syr??
syr??
asi blbej dotazale nikde jsem se nedocetla zada se jim muze davat tvrdy syr?? :?: :idea:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Nedočetl ses to, takže to nesmí!!! Když jim chceš něco dát, polož si otázku: "Má toto činčila ve volné přírodě k dispozici?" A přijdeš docela rychle na to co může a co nee. :wink: Sýr ve volné přírodě opravdu nemají. Tudíž na to nemají uspůzobebé zažívání, tudíž by jim to uškodilo!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
No, myslím že tvrdý sýr nemá ve volné přírodě k dispozici nikdo, ani člověk :lol: . Jde o umělý výrobek. Spíš se teda třeba ptát "z čeho se vyrábí?". Mléko není pro činčily vhodné, taky obrovské množství tuku škodí. Pokud chceš se svou činčilou experimentovat, hledej spíš v rostlinné výrobě :wink: . A pozor na olejnaté produkty :!: .
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
A může si semnou činčila dát na silvestra biftek ? :shock:
-
- Zlatý uživatel
Martej napsal:A může si semnou činčila dát na silvestra biftek ? :shock:
Může, ale jenom tatarský :@) ...
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:Martej napsal:A může si semnou činčila dát na silvestra biftek ? :shock:
hm. tak ten neuimim, nemáš recept? :-D
-
- Zlatý uživatel
Martej napsal:STYRO napsal:Martej napsal:A může si semnou činčila dát na silvestra biftek ? :shock:
Jsem snad Tatar? [-(
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:Martej napsal:STYRO napsal:Martej napsal:A může si semnou činčila dát na silvestra biftek ? :shock:
Jsem snad Tatar? [-(
tak asi ne no :-D :-({|=
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
no minule mě něhkdo říkal,drž se tématu :wink: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
OkoTygra napsal:no minule mě něhkdo říkal,drž se tématu :wink: :lol: :lol:
Vždyť jo, tatarskej biftek se sýrem :wink: .
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
my se držíme :-) mě vadí jen kecání v inzerci, tam to nepatři ;-)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Víš, když tohle už fakt nejde. Každe se tu zeptá na takovouhle blbost! Pak už ti jen tečou nervy, nebo tatarák. Je to tu prodiskutované už mnohokrát. Stačí číst.OkoTygra napsal:no minule mě něhkdo říkal,drž se tématu :wink: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to jo,mě je jedno co kdo píše přečtu a jdu dál,ale když někdo nejmenovaný ti tohle napiše a pak ti kontroluje ještě pravopis a sám ho kolikrát neumí......proto se ptá,v přírodě taky nejsou granule :lol: :lol: :lol: :wink:žanda napsal:Víš, když tohle už fakt nejde. Každe se tu zeptá na takovouhle blbost! Pak už ti jen tečou nervy, nebo tatarák. Je to tu prodiskutované už mnohokrát. Stačí číst.OkoTygra napsal:no minule mě něhkdo říkal,drž se tématu :wink: :lol: :lol:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
OkoTygra napsal:to jo,mě je jedno co kdo píše přečtu a jdu dál,ale když někdo nejmenovaný ti tohle napiše a pak ti kontroluje ještě pravopis a sám ho kolikrát neumí......proto se ptá,v přírodě taky nejsou granule :lol: :lol: :lol: :wink:žanda napsal:Víš, když tohle už fakt nejde. Každe se tu zeptá na takovouhle blbost! Pak už ti jen tečou nervy, nebo tatarák. Je to tu prodiskutované už mnohokrát. Stačí číst.OkoTygra napsal:no minule mě něhkdo říkal,drž se tématu :wink: :lol: :lol:
To nejsou, ale grabule obsahují seno a to v přírodě je. :wink: Ale kde tam vezmeš mlíko, syrovátku a tak? To fakt nee. Leda že by činčily zotročily krávu a naučili se jí podojit. :lol:
PS: Martina je od toho, aby nás napomenula, jinak by byla napomenuta. :wink: :lol: Tak si to tak neber.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to jo,tady několik lidí jako ty ví dost věcí,někdo kdo sem příjde nový,tak ho moc nenapadne zahrabat do starých témat,já ze začátku jsem taky nevěděl,mohl by tu být vyhledávač a bylo by to jednoduchý pro všechny :wink: :wink:žanda napsal:OkoTygra napsal:to jo,mě je jedno co kdo píše přečtu a jdu dál,ale když někdo nejmenovaný ti tohle napiše a pak ti kontroluje ještě pravopis a sám ho kolikrát neumí......proto se ptá,v přírodě taky nejsou granule :lol: :lol: :lol: :wink:žanda napsal:Víš, když tohle už fakt nejde. Každe se tu zeptá na takovouhle blbost! Pak už ti jen tečou nervy, nebo tatarák. Je to tu prodiskutované už mnohokrát. Stačí číst.OkoTygra napsal:no minule mě něhkdo říkal,drž se tématu :wink: :lol: :lol:
To nejsou, ale grabule obsahují seno a to v přírodě je. :wink: Ale kde tam vezmeš mlíko, syrovátku a tak? To fakt nee. Leda že by činčily zotročily krávu a naučili se jí podojit. :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
omluva je na hoře.. :oops:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
OkoTygra napsal:to jo,tady několik lidí jako ty ví dost věcí,někdo kdo sem příjde nový,tak ho moc nenapadne zahrabat do starých témat,já ze začátku jsem taky nevěděl,mohl by tu být vyhledávač a bylo by to jednoduchý pro všechny :wink: :wink:
to tu máš ;-) jak se přihlašuješ, tak vedle FAQ otázek máš hledat ;-)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Neomlouvej se. Ale jedno upřesnění, vyhledávač tu je. Když si dáš hledat, tak najseš.
