granule
-
- Nový uživatel
granule
zdravim všechny chtěl bych se zeptat jaké granule jsou pro činči nejlepší (někde na foru jsem četl , že bez tuku nebo něco takového ale zase prodavačka ve zverimexu mi nabízela nějaké které sjou prý ok :roll: )tak jsem se chtěl zeptat které kupujete vy . díky za odpovědi :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
My objednáváme ze Zbýšova,činčilkám chutnají a hodně chovatelů je taky používá.Navíc jsou levnější než ve zveráčích a kvylitní.
Jinak osvědčené značky jsou Apetit,Darwin...hlavně aby tam byly pouze lisované granule,ne to co se přidává do směsky.
Jinak osvědčené značky jsou Apetit,Darwin...hlavně aby tam byly pouze lisované granule,ne to co se přidává do směsky.
-
- Nový uživatel
tak dík , já kupuju už taky nějakej ten pátek granule od značky Darwin :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
kupujeme darwins a apetit a holkám celkem jedou
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Prachatice
- Kontaktovat uživatele:
taky kupujem Darwin a je to v poho
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
U nás Apetit, Witte Molen, Žďárská, Zbýšov.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Taky kupujem Darwin granulky, a taky sem tam trosku granulek ze Zbysova.
-
- Stříbrný uživatel
Já kupuju Apetit granulky a moc jim chutnají:-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Košice
My kupujeme Tukana a zatial sa nestazuju :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Ve čtvrtek jsem byla ve zverimexu zvěrokruh (protože mi došli granulky) neměli Apetit tak jsem vzala Darwin a včera náš Macík když jsem mu je dala tak mi dal najevo že si je můžu nechat že nic jíneho než Apetit jíst nebude :D :D :D tak má smůlu já o víkendu kvůli toho že je vybiravý nepoletím to PetCentra :D musí vydržet až do pondělí a když bude mít hlad může si dát seno nebo vločky a nebo granulky darwin :)
-
- Bronzový uživatel
Neboj, až bude mít opravdu hlad, tak se přemůže i k jiné značce... já mám teď taky problém, objednala jsem si 2 pytle granulí, měly dojít do pátku schválně jsem tam volala a nedošly, tak všechny činčily krmím vločkama a senem... chudáčci.. snad granule dojdou do pondělí, jinak budu muset něco vymyslet... a to mám nemocenskou... ty moje zvířátka sní přes kilo granulí denně, tak to není žádná sranda.. žravci.
Krmíme granulemi Witte Molen, jsou to super granule, jezdíme pro ně přímo k pánovi, který je oficiální dovozce této značky. A co se týče toho tuku tak by měl být obsah max. 3 - 3,5%. Pak jsou super výrobky od Vitakraftu - kuličky, Emotion beauty, seno s mátou.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Hanča napsal:Neboj, až bude mít opravdu hlad, tak se přemůže i k jiné značce... já mám teď taky problém, objednala jsem si 2 pytle granulí, měly dojít do pátku schválně jsem tam volala a nedošly, tak všechny činčily krmím vločkama a senem... chudáčci.. snad granule dojdou do pondělí, jinak budu muset něco vymyslet... a to mám nemocenskou... ty moje zvířátka sní přes kilo granulí denně, tak to není žádná sranda.. žravci.
To bych mu radila ať je sní!!:D Stály 38kč, Apetit kupuji za 20 kč... Zatím je taky na vločkách a senu ty darwin má v kleci ale moc ho nezajímají...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
my krmíme granulema od Apetitu a vycházejí nás na 15 kč a jsou v poho.... :D :D :D
-
- Bronzový uživatel
holis napsal:my krmíme granulema od Apetitu a vycházejí nás na 15 kč a jsou v poho.... :D :D :D
a kde je kupujete? Dají se objednat po pytlích??? :wink:
Stojí 15 korun kilo nebo půl kila? Díky za info..
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
kupujeme je ve zverimexu , ale je to přímo od apetitu po 10 kg ale dalo by se i po více to záleží na domluvě . cena je za 1kg-15 kč. :D :D :D
-
- Nový uživatel
holis napsal:kupujeme je ve zverimexu , ale je to přímo od apetitu po 10 kg ale dalo by se i po více to záleží na domluvě . cena je za 1kg-15 kč. :D :D :D
15 KČ ZA 1 KG ?????? :shock: :shock:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
pokud si kupuješ ve velkem a nebo od chovatelů, tak se ceny pohybují od 15 - 40 korun za kilogram ;-)
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
My krmime Chinchilla Complete od Versele Laga. Stoji ve Zverokruhu 91Kc za 500g baleni, ale mysak je s tim hodne spokojeny. Sezere dokonce vsechno a nic nenechava, jak u jinych krmeni, ktere jsem zkousel.