nechce se koupat..
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
nechce se koupat..
Malý Gurášek se už skoro celý týden nekoupal.. Nechápu proč.. ostatní ďáblíci si vždycky postupně dají sprchu v kýblu.. ale když tam dám Guráše, tak se jenom rozhlédne a vyskočí.. :( Venku lítá normálně i baští úplně v pohodě.. Zatím je ještě plachý, ale to je ze začátku normální.. tak nevím jestli to není tím, že nemá ještě důvěru.. nebo já nevím.. :? :?: :?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
Matně si pamatuju, že za mala se moje myš taky nechtěla koupat...ale ne, že by to neuměla, ale že mu vadilo jak sem se na něho vždycky šla kouknout, ale už si zvykl :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je to možné.. nic jiného mě totiž nenapadá, než ze je ze mě nervózní.. 8)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Vysočina
- Kontaktovat uživatele:
U mé činči to bylo pískem...změnila jsem značku a hned to bylo o 100% lepší.... :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Monika napsal:U mé činči to bylo pískem...změnila jsem značku a hned to bylo o 100% lepší.... :lol:
No jo.. jenomže písek mám přímo od jeho chovatele.. :?
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Denča Bártková napsal:Monika napsal:U mé činči to bylo pískem...změnila jsem značku a hned to bylo o 100% lepší.... :lol:
To já měla taky!!!! A stejně se v tom vůbec nekoupala. Vyměnila jsem a bylo hotovo. Zkus to taky. Nespoléhej jenom na to, co Ti dá chovatel. Moje zkušenost, hodně štěstí a dej vědět :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Monika napsal:Denča Bártková napsal:Monika napsal:U mé činči to bylo pískem...změnila jsem značku a hned to bylo o 100% lepší.... :lol:
To já měla taky!!!! A stejně se v tom vůbec nekoupala. Vyměnila jsem a bylo hotovo. Zkus to taky. Nespoléhej jenom na to, co Ti dá chovatel. Moje zkušenost, hodně štěstí a dej vědět :wink:
Tak jo.. já to zkusím a snad se ten lumpík konečně vykoupe.. :) Je už špinavý až za ušima.. :lol: >:*B
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Denča Bártková napsal:Monika napsal:Denča Bártková napsal:Monika napsal:U mé činči to bylo pískem...změnila jsem značku a hned to bylo o 100% lepší.... :lol:
Tak jo.. já to zkusím a snad se ten lumpík konečně vykoupe.. :) Je už špinavý až za ušima.. :lol: >:*B
Zkus, za pokus nic nedáš :lol: Držím pěsti....
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak dávám na vědomí, že se ten lumpík konečně okoupal.. Má ho doma švigra, tak je to její zásluha.. :) Když jsem ho měla ještě doma já, tak jsem mu koupila tedy jiný písek, jak jste mi tady radili, ale výsledek nebyl žádný.. Švigruša to nakonec vyřešila tak, že ho dala (teď nevím přesně v čem má písek, ale tuším, že v kýblu) do "kýble" s pískem a nepustila ho ven.. Po chvilce se začal koupat a teď už je všechno v pohodě.. =D> :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Denča Bártková napsal:Tak dávám na vědomí, že se ten lumpík konečně okoupal.. Má ho doma švigra, tak je to její zásluha.. :) Když jsem ho měla ještě doma já, tak jsem mu koupila tedy jiný písek, jak jste mi tady radili, ale výsledek nebyl žádný.. Švigruša to nakonec vyřešila tak, že ho dala (teď nevím přesně v čem má písek, ale tuším, že v kýblu) do "kýble" s pískem a nepustila ho ven.. Po chvilce se začal koupat a teď už je všechno v pohodě.. =D> :D
A opět násilí zvítězilo nad svobodou :lol: :lol: :lol:.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:Denča Bártková napsal:Tak dávám na vědomí, že se ten lumpík konečně okoupal.. Má ho doma švigra, tak je to její zásluha.. :) Když jsem ho měla ještě doma já, tak jsem mu koupila tedy jiný písek, jak jste mi tady radili, ale výsledek nebyl žádný.. Švigruša to nakonec vyřešila tak, že ho dala (teď nevím přesně v čem má písek, ale tuším, že v kýblu) do "kýble" s pískem a nepustila ho ven.. Po chvilce se začal koupat a teď už je všechno v pohodě.. =D> :D
A opět násilí zvítězilo nad svobodou :lol: :lol: :lol:.
Když to nešlo po dobrém, tak jsme museli trošku přitvrdit.. O:)
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To já musim u mýho novýho činčiláka taky zkusit. Jeho bývalá panička ho totiž asi vůbec nekoupala, takže ho to teď musim naučit. Navíc má kozí záda, protože ho krmila směskama. :cry: :evil: Nevíte, jestli se to dá vyléčit nebo mu ten hrb už zůstane?
Vrátit se na “Nemoci a potíže”