kadi krev
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: opava
baba se mi ozvala na muj inzerat a to cislo jsem zkousela znovu volat a je odpojeno.zoubky maji kvalitni viz muj prokousnuty prst.seno davam domaci spoooousta bylinek.
-
- Bronzový uživatel
muzu jim dat vitakraft for kids?? [-o<
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Kraslice-Karlovarsko
- Kontaktovat uživatele:
Určiě jim ho dej,je to výborné krmení!!!! Nedám na něj dopustit :wink:
Ten ostropestřec mariánský dej určo taky,mám samečka ze zverimexu,taky byl krmený tou směskou a žije mi již 10.rokem a je stále čiperný!!!!! :D
Ten ostropestřec mariánský dej určo taky,mám samečka ze zverimexu,taky byl krmený tou směskou a žije mi již 10.rokem a je stále čiperný!!!!! :D
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Určitě jim je dej, ale u samečka počkej až ustoupí průjem. Ten teď musí mít dietu a pak přidávat postupně. Váhy jsou opravdu hrozné, hlavně sameček. Dávej ten ostropestřec, hlídej váhu aby nehubl a k samičce ho určitě nedávej.
Co ten průjem?
Co ten průjem?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: OSTRAVA
- Kontaktovat uživatele:
odpověd
to bude dobré.... chce to ale čas a trpělivost. nezkoumala bych odkud jsou, ale spíše bych se zaměřila co s nimi bude a mají dobrou péči a klid.
ta váha se spraví :D
pořád je lepší, když je prodali než aby jim něco udělali, berte to tak. lidi jsou různí..
ta váha se spraví :D
pořád je lepší, když je prodali než aby jim něco udělali, berte to tak. lidi jsou různí..
-
- Bronzový uživatel
ten prujem uz je lepsi uz ma i pevne bobky ale jsou porad takove svetle cervono oranzove.jeste jsem se chtela zeptat tu samicku na ma po celem tele takovou zcuckovanou srst napul vypadlou ale porad tam drzi neco jako kdyz se nevycesava pes.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Asi se hodně dlouho nekoupala,nech jí k dispozici písek pořád. Bude to chvíli trvat ne si kožíšek trochu zlepší.
-
- Bronzový uživatel
asi jo uz tam ma pisek 14 dni (samozrejme vymenuji).a nic moc zlepseni.je mi jich strasne lito a biju se do hlavy ](*,) ze jsem netrvala na predani u ni doma. :evil:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Kraslice-Karlovarsko
- Kontaktovat uživatele:
I ta srst se spraví,nebude to hned,ale uvidíš,že z nich brzy budou krásné chlupaté kuličky. :D
Držíme palečky ,bude to dobré. :wink:
Držíme palečky ,bude to dobré. :wink:
-
- Zlatý uživatel
Nech udelat obema urcite koprologii bobku, i ta nizka vaha hlavne samce by mohla znacit vnitrni parazity, zvlast, kdyz doma mela hafo jinych zvirat a hlodavcu:-(, baba jedna hnusna, takhle pecovat o zvirata:-(
-
- Bronzový uživatel
jj snad to zvladnou.vcera uz se nebali vylezt z klece,i na klin mi vyskocili a nechali se podrbat.uz zjistili ze se o ne maminka dobre postara. :lol:
-
- Zlatý uživatel
Tak to je super.Je zvlastni, ze kazde zviratko pozna, kdyz ho nekdo vysvobodi od tyrana a tyranu, nebo pred jistpu smrti.Tohle asi nikdy nezazili.urcite nech ale udelat tu koprolku, ten samecke ma zalostne malo a stejne se ma preventivne delat a zvlast z tak otresnych podminek, kde ma ta baba spousty dalsich hlodavcu a ptaky.
-
- Bronzový uživatel
jj s bobkama zajdu hned jak me propusti z prace. [-o<
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: OSTRAVA
- Kontaktovat uživatele:
odpověď
tak hodně zdravíčka:) myslíme taky na vás :P
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
držím palečky ;)
-
- Zlatý uživatel
Take drzim palecky
-
- Bronzový uživatel
ahoj mame dalsi pruser certikovi se kolem oci obevily bile skvrny neco jako prasek nebo vytok nejde to rukou odstrganit.zacal zase hubnout uz ma pod 350g :(( :(( :(( :(( :(( :((
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
nevím, co by to mohlo být, raději zajdi k veterináři. Třeba do Brna?
-
- Bronzový uživatel
ja jsem z opavy dostala jsem par tipu na ostravu ale opet me uveznili v praci.kroptologie byla ok.
-
- Zlatý uživatel
Ja bych radeji jela s timto na prvni konzultaci urcite do Brna.Muzou to byt i pocinajici problemy se zubama, korenama, tam se tenhle vytok z oka take objevit muze a hlavne ta vaha jde dolu.Urcite bych jela za Jeklem na poradne vysetreni.Jsou tam ve vsedni den ale jen do 15hod. o vikendu pohotovost,ale on tam nemusi byt.Muzes ho tam ale nechat hospitalizovat na poradne vysetreni, vzala bych je tam obe cincilky, aspon mu nebude smutno a neco z domova, treba domek atd.
-
- Bronzový uživatel
tak to nas certik nezvladl :cry:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
:cry: :cry: to je nám líto...
-
- Bronzový uživatel
jj pekne jsme to orvali.nejhorsi na tom je ze mi zacina stradat dalsi samicka a ja nevim co s ni je.zacinam si myslet ze cim vic se clovek snazi tim vic se to sere :evil:
-
- Bronzový uživatel
tak to mi je líto :cry: :cry: :cry: a u samičky držím palečky aby se z toho dostala :wink: :wink:
-
- Bronzový uživatel
dekuji .uz u te klece skoro spim at ji mam co nejvic na ocich.je mi z toho moc smutno. :cry:
Vrátit se na “Nemoci a potíže”