Super postielka !!!
-
- Bronzový uživatel
Super postielka !!!
Návod na výrobu super postielky pre činčily,,, dostal som nápad, skusil som to spraviť a edo, no ten na tom spí aj ked nemôže =D
1.Krok, nastríháme dva rovnake kusy látky ! Odporúčam približne35x35cm, to mám ja !
2.Krol - zoberte ihlu a niť, a šijte !
3.krok - pred tým nž pojdete na krok 1 a 2 si kuknte tento obrázok =D čiary vám naznačujú kde síť a čo dať dovnútra,,tiež vidíte výsledok =)
1.Krok, nastríháme dva rovnake kusy látky ! Odporúčam približne35x35cm, to mám ja !
2.Krol - zoberte ihlu a niť, a šijte !
3.krok - pred tým nž pojdete na krok 1 a 2 si kuknte tento obrázok =D čiary vám naznačujú kde síť a čo dať dovnútra,,tiež vidíte výsledok =)
-
- Bronzový uživatel
skúsili ste to už niekto? je to vážne supr ! =)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Spí ti na tom? Mě činčilky spí na nejvišší poličce nebo v hammaku.
-
- Bronzový uživatel
moj na tom spinka aj ked mu otvorim klietku,, lebo on si sadne do stredu a hlavu si vylozí na ten vacsi okraj, takze pohodlíčko =)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
Čikitka taky na podobným polštářku spala. Vyrobila jsem se starýho rukávu od pyžama pytlík a do něj nacpala piliny. Měla ho v domku a byla spokojená.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Rajhradice
- Kontaktovat uživatele:
A nepustili se vám vaši činčilky někdy do toho???
Já už si chytám nějaký látky na výrobu tak ať vím kolik si toho vzít kdyžtak do zásoby (o:
Já už si chytám nějaký látky na výrobu tak ať vím kolik si toho vzít kdyžtak do zásoby (o:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Rajhradice
- Kontaktovat uživatele:
rozhodně to vyzkouším :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Wity napsal:A nepustili se vám vaši činčilky někdy do toho???
U nás boduje fleese, z jiných látek většinou zbydou jen útržky :) . Ale když jsou kraje zapošité, tak ne. Asi záleží na jednotlivé činčilce, jestli dá přednost senu a granulím nebo látce :D .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
Wity napsal:A nepustili se vám vaši činčilky někdy do toho???
Zatím jsme s tím problémy neměly. Ani polštářek neznečišťovala. Čas od času je ale potřeba vyprášit a vysát.
-
- Nový uživatel
činče jsem to ušila a největší spokojenost :lol: akorát ten střed jsem vystlala látkou, to noviny mi přišly dost tvrdý. spí jedině na polštářku :lol: jdu jí ušít ještě jeden :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
Já nešiju, takže už máme uháčkováno! :D Akorát právě činči spěj, tak uvidíme, až se vzbudí, jak dlouho jim vydrží:)
-
- Nový uživatel
díky za návod (činča si už odtáhla ten polštář co sem jí vyrobil do baráku a spí na něm) :twisted:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
to je fakt k vzteku, číst tady vaše nadšené komentáře k polštáři :roll: přes víkend jsem ušila 2 flísové, jeden pro činčily a jeden pro králíka, nejdřív si na ten činčilí sedl Ebíček a počůral ho, pak přišel Miki, seděl, tak jsem ho pochválila a za chvíli slyším, jak něco Miki strašně hlasitě "vykládá", tak se jdu podívat a on v hubě kus látky, v polštáři díra :twisted: zašila jsem díru, Miki si zas sedl a hned rozkousal druhý roh - u nás teda flís neplatí za "bezpečnou" látku a polštář mám na prd (jo, a králík polštář nenávidí, zatáhl ho hned do záchůdku a udělal v něm dvě díry) :cry: :roll:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: BÍLINA
mám něco podobného,lae kluci mi v tom nehajají :(