nová miminka
nová miminka
S radostí musím oznámit, že se Terince v sobotu v 6 hodin ráno narodily 3 malé myšky. :) Měla jsme tu čest, že jsem porod jednoho mimina přímo viděla, potichu jsem stála u klece a jen se dívala. Váží 50 g , 43g a 44g, ale jsou skoro stejní, zatím je moc nerozeznám.
Villíka jsme dali zvlášť , ale je z toho strašně smutný, sice na sebe vidí, ale nejraději by byl s rodinkou.Jen jsem mu miminka ukázala, a hned je oňuchával, a moc hezky se k nim choval, musejí to ale pár dní vydržet odděleně, nechceme aby měla samička zase brzy další mimina, už taj je dost unavená.
Zdraví Jarka
Villíka jsme dali zvlášť , ale je z toho strašně smutný, sice na sebe vidí, ale nejraději by byl s rodinkou.Jen jsem mu miminka ukázala, a hned je oňuchával, a moc hezky se k nim choval, musejí to ale pár dní vydržet odděleně, nechceme aby měla samička zase brzy další mimina, už taj je dost unavená.
Zdraví Jarka
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
Gratulujeme :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale lidi neprehanejte to s tema malyma cincilatkama. Ja vim ze je to krasne, ale je precincilovano, tak abyste je meli kam dat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ale lidi neprehanejte to s tema malyma cincilatkama. Ja vim ze je to krasne, ale je precincilovano, tak abyste je meli kam dat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
taky moooc gratulujůůůůůůůůů :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Gratuluji!!!! Honem sem vylep fotečky! :wink:
Zrovna jsem taky zadala inzerát na činčilího kluka z Brna! v Brně se holt daří!! :lol:
Zrovna jsem taky zadala inzerát na činčilího kluka z Brna! v Brně se holt daří!! :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
taky je vás tam jak máku :lol: :lol:
Jarko, gratuluju... :wink:
Jarko, gratuluju... :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
Musi byt oddeleny jen par dnu ne? To vydrzi a pak hura zpatky k detem :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: BRNO
- Kontaktovat uživatele:
juj .. ty se ale máš ... gratuluju :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Pilníkov
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju k mimčům :D ...Honem,honem fotečkýýý :P !
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
já jsem taky musela dát Chica k Amálce asi po dvou dnech, ona byla vysloveně hotová, skoro ani na maldý nebrala ohledy, a když jsem je k sobě pustila, tak to bylo vše v poho - a to byli v jedný kleci, kde je oddělovalo pletivo a malinkatý dvířka - a ty dvířka málem vylomili, potvory jedny... :lol:
-
- Zlatý uživatel
Gratuluju, at rostou do zdravi a krasy. Musis to mit tedka hodne narocne, kdyz jsi zachranula zrovna v sobotu jeste tu cizi samicku s miminem.Jak se maji oni dva?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: BRNO
- Kontaktovat uživatele:
Ina napsal:Gratuluju, at rostou do zdravi a krasy. Musis to mit tedka hodne narocne, kdyz jsi zachranula zrovna v sobotu jeste tu cizi samicku s miminem.Jak se maji oni dva?
Myslím, že došlo k omylu:-) Novopečená "babička" je Jarka a zachránkyně je Janča :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
PETE.cz napsal:Ina napsal:Gratuluju, at rostou do zdravi a krasy. Musis to mit tedka hodne narocne, kdyz jsi zachranula zrovna v sobotu jeste tu cizi samicku s miminem.Jak se maji oni dva?
Myslím, že došlo k omylu:-) Novopečená "babička" je Jarka a zachránkyně je Janča :-)
přesně tak, Glorču a Terryho mám já :wink: ... a maj se dobře, ještě trochu nervní, ale ujde to. Pídě má už šedesát gramů, když jsem ho v sobotu večer přivezla, měl 54, takže roste dobře... A Glorča taky jakoby vyrostla - jak se jí začíná pomalu nadýchávat kožíšek, tak vypadá mnohem větší než když jsme ji přivezli, teď už vypadá jako dospělá činča... :wink:
Svoje mimča čekám až kolem 10.října, jestli to nebyl planej poplach :D . Kikinka si po těch čtyřčatech dala trochu pauzu a Bonýska k sobě pustila až teď nedávno :D
A Jarko, gratuluju k prťatům!!!!! :wink:
-
- Zlatý uživatel
Aha, ja uz v tom mam totalni chaos:-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Re: nová miminka
Jarka napsal:S radostí musím oznámit, že se Terince v sobotu v 6 hodin ráno narodily 3 malé myšky. :) Měla jsme tu čest, že jsem porod jednoho mimina přímo viděla, potichu jsem stála u klece a jen se dívala. Váží 50 g , 43g a 44g, ale jsou skoro stejní, zatím je moc nerozeznám.
Zdraví Jarka
Gratulujeme a přejeme píďátkům krásný činčilí život :lol: