kukuricna drt
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
Nám se také nejvíc osvědčila kombinace novin do spodu klece a na to hoblovačky které zadarmo dostávám přímo od známeho stoláře a aby činči nedělali čurbes tak na hoblovačkách mají ještě pletivo. Stačí jim to měnit 1x za 1-2týdny podle počtu obyvatel v kleci :D
CITROGREP & BAVLNENA PODESTYLKA
Ja jsem vcera slysela od znameho, ze dava cincilam nejakou bavlnenou podestylku. Slyseli jste o tom? Pak taky rikal, ze klec dezinfikuje pripravkem CITROGREP, co kupuje v lekarne. Pry to neni tak drasticke jako Savo a dokonce se tim, pry, da lecit ta jejich casta plisen. Znate to?
Tak to já dávám Pištovi kukuřičnou podestýlku...ale jak sem četla ty některý příspěvky,žádný činčile to nechutná.Zato Pišta když jí má čistou tal jí chroustá ostošest.Zatim mu po ní nic nen,ale nemyslíte,že to vadí? :?:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Tiež používam kukuričnú drť a Miška takisto po výmene za čerstvú pár kúskov hlodá. Ale nejako vo veľkom nie.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
A ta drť je nebezpečná když ji sní?
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Košice
- Kontaktovat uživatele:
Katka159 napsal:Tak to já dávám Pištovi kukuřičnou podestýlku...ale jak sem četla ty některý příspěvky,žádný činčile to nechutná.Zato Pišta když jí má čistou tal jí chroustá ostošest.Zatim mu po ní nic nen,ale nemyslíte,že to vadí? :?:
No ak čítaš pozorne tieto stránky, tak sa dozvieš, že kukuricu činčilu nesmú. Takže preto to vadí...
Ja som mala ten istý problém a vymenila som ju radšej za hobliny a potom neskôr skúsim znova, či sa umúdril alebo to bude jesť znova
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
vilverin napsal:No ak čítaš pozorne tieto stránky, tak sa dozvieš, že kukuricu činčilu nesmú. Takže preto to vadí...
Ja si myslím, že o škodlivosti kukurice sa písalo ako o zrnách. To môže obsahovať škodlivé tuky. Ale drť by podľa mňa mala byť v pohode...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Re: CITROGREP & BAVLNENA PODESTYLKA
Sona napsal:Ja jsem vcera slysela od znameho, ze dava cincilam nejakou bavlnenou podestylku. Slyseli jste o tom? Pak taky rikal, ze klec dezinfikuje pripravkem CITROGREP, co kupuje v lekarne. Pry to neni tak drasticke jako Savo a dokonce se tim, pry, da lecit ta jejich casta plisen. Znate to?
bavlna jako podestýlka mně nezaujala, asi by ani nebyla k dostání, nikde jsem ji aspoň neviděla, ale zaujal mně ten CITROGREP!
znáte to? je to dobré?
Re: CITROGREP & BAVLNENA PODESTYLKA
Ivanka napsal:Sona napsal:Ja jsem vcera slysela od znameho, ze dava cincilam nejakou bavlnenou podestylku. Slyseli jste o tom? Pak taky rikal, ze klec dezinfikuje pripravkem CITROGREP, co kupuje v lekarne. Pry to neni tak drasticke jako Savo a dokonce se tim, pry, da lecit ta jejich casta plisen. Znate to?
bavlna jako podestýlka mně nezaujala, asi by ani nebyla k dostání, nikde jsem ji aspoň neviděla, ale zaujal mně ten CITROGREP!
znáte to? je to dobré?
Tak ted koukam na internet a ten citrogrep a asi to ma opravdu siroke pouziti, tzn. jako dezinfekcni pripravek i protiplisnovy. http://www.ds-soft.info/mimino/view.php ... 2006020804 Existuje dokonce nejaka knizka. Musim se na to jeste poptat..