Naše první miminka, jedno slabší =(
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: pelhřimov
Naše první miminka, jedno slabší =(
Dnes se nám narodila 2miminka. Jak Deilynky, tak moje první zkušenost.
První je větší, mělo 43g, druhé 37g- je viditelně drobnější. Mám to druhé nějak přikrmovat? Pijou od maminy obě, akorát to větší mi přijde, že to menší odstrkuje...Musela bych zítra kdyžtak dojet něco koupit do města, třeba glukopur?
První je větší, mělo 43g, druhé 37g- je viditelně drobnější. Mám to druhé nějak přikrmovat? Pijou od maminy obě, akorát to větší mi přijde, že to menší odstrkuje...Musela bych zítra kdyžtak dojet něco koupit do města, třeba glukopur?
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Váhu má dobrou.Pokud je vidět že pije,zatím počkej,ze začátku se budou hádat o cecíky než si každý najde svůj.Hlídej váhu,může jít první 1-2 dny dolů,ale pak by mělo začít nabírat.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
gratluju k miminkům. Vyčkej 2 dny a pak kdyžtak začni dokrmovat. Pokud mamka jedno miminko odstrkuje, může to znamenat, že s ním není něco v pořádku. :-(
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlínský kraj
- Kontaktovat uživatele:
To je normální že se mimina odstrkují, časem se domluví,neboj. Pokud bys musela dokrmovat, tak sušeným kočičím mlíkem zředěným heřmánkovým čajem, trošku glukopuru bys tam taky mohla přidat. O dokrmování je tady toho dost, stačí pohledat. Jinak gratuluju k mimčům a držím pěsti, aby to mamina zvládla! :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Kraslice-Karlovarsko
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji k miminkům i u nás se ze začátku rvali o cecík,to je normální :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
Moc gratulujeme k miminkům :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Taky mooooc gratulujeme :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Gratulujeme mooc :wink:
Jinak je to naprosto normální, že jedno miminko je větší a druhé o čtvrtku menší. Neboj, oni se váhově časem srovnaj, pokud pijou obě a mamina je nechává, tak je to v pohodě :wink:
Jinak je to naprosto normální, že jedno miminko je větší a druhé o čtvrtku menší. Neboj, oni se váhově časem srovnaj, pokud pijou obě a mamina je nechává, tak je to v pohodě :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
gratuluju k mimčům :) at to obě krásně zvládnou! :D
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: pelhřimov
JJ, pijou obě. Včera gram shodili, ale při dnešnim vážení měli zpátky porodní váhu, tak doufám, že už budou trošku přibírat. Jinak jsou čiloučký, prozkoumávají klec a hopsají po mamině i tatíkovi :)