Jinak já toho zas tolik nevim. A je pravda že hodně informací jsem se dozvěděla tady. Stačí jen číst a když se chci zeptat, tak se zeptám ve starym tématu. Otázka, je, jestli toto téma nebyla jen provokace. :wink:
Jinak já toho zas tolik nevim. A je pravda že hodně informací jsem se dozvěděla tady. Stačí jen číst a když se chci zeptat, tak se zeptám ve starym tématu. Otázka, je, jestli toto téma nebyla jen provokace. :wink:
-
- Zlatý uživatel
Na vyhledávání bych se moc neodvolával, je dost primitivní a kolikrát jsem sám nemohl najít příspěvek, o kterém jsem věděl, že tady je. Takže se klidně ptejte a provokujte, stejně nedokážete provokovat tak dobře jako činčily :roll: . (Miška se už po 1326-té snaží prokousat za sporák :twisted: )

-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:Na vyhledávání bych se moc neodvolával, je dost primitivní a kolikrát jsem sám nemohl najít příspěvek, o kterém jsem věděl, že tady je. Takže se klidně ptejte a provokujte, stejně nedokážete provokovat tak dobře jako činčily :roll: . (Miška se už po 1326-té snaží prokousat za sporák :twisted: )
:lol: :lol: :lol: 8-} :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
OkoTygra napsal:omluva je na hoře.. :oops:
týýý jo, my tu máme i hory??? :lol: :lol: :lol: :wink:
-
- Zlatý uživatel
Janča napsal:OkoTygra napsal:omluva je na hoře.. :oops:
Kdybyste neměli Říp, tak praotec Čech bloumá dodnes :lol: :lol: :wink: .
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:D :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to bylo napsaný pro jinýho rýpala :lol: ten kontroluje český jazyk :wink:Janča napsal:OkoTygra napsal:omluva je na hoře.. :oops:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Trenčianske Teplice
Pre Vas co ste tu dlho - par rokov ci mesiacov, je to lahsie ... ste vziti s temami :wink: .. ale pre novacika, ktory je v uzkych a potrebuje rychlo pomoc a este nema net k dispizicii 24h ... je najjednoduchsia = najrychlejsia nova tema... aj ked to mnohych trosku nasrdi...
je pravda ze je tu vyhladavac, ale poviem Vam som tu stravila tri dni (a to aj pocas pracovnej doby :roll: ... keby to sef vedel :oops:) - nazory a rady triedila a tlacila lebo nie vzdy rada bola jednoznacna ... a to som potrebovala preluskat len stravu a choroby.... pomohlo a som vdacna. :)
a preco sa ludia pytaju aj absurdity? ... asi preto ze zakladne info, ktore dostanu mimo netovych stranok ci kamaratov, ktori uz maju skusenost je ... - "cincila je jednoduche a nenarocne zvieratko a staci jej ...." no nie je napisane "musi len seno a granule..atd. lebo ostatne jej nici traviacu sustavu a tym zdravie!" :? ...
je pravda ze je tu vyhladavac, ale poviem Vam som tu stravila tri dni (a to aj pocas pracovnej doby :roll: ... keby to sef vedel :oops:) - nazory a rady triedila a tlacila lebo nie vzdy rada bola jednoznacna ... a to som potrebovala preluskat len stravu a choroby.... pomohlo a som vdacna. :)
a preco sa ludia pytaju aj absurdity? ... asi preto ze zakladne info, ktore dostanu mimo netovych stranok ci kamaratov, ktori uz maju skusenost je ... - "cincila je jednoduche a nenarocne zvieratko a staci jej ...." no nie je napisane "musi len seno a granule..atd. lebo ostatne jej nici traviacu sustavu a tym zdravie!" :? ...