zachod i postylka

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

chocolate
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod chocolate » Po Ún 15, 2010 14:22

ty dřívka už nepoužívám,jinak u nás právě není žádný hobby market-vše je až v Ústí-Baumax apod.,takže se tam teď nedostanem.
Obi tu sice je-postavené třetím rokem,ale stále neotevřené,díky sporům dvou majitelů :?
snad to stihnu do konce topné sezony
:D
jinak díky :wink:

Disable adblock

Nefertiti
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod Nefertiti » Po Ún 15, 2010 14:23

no popravde ja sem tam dávam ich bobky do kvetov ako hnojivo...teda som to raz vyskúšala :) . A musím povedať, že je to fajn....teda jednak to nesmrdí a určitým spôsobom je to hnojivo. Ani neviem ako ma to napadlo :?: . Takže sa to dá predsa len využiť....ale nieže by som teraz mala v každom kvete a stále bobky.... :D . Ale za pokus to stálo :wink: Možno aj to ekologické topení by nebolo zlé :?:
Čo sa týka tej podostielky......no ja som takú nemala. Ja mám o niečo bledšiu a na tej to je pekne vidieť. Ale mám urobené aj WC na jednej poličke lebo mám jedného beťára, ktorý .....nejak nevie prísť na to, že dole sa ciká. Ale mám to dobre vyriešené, takže ani stým nemám problém :D :wink:

TIM
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod TIM » Po Ún 15, 2010 14:24

Takže se to dá sehnat v baumaxu a takových tech obchodech?A jake to má balení at nevemu neco jiného

chocolate
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod chocolate » Po Ún 15, 2010 14:28

Nefertiti-to zkusím taky,na jaře do hlíny na balkoně a uvidím :)
2x jsem měla kočkolit,ale ten je děsný,práší při úklidu,smrdí hned a četla jsem,že vysušuje,takže už nikdy

Disable adblock

Janča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janča » Po Ún 15, 2010 14:53

TIM napsal:Takže se to dá sehnat v baumaxu a takových tech obchodech?A jake to má balení at nevemu neco jiného

jsou to velký průhledný pytle, patnáct kilo (aspoň jsem zatím jiný balení neviděla), a říkaj tomu myslím přímo dřevěné pelety na topení - každopádně tím, že je ten pytel průhlednej, se splést nemůžeš, protože vidíš přímo co kupuješ. Vyjde to několikrát výhodnějš než když to samý kupuješ jako podestýlku... my jsme loni na konci topný sezóny narvali celý auto (šest pytlů, takže 90 kilo), a došlo nám to teprve před měsícem (máme dvě činčily a dva potkany)... Určitě se vyplatí si pro to zajet i někam trochu dál, když toho vezmete víc najednou (ve sklepě to klidně vydrží)...

Nefertiti
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod Nefertiti » Po Ún 15, 2010 14:53

no ja mám presne ten istý názor čo chocolate, ja by som tiež nepoužívala ten kočkolit. Ale je na každom, čo jemu a teda činčilkám vyhovuje.
Chocolate: skús, ako vravím nič tým nepokazíš, naopak aspoň využiješ :wink: :D

Reňaaa
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Ostrava!!!

Příspěvekod Reňaaa » Po Ún 15, 2010 15:02

Kočkolit jsem měla taky a je na nic smrdí a děsně práší, ted má takové dřevěné válečky, jinak jsem v bauhasu viděla něco co vypadalo jak dřevěné válečky ale když jsem se zaptala jestli to je stelivo řekl mi že je to na topení či co a řekl prodavač že lidi to koupili a mysleli si že to je stelivo a pak jim prý králík umřel a stěžovali...tak že pozor ať se nespletete protože to fakt vypadá jako dřevěné valéčky stelivo!!!!

neprodejny vzorek
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod neprodejny vzorek » Po Ún 15, 2010 15:09

udělej si výlet do města, kde jsou tyhle markety. balení vydrží dlouho, takže můžeš koupit i do zásoby.

chocolate
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod chocolate » Po Ún 15, 2010 15:15

seženu odvoz a pojedu,teď nám nejezdí auto,takže to vysyslím jinak :) díky všem :wink:

Janča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janča » Po Ún 15, 2010 15:26

Reňaaa napsal:Kočkolit jsem měla taky a je na nic smrdí a děsně práší, ted má takové dřevěné válečky, jinak jsem v bauhasu viděla něco co vypadalo jak dřevěné válečky ale když jsem se zaptala jestli to je stelivo řekl mi že je to na topení či co a řekl prodavač že lidi to koupili a mysleli si že to je stelivo a pak jim prý králík umřel a stěžovali...tak že pozor ať se nespletete protože to fakt vypadá jako dřevěné valéčky stelivo!!!!

Tak to se mi nějak nezdá... já to používám už rok (opravdu to, co se prodává na topení), a je to opravdu úplně to samé jako ta podestýlka ze zverimexu. Dokonce i když se člověk podívá přímo někam na stránky nějakého výrobce (ty to ale prodávají po tunách :) ), tak je tam obvykle napsáno, že je vhodné na topení nebo jako stelivo pro domácí zvířata. Takže spíš bych to viděla na to, že králík umřel kvůli něčemu jinýmu, zákazník to svedl na tohle protože ho nic jinýho nenapadlo a teď se toho prodavač bojí, aby nebyla další stížnost...

