nevim si rady
nevim si rady
Ahoj mam samečka činčily v kleci si ode mne veme pamlsek ale jakmile ho pustim tak ke mne nejde a sam se do klece nechce vratit a nevim jak ho to naucit.pokazde prijde ke kleci ke dvirkam ale nevleze do ni.jakmile se pohnu hned se utika nekam schovat a kdyz ho chytim tak mne zacne kousat.dam ho do klece zavru klec a on zacne odhazovat hobliny a kousat pletivo a nevim co snim dekuji za radu mnohokrat
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
sedni si doprostřed místnosti na zem a nehýbej se. dej před sebe pamlsky a mluv na něj. dokud se tě bude bát, nepřijde. musí si zvyknout, že tam jsi taky. pozdeji můžeš zkoušet pomalé pohyby. chce to hodně trpělivosti a času
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Zdice
Nám trvalo čtvrt roku, než si hošánek zvykl, ale vyplatilo se- teď už mi leze klidně po hlavě, drbat se nechá až.. všude a ještě se mnou přitom klábosí:D A to díky tomu, že jsem celou tu dobu jen v klidu seděla a mluvila na něj... Ono to chvilku sice trvá, než jim v tý hlavince dojde, že ta ruka jim opravdu nic neudělá, ale stojí to za to. Trpělivost. Přeju hodně štěstí :wink: