březost
březost
chtěla bych se zeptat jak poznám březost a taky mám problém protože nevím jestli své dvě činčily můžu dát k sobě.Koupila jsem je zvlášť ale sameček má tak 3 roky a samička rok a půl ale ještě jsem je nezkusila dát k sobě protože když tu jednu držím u druhé tak po sobě prskají. :roll: [/b]
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí
Re: březost
sandoš napsal:chtěla bych se zeptat jak poznám březost a taky mám problém protože nevím jestli své dvě činčily můžu dát k sobě.Koupila jsem je zvlášť ale sameček má tak 3 roky a samička rok a půl ale ještě jsem je nezkusila dát k sobě protože když tu jednu držím u druhé tak po sobě prskají. :roll: [/b]
http://www.cheeky.estranky.cz/stranka/c ... hov-cincil
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Samička musí být do min. 10 měsíců oddělená od samečka. :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Biffi napsal:Samička musí být do min. 10 měsíců oddělená od samečka. :wink:
biffi, téhle samičce je rok a půl.. :wink:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
K sobě je můžeš dát. Ale nejprve je seznamuj. Pouštěj je spolu při výběhu. Budou na sebe prskat, a možná budou lítat i chlupi, ale zviknou si na sebe. Musíš být jen trpělivá a hlídat je. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
seznámit je můžeš :-)
nejlepší je dát je společně do nějaké malé klícky nebo krabice, jakmile na sebe začnou prskat nebo se prát, tak zatřeseš s klecí, za krizových situací vznikají nejlepší přítelé a potom už by neměli mít mezi sebou žádné konflikty :D ...je to nejrychlejší způsov, jak je dát dohromady.
nejlepší je dát je společně do nějaké malé klícky nebo krabice, jakmile na sebe začnou prskat nebo se prát, tak zatřeseš s klecí, za krizových situací vznikají nejlepší přítelé a potom už by neměli mít mezi sebou žádné konflikty :D ...je to nejrychlejší způsov, jak je dát dohromady.
-
- Stříbrný uživatel
:shock: :shock: :shock: fákt to takhle funguje? :lol:
a u lidí taky?Že bych někoho zavřela s někým do krabice? :lol: :lol: :lol: Ale myslím,že u mých páníčků to nebude třeba,to je furt samý ťuťuňuňu :roll: :lol: :lol: :lol:
a u lidí taky?Že bych někoho zavřela s někým do krabice? :lol: :lol: :lol: Ale myslím,že u mých páníčků to nebude třeba,to je furt samý ťuťuňuňu :roll: :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Burýska napsal::shock: :shock: :shock: fákt to takhle funguje? :lol:
Kdyby mně zavřeli s někým do pokoje a za každý špatný slovo nebo pohled bych dostal kopanec do zadku, taky bych byl samý ťuťuňuňu :lol:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:Burýska napsal::shock: :shock: :shock: fákt to takhle funguje? :lol:
Kdyby mně zavřeli s někým do pokoje a za každý špatný slovo nebo pohled bych dostal kopanec do zadku, taky bych byl samý ťuťuňuňu :lol:
:lol: :lol: :lol: To je fakt!!! :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
:lol: :lol: :lol:
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”