Odmítá jíst a hřeje se u topení
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: PRAHA
Odmítá jíst a hřeje se u topení
Mám zásadní problém Aru (11 let) odmítá jíst-veterinář nic nenašel...zuby jsou v pořádku,..
koupe se , hopsá sice už ne tak jako za mlada ale pohybuje se, hodně pije a spí a hlavně neustále je natelenej u topení kde se hřeje...JEN vůbec NECHCE JíST...a hodně hubne ..potřebuji radu jak do něj vpravit nějakou stravu... [-o< :(
koupe se , hopsá sice už ne tak jako za mlada ale pohybuje se, hodně pije a spí a hlavně neustále je natelenej u topení kde se hřeje...JEN vůbec NECHCE JíST...a hodně hubne ..potřebuji radu jak do něj vpravit nějakou stravu... [-o< :(
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Sobotín
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odmítá jíst a hřeje se u topení
A zkoušela jsi i nějaké pamlsky co mu chutnali?Můj má rád goji nebo rýžovej chlebíček.
-
- Bronzový uživatel
pokouším se o to 3 dny ....miluje sušenej ibišek a lístky ze šípku...odmítá všechno...chci mu pomoct, ale nemám páru jak...dokrmovat stříkačkou nebude problém ale nevím čím ho dokrmit...vet byl překvapenej kolik mu je ...
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je divný,že veterinář nic nenašel a co mu dělal.Tak se stříkačkou taky nemám zkušenosti a vůbec bych si to neuměla představit u mýho činčilouše.Pokud pije tak do napáječky nějaky vitaminky.Vím,že e na dokrmování používá toto http://obchod.kralici.cz/p530-alfavet-r ... stant.aspx
-
- Bronzový uživatel
dělal mu rentgen, prohmatal bříško a koukal na zuby..Arunka ho samozřejmně kousnul za tip děkuji ted momentálně hledám kde ho koupim v Praze a v Neděli :-(
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Zkus Saskii memberlist.php?mode=viewprofile&u=4574 má eshop v Praze a Rodicare by měla mít.
Také chutná a používá se Nemléčná obilninová kaše (Nestlé, Nomina), tu seženeš ve větších hypermarketech nebo lékárně. Je dobré jí malinko přisladit Glukopurem na dodání energie a malinko jablíčkové přesnídávky.
U jakého veta jste byli? Už má krásný věk, pokud to není stářím, může to být něco, co neodborník na činčily neodhalí. V Praze buď http://www.veterinarni-ordinace-praha.c ... lekari.php k Dr. Lietavcové (ta by tam měla jen dojíždět v určité dny) nebo Chylíkové a http://www.vets4pets.cz/ k Dr. Lietavcové.
Kolik ubral na váze za jak dlouho?
Také chutná a používá se Nemléčná obilninová kaše (Nestlé, Nomina), tu seženeš ve větších hypermarketech nebo lékárně. Je dobré jí malinko přisladit Glukopurem na dodání energie a malinko jablíčkové přesnídávky.
U jakého veta jste byli? Už má krásný věk, pokud to není stářím, může to být něco, co neodborník na činčily neodhalí. V Praze buď http://www.veterinarni-ordinace-praha.c ... lekari.php k Dr. Lietavcové (ta by tam měla jen dojíždět v určité dny) nebo Chylíkové a http://www.vets4pets.cz/ k Dr. Lietavcové.
Kolik ubral na váze za jak dlouho?
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše minlub. Zkus saskii. Má obchod a není problém si něco vyzvednout o vikendu :-) http://cincilka.cz/c/6/dokrmovani
-
- Bronzový uživatel
volala jsem na veterinu paní doktorka Lietavcová má dnes volno a víkendech nikdo z činčilářů(vetů) nepracují :-( netuším jak dlouho Aruna vydrží...nemá někdo osvědčenej kontakt na Praze 9?
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak zkus jet na tu hurku, jestli by ji nedali aspon nejaké povzbuzovaky a třeba by kontaktovali i pani doktorku kvůli konzultaci :-(
-
- Bronzový uživatel
již Není třeba před chvílí mi umřel v náručí :-( v krásných 11 letech...prosím uzamknout toto téma, děkuji všem za rady
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to je mi lito :-(((((((( Teď mu je už v rozinkovém nebi dobře :-|
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
Aj :evil: celé mi to připomělo i mého jednoho činčiláčka, taky se hřál u topení, a pak u mne, odmítal cokoli, sjezdila jsem všechno až mi zašeptal na odchod :( Bylo mi to moc líto a Tvého chlupáčka taky, ale určitě se měl dobře, jenom mu vypršel čas a musel jít...
Je mi to taky moc líto.
Je mi to taky moc líto.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Je mi to moc líto, aspoň se netrápí :(
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chudáček malý, ale krásný věk. Přeju ať to brzo přebolí a doufám že se brzo potěšíš další chlupatou kuličkou :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: středočeský kraj
to je mi moc líto :( !!!!
-
- Bronzový uživatel
děkuji všem za podporu...
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky je mi to mocinky líto ať to rychle přebolí!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno-Královo pole
- Kontaktovat uživatele:
Je mi to taky hodně líto...činčiláček určitě prožil krásný život a teď je mu líp v nebíčku...taky jsem přišla o svého prvního činčiláčka před čtyřmi roky a občas vidím jeho hluboké velké oči :( když si na něj vzpomenu a porovnávám jeho nástupce...přeji ti taky brzké potěšení z další chlupaté kuličky. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Kraslice-Karlovarsko
- Kontaktovat uživatele:
Chudínek :( :( :( ,
držte se!! Teď už ho nic netrápí.
držte se!! Teď už ho nic netrápí.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”