... Můžu jen doporučit ... >:*B
-
- Nový uživatel
a jakou velikost? nahodou nemate asi stavebni plan:-)):::??? :P jaka je ktera deska...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
já mam klec: výška 122, 53 hloubka, 84 šířka...
-
- Nový uživatel
me by hlavne zajimalo jestli by mi tady nebyl nekdo ochotny poslat plan podle ktereho klec vyrabel-- dost by mi to pomohlo.
btw zitra si pro malyho jedu.a bude prozatim bydlet v kleci 120delka*40hloubka*50 vyska. to mu musi stacit na ten tyden nebo dva a pak bych mu rad dodelal tuhle novou
btw zitra si pro malyho jedu.a bude prozatim bydlet v kleci 120delka*40hloubka*50 vyska. to mu musi stacit na ten tyden nebo dva a pak bych mu rad dodelal tuhle novou
-
- Zlatý uživatel
Pokud ho budeš pouštět, pak v té kleci klidně vydrží i déle. Stavební plán nemám, já jsem zadal rozměry a pak jsme to hodili do programu ze kterého vylezl řezný plán pro celou desku. . Já jsem totiž koupil celou desku zhruba 5m2 a tu jsem si pak nechal nařezat. Pokud tě to zajímá napiš SS.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 4
- Kontaktovat uživatele:
no naše rozměry jsou 130 vyska, 100 sirka, 60 hloubka
nechali jsme si narezat jednotlivé desky rovnou a ty jsme pak jen pospojovali .... Jinak rozmery byli vzdycky +- jeden cm, podle toho jak jsme chteli, aby se prekryvali ... Ale zadnej stavebni plan celkem nebyl ;)
nechali jsme si narezat jednotlivé desky rovnou a ty jsme pak jen pospojovali .... Jinak rozmery byli vzdycky +- jeden cm, podle toho jak jsme chteli, aby se prekryvali ... Ale zadnej stavebni plan celkem nebyl ;)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
my jsme prostě vzali starou skříň a žádné spojování kousků se nedělalo.. :)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já mám svoje myšky v pokoji a tak potřebuju aby chovné klece taky nějak vypadaly. Tak jsem si je nechala vyrobit na zakázku z laminované dřevotřísky... imitace světlý dub (myslím :) ), tak aby vypadaly jako kus nábytku. Výška je 180cm šířka 50cm a délka 90cm. Klec je rozděšlena na dva kotce a dělící příčka(podlaha) se dá vytáhnout.
... potvory mají hezčí skříňe než já :lol:.
... potvory mají hezčí skříňe než já :lol:.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Velmi hezké klece má taky Camila.

-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V galerii je inspirace dost :) akorát se musí trošku pohledat.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Já mám klec: šířka 71cm, hloubka 44cm, výška se skřínkou 177cm a výška bez skřínky 124cm. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem taky hledala inspirace z galerie. :wink: