KOule
KOule
Je možný že by si činča mohla roztrhnout tlamičku o hranu koupací skleněné koule??? :shock: :shock: dá se okraj koule nějak sbrousit do oválu???
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Re: KOule
Mia napsal:Je možný že by si činča mohla roztrhnout tlamičku o hranu koupací skleněné koule??? :shock: :shock: dá se okraj koule nějak sbrousit do oválu???
Ano da sa to obrusit iked zalezi od hrubky sklenenej gule. Cim hrubsia tym sa to obrusi krajsie.Ale stoji to pomerne hodne.To sa ti skor oplati kupit novu gulu. :wink:
ODPOVED
Sklo sa da zabrusit aj kamenom na brusenie nozov (ako ten cim sa brusi kosa, stoji to par korun). Ked som kupoval zrkadlo, tak som tym obrusil ostre hrany za par sekund.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Re: ODPOVED
NIKO napsal:Sklo sa da zabrusit aj kamenom na brusenie nozov (ako ten cim sa brusi kosa, stoji to par korun). Ked som kupoval zrkadlo, tak som tym obrusil ostre hrany za par sekund.
To by som nedoporucovala.Robim pre sklarsku firmu a mam bohate skusenosti so sklom.Takto obrusene sklo nie je dost jemne a cincila sa moze na nom zranit.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
NIKO napsal:Sklo sa da zabrusit aj kamenom na brusenie nozov (ako ten cim sa brusi kosa, stoji to par korun). Ked som kupoval zrkadlo, tak som tym obrusil ostre hrany za par sekund.
fuj, to bych nepřežila... ten zvuk když se něco brousí nenávidim, nemám ráda ani pilování nehtů :lol: . Z tohohle bych asi vylítla z kůže :lol:
:lol: :lol: :lol:
Dekuji za rady.Mám totiz malou kouli na koupání a nezdají se mi ty její okraje,,,ale na činču už čeká nová obrovská takže ta maličká už asi ani nebude potřeba.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Janča napsal:NIKO napsal:Sklo sa da zabrusit aj kamenom na brusenie nozov (ako ten cim sa brusi kosa, stoji to par korun). Ked som kupoval zrkadlo, tak som tym obrusil ostre hrany za par sekund.
fuj, to bych nepřežila... ten zvuk když se něco brousí nenávidim, nemám ráda ani pilování nehtů :lol: . Z tohohle bych asi vylítla z kůže :lol:
Jani a co takový zvuk nehtů o tabuli? Já se s tím vždycky potýkala. Vždycky na mě zbyla ta nejmenší křída a já měla ty nejdelší nehty, no hádejte, jak to vždycky skončila. I já málem přitom vyletěla z kůže... :lol:
Vrátit se na “Nemoci a potíže”