nechce se koupat..

Je vaše činčila nemocná? Hledáte správného veterináře?

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Denča Bártková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

nechce se koupat..

Příspěvekod Denča Bártková » Pá Lis 03, 2006 17:31

Malý Gurášek se už skoro celý týden nekoupal.. Nechápu proč.. ostatní ďáblíci si vždycky postupně dají sprchu v kýblu.. ale když tam dám Guráše, tak se jenom rozhlédne a vyskočí.. :( Venku lítá normálně i baští úplně v pohodě.. Zatím je ještě plachý, ale to je ze začátku normální.. tak nevím jestli to není tím, že nemá ještě důvěru.. nebo já nevím.. :? :?: :?

Disable adblock

khelis
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: olomouc

Příspěvekod khelis » Pá Lis 03, 2006 20:54

Matně si pamatuju, že za mala se moje myš taky nechtěla koupat...ale ne, že by to neuměla, ale že mu vadilo jak sem se na něho vždycky šla kouknout, ale už si zvykl :D

Denča Bártková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Denča Bártková » Pá Lis 03, 2006 21:00

Je to možné.. nic jiného mě totiž nenapadá, než ze je ze mě nervózní.. 8)

Monika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Monika » Pá Lis 03, 2006 21:47

U mé činči to bylo pískem...změnila jsem značku a hned to bylo o 100% lepší.... :lol:

Disable adblock

Denča Bártková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Denča Bártková » So Lis 04, 2006 9:53

Monika napsal:U mé činči to bylo pískem...změnila jsem značku a hned to bylo o 100% lepší.... :lol:

No jo.. jenomže písek mám přímo od jeho chovatele.. :?

Monika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Monika » So Lis 04, 2006 10:30

Denča Bártková napsal:
Monika napsal:U mé činči to bylo pískem...změnila jsem značku a hned to bylo o 100% lepší.... :lol:

To já měla taky!!!! A stejně se v tom vůbec nekoupala. Vyměnila jsem a bylo hotovo. Zkus to taky. Nespoléhej jenom na to, co Ti dá chovatel. Moje zkušenost, hodně štěstí a dej vědět :wink:

Denča Bártková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Denča Bártková » So Lis 04, 2006 10:39

Monika napsal:
Denča Bártková napsal:

To já měla taky!!!! A stejně se v tom vůbec nekoupala. Vyměnila jsem a bylo hotovo. Zkus to taky. Nespoléhej jenom na to, co Ti dá chovatel. Moje zkušenost, hodně štěstí a dej vědět :wink:

Tak jo.. já to zkusím a snad se ten lumpík konečně vykoupe.. :) Je už špinavý až za ušima.. :lol: >:*B

Monika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Monika » So Lis 04, 2006 11:13

Denča Bártková napsal:
Monika napsal:
Denča Bártková napsal:

Tak jo.. já to zkusím a snad se ten lumpík konečně vykoupe.. :) Je už špinavý až za ušima.. :lol: >:*B

Zkus, za pokus nic nedáš :lol: Držím pěsti....

Denča Bártková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Denča Bártková » Stř Lis 08, 2006 17:34

Tak dávám na vědomí, že se ten lumpík konečně okoupal.. Má ho doma švigra, tak je to její zásluha.. :) Když jsem ho měla ještě doma já, tak jsem mu koupila tedy jiný písek, jak jste mi tady radili, ale výsledek nebyl žádný.. Švigruša to nakonec vyřešila tak, že ho dala (teď nevím přesně v čem má písek, ale tuším, že v kýblu) do "kýble" s pískem a nepustila ho ven.. Po chvilce se začal koupat a teď už je všechno v pohodě.. =D> :D

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » Stř Lis 08, 2006 21:15

Denča Bártková napsal:Tak dávám na vědomí, že se ten lumpík konečně okoupal.. Má ho doma švigra, tak je to její zásluha.. :) Když jsem ho měla ještě doma já, tak jsem mu koupila tedy jiný písek, jak jste mi tady radili, ale výsledek nebyl žádný.. Švigruša to nakonec vyřešila tak, že ho dala (teď nevím přesně v čem má písek, ale tuším, že v kýblu) do "kýble" s pískem a nepustila ho ven.. Po chvilce se začal koupat a teď už je všechno v pohodě.. =D> :D

A opět násilí zvítězilo nad svobodou :lol: :lol: :lol:.

Denča Bártková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Denča Bártková » So Lis 11, 2006 17:42

STYRO napsal:
Denča Bártková napsal:Tak dávám na vědomí, že se ten lumpík konečně okoupal.. Má ho doma švigra, tak je to její zásluha.. :) Když jsem ho měla ještě doma já, tak jsem mu koupila tedy jiný písek, jak jste mi tady radili, ale výsledek nebyl žádný.. Švigruša to nakonec vyřešila tak, že ho dala (teď nevím přesně v čem má písek, ale tuším, že v kýblu) do "kýble" s pískem a nepustila ho ven.. Po chvilce se začal koupat a teď už je všechno v pohodě.. =D> :D

A opět násilí zvítězilo nad svobodou :lol: :lol: :lol:.

Když to nešlo po dobrém, tak jsme museli trošku přitvrdit.. O:)

Maruška
Nový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maruška » Po Pro 04, 2006 11:23

To já musim u mýho novýho činčiláka taky zkusit. Jeho bývalá panička ho totiž asi vůbec nekoupala, takže ho to teď musim naučit. Navíc má kozí záda, protože ho krmila směskama. :cry: :evil: Nevíte, jestli se to dá vyléčit nebo mu ten hrb už zůstane?

Disable adblock

Vrátit se na “Nemoci a potíže”