Po broušní nejí

Je vaše činčila nemocná? Hledáte správného veterináře?

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

mystery205
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Po broušní nejí

Příspěvekod mystery205 » Pá Črc 15, 2011 11:01

Ahoj všichni, naše Rozárka byla včera propuštěna do domácího léčení od pana Jekla. Brousil jí zoubky a má také problémy s kořeny. Dostaly jsme Rodicare instant a snažíme se krmit. Jenomže se nechce už Rozárka ani nechat chytit. Čůrá po nás a hrozně pouští chlupy. Je to hrozné uvádět ji do takového stresu to pak to co do ní dostaneme přes s stříkačku jde úplně v niveč. Navíc se nám to špatně ředí vždycky nám to v injekci ztuhne (první jde to řídké ven) a udělá se nám tam z toho lisovaná granule. Rozárce to ani nechutná, ale večer snědla 10 ml. Nevidíme bohužel ani pít.Nevím co jí dát aby jedla. Nemá ráda ani tu osmizrnou kaši. :? Myslím , že má snahu jíst , ale asi dost bolí. Snědla půl suchého rohlíku. Vím , že to není dobré, ale evidentně apetit by byl.

Děkuji moc za každou radu. :x >:*B >:*B >:*B >:*B

Disable adblock

jasmin
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod jasmin » Pá Črc 15, 2011 15:37

Ten rohlik bych fakt nedavala.Nejlepsi je ta pasta rodicare po techto zakrocich.Dali vam pro ni analgetika v kapkach?Jinak tu kasi chce prisladit glukopurem trosku, nebo cerstvou stavou z jablicka.

minlub
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod minlub » Pá Črc 15, 2011 17:54

Se zubama zkušenosti nemám,tak neporadím :cry:
Ale o tomhle problému je tu dost témat,i se to tu nedávno párkrát řešilo,zkus je pročíst jestli tam nenajdeš nějakou inspiraci co by pomohlo. Držím palce :wink:

jasmin
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod jasmin » Pá Črc 15, 2011 23:24

Taky drzim palce.Muzes ji zkusit dat goji-kustovnice cinska, jednu obden tedka, kdyz je po zakroku a nebasti.Obsahuje hodne vitaminu, vcetne becek a to ji povzbudi a doda silu trochu.

Disable adblock

Jitka Řeháková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51

strava po broušení

Příspěvekod Jitka Řeháková » So Črc 16, 2011 11:46

Já jsem po druhém bouršení dávala oblíbené granule a to tak, že jsem je malinko namočila, vodu slila, udělala z nich kašičku a dávala lžičkou - kupodivu to šlo a kolikrát jsem měla čas, tolikrát jsem krmila. Ze stříkačky to jde fakt blbe, zkus Rodicare taky lžičkou. I ten léček proti bolesti baští ze lžičky. Docela jsem si oddechla, že jsem nemusela mučit ani Amy a ani sebe. Normálně přes mříž v kleci lžičku a baštila. Přeju hodně úspěchů.

davidhr
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: HK

Příspěvekod davidhr » Stř Črc 20, 2011 10:25

Koukni na téma o kousek níže na "nežere po obroušení zubů".
Taky ze začátku nechtěl, ale pod trochou násilí jedl, jde to, jen se nebát. Taky jsme dávali dohromady Rodicare s 8zrnou kaší i někdy dosladili glukopurem. Do malé mističky nebo kelímku to rozmíchat a pak 1ml stříkačkou nabírat a dávat jíst, je to leší dělat ve 2, jeden nabírá a druhý krmí. Je tam i fotka jak jsme ho zabalili. Na začátku jsem byl taky rád, že snědl aspoň 10ml, ale časem za den spořádal i 80ml. Když jsem dával Míšovi ze stříkačky, tak jedl v pohodě, div by nesnědl i stříkačku, no a do Cipíska jsme to museli ládovat, sám taky nechtěl.

Disable adblock

Vrátit se na “Nemoci a potíže”