Reňaaa
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod Reňaaa » Po Ún 15, 2010 15:31

Janča napsal:
Reňaaa napsal:Kočkolit jsem měla taky a je na nic smrdí a děsně práší, ted má takové dřevěné válečky, jinak jsem v bauhasu viděla něco co vypadalo jak dřevěné válečky ale když jsem se zaptala jestli to je stelivo řekl mi že je to na topení či co a řekl prodavač že lidi to koupili a mysleli si že to je stelivo a pak jim prý králík umřel a stěžovali...tak že pozor ať se nespletete protože to fakt vypadá jako dřevěné valéčky stelivo!!!!

Tak to se mi nějak nezdá... já to používám už rok (opravdu to, co se prodává na topení), a je to opravdu úplně to samé jako ta podestýlka ze zverimexu. Dokonce i když se člověk podívá přímo někam na stránky nějakého výrobce (ty to ale prodávají po tunách :) ), tak je tam obvykle napsáno, že je vhodné na topení nebo jako stelivo pro domácí zvířata. Takže spíš bych to viděla na to, že králík umřel kvůli něčemu jinýmu, zákazník to svedl na tohle protože ho nic jinýho nenapadlo a teď se toho prodavač bojí, aby nebyla další stížnost...

Píšu jen to co mi řekl, stejně bych to nepoužívala kdo ví co v tom je je to přece na topení...Ale je to můj názor radši budu kupovat věci kde je napsáno stelivo ne palivo

TIM
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod TIM » Po Ún 15, 2010 16:32

ja si zajedu do obi a kouknu se po tom a zkusím to když to už pouzívate tak dlouho tak to nemuže být škodlive

Reňaaa
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod Reňaaa » Po Ún 15, 2010 18:37

Bych si nebyla tak jistá...Palivo není stelivo

minlub
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod minlub » Po Ún 15, 2010 19:37

A nebo objednat přes e-shop,mají to levnější než ve zveráči.

TIM
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod TIM » Po Ún 15, 2010 19:50

no jo ale jestli to pouzívá vice lidi a nic to nedela tak to asi nebude skodlive ne?

minlub
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod minlub » Po Ún 15, 2010 21:23

My to palivo používáme.I jsme to porovnávali s podestýlkou a opravdu je to úplně to samé.Jen na to dají obal se zvířaty a zvednou dvakrát cenu.

chocolate
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod chocolate » Po Ún 15, 2010 21:32

Jsem se musela zasmát příspěvku minlub-my to palivo používáme-zní to tak hezky :lol:
Já na něj přesedlám taky,vypadá to slušně a cena je podle toho,co píšete ještě lepší.
Podle mně je to s tím králíkem divné-přece jen by museli poumírat všechna zvířata,která s tím žijí a nejen jeden králík...
Já vyzkouším,až seženu odvoz a dám vědět,jak jsme na tom :lol:
činčily na palivu-aby nám z nich nevyrostli kosmonauti :lol: :lol:

TIM
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod TIM » Po Ún 15, 2010 21:56

I to je mozne :D

holis
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem

Příspěvekod holis » Út Ún 16, 2010 9:35

i mi používáme dřevěné pelety a jsou super . vyjdou na 80 kč -15 kg. :D :D :D

jaji-nka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod jaji-nka » Út Ún 16, 2010 10:38

holis napsal:i mi používáme dřevěné pelety a jsou super . vyjdou na 80 kč -15 kg. :D :D :D

Já je taky kupuju,a musím říct,že jsou suprový :)

chocolate
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod chocolate » Út Ún 16, 2010 13:37

tak dnes jsem měla šanci se dostat do Baumaxu-máme 15kg pelet za 88,-
Jen se chci zeptat-měli tam stejné pytle,ale jedny byly pelety tmavší-poslední pytle ze světlejšími byly roztrhané-má to nějaký vliv nebo jen nejsou ´vybělené´?
Paní u pokladny mi říkala,že je to to samé,tak se raději zeptám,vzala jsem jen zkušební pytel a uvidím.

minlub
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod minlub » Út Ún 16, 2010 16:29

chocolate napsal:tak dnes jsem měla šanci se dostat do Baumaxu-máme 15kg pelet za 88,-
Jen se chci zeptat-měli tam stejné pytle,ale jedny byly pelety tmavší-poslední pytle ze světlejšími byly roztrhané-má to nějaký vliv nebo jen nejsou ´vybělené´?
Paní u pokladny mi říkala,že je to to samé,tak se raději zeptám,vzala jsem jen zkušební pytel a uvidím.

My máme z Obi za tu samou cenu,jsou světlé.
Řekla bych že budou stejné,jen jsou možná z tmavšího dřeva.

holis
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem

Příspěvekod holis » Út Ún 16, 2010 16:32

ty tmavší jsou lisovaný s kůrou a ty světlé bez ale je to to samé mi je máme také a v pohodě :D :D :D

jaji-nka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod jaji-nka » Út Ún 16, 2010 16:41

Nevíte kdo prodá dřevěné pelety?? Zrovna potřebuji.Děkuju

chocolate
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod chocolate » Út Ún 16, 2010 17:32

uf,jsem ráda :wink: díky moc :wink:
jsem koukala na obal a nic škodlivého by tam nemělo být,je to bio produkt,takže ani ničím napuštěný,až dojde ten zatraceně drahý cats best,tak je ozkouším :lol:

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”