Okousaná srst do krve

Je vaše činčila nemocná? Hledáte správného veterináře?

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Mišulka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mišulka » Čt Lis 16, 2006 9:38

Terezka napsal:Radim Uzel, známý sexuolog, dokonce radí i v rádiu :wink:

tak ten k nám do Rokycan ještě nezavítal :lol: Jde o MVDr. Luďka Uzla, věhlasného veterináře na pejsky a kočičky a zřejmě se i vyzná v činčilkách :D :P

Disable adblock

Denča Bártková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Denča Bártková » Čt Lis 16, 2006 9:49

Terezka napsal:Asi už ho nebavilo koukat pořád do černé díry a nebo že by se dal na chlupatá zvířátka? :lol:

=D> :lol: :lol:

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » Čt Lis 16, 2006 16:20

Terezka napsal:Asi už ho nebavilo koukat pořád do černé díry a nebo že by se dal na chlupatá zvířátka? :lol:

Obrázek

Buštová Kateřina

Příspěvekod Buštová Kateřina » Čt Lis 16, 2006 22:50

No to se povedlo :lol: Asi mu to je jedno, hlavně že je to chlupytý :D Uzel se ale o činči zajímá také pouze okrajově, ale snažil se mi co nejvíc pomoc. A hlavně mě dostalo, jak se k Bobině krásně choval a už si jí i pamatoval. :P Taky se vaše činči k sobě tak hezky chovají? Ty moje se pořád navzájem drbou a očuchávaj.

Disable adblock

Mišulka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mišulka » Ne Lis 19, 2006 14:06

ty moje, když je mezi nima pletivo, tak jsou k sobě taky přítulný, ale člověk je dá k sobě a už to lítá... :x :roll: :(

A Uzel je fakt kolík, šikovnej pán!! 8) :wink:

Host

Příspěvekod Host » Stř Pro 06, 2006 21:00

Ahoj,chtěla bych říc k té vytrhané srsti....mám kluka činčilu a před měsícem jsem řešila stejný problém.Navštívila jsem doktora a ten mi řekl to samé....že se asi nudí a dal jí vitamínovou injekci. Ale Pepík nepřestal a za dva dny si ukousal dva prsty na zadní tlapce. Naštvala jsem se a vzala ho do Jihlavy k jinému,který jím více rozumí.Ten mu zjistil,že má nějaký druh plísně a dostal vakcínu.Mohl to chytit z čehokoliv.Záleží vážně jaký doktor to je a nenechat se odbýt...

ivik
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Hranice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ivik » Čt Pro 07, 2006 19:38

jitka napsal:Ahoj,chtěla bych říc k té vytrhané srsti....mám kluka činčilu a před měsícem jsem řešila stejný problém.Navštívila jsem doktora a ten mi řekl to samé....že se asi nudí a dal jí vitamínovou injekci. Ale Pepík nepřestal a za dva dny si ukousal dva prsty na zadní tlapce. Naštvala jsem se a vzala ho do Jihlavy k jinému,který jím více rozumí.Ten mu zjistil,že má nějaký druh plísně a dostal vakcínu.Mohl to chytit z čehokoliv.Záleží vážně jaký doktor to je a nenechat se odbýt...

Ahoj tak tohle jsem si také zažila,Kulíšek měl polehnou srst kolem očí, tak jsem šla za vet.a tem mu píchl injekci a prý, že to je svrab pak kulíšek přestal papat, tak jsem tam šla znovu a on, že se mu zdá být v pořádku.Taky jsem se naštvala a jela jsem za jiným(je spíše na hlodavce) a ten mu zjistil zánět očních spojivek, tak že je to opravdu nebezpečné.U toho doktora byl jako pokusný králík :cry: :cry: :cry: nikdy bych už ho nikomu nedoporučila

Disable adblock

Vrátit se na “Nemoci a potíže”