Chloupek
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Sobotín
- Kontaktovat uživatele:
No kámoška říkala,že u mě mu bude uplně nejlíp!Už jsem si toho chlupače fakt zamilovala!A hlavně jak spinká!Akorát moc nechce baštit granulky,ale tu starou směsku co mi dali sebou!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
tak to je super, že už si zvykl :) jinak s tou směskou - asi bych ji vyřadila úplně rovnou, protože ji bude vybírat a granulky nechávat. Mám doma jednoho samečka, co byl taky naučený na směsky. Když jsem přecházela postupně, granulky se ani nehly. Tak jsem ji vyřadila úplně. Pár dní sice sameček frfňal a ujídal jen trochu, ale zvykl si rychle a pěkně se rozpapkal :)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No právě ty granule tam má asi týden a myslím,že snědl fakt málo a bojím se aby mu pak něco nebylo,když nebude papkat!Tak jsem mu tam dnes dala tu směsku a tu snědl!Tak nevím.Asi počkám na výplatu a koupím mu ty granulky z netu New generation.To se mi líbí!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
já bych se toho opravdu nebála. směska mu chutná více a proto ji vybírá a granulí si nevšímá. ale je to na tobě ;)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
ja bych to taky vyřadila hned a až bude mit hlad,tak se dá na granulky. Nic jiného mu nezbyde.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mu to budeš mixovat, půjde vždy po tom lepším - směsce. Vyhodila bych jí a dala pouze granulky a dostatek sena, na to půjde ze začátku nejvíce.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No zkoušela jsem mu týden dát jen granulky a seno,ale zdá se mi,že ty granule nežere.Někde jsem tady právě četla,že někomu vůbec granulky nechce papat a hubne!Tak mám strach,aby mu pak něco nebylo!Já mu pak koupim lepší granulky ty new generation prej to činčilky maj rádi!
-
- Stříbrný uživatel
vůbec se toho neboj, oni jsou potvůrky vyčůraný... na mě to jedna zkoušela asi měsíc, že nebude žrát granule. Malinko shodí, ale ne drasticky, bude víc jíst seno. Jde jen o to, kdo z vás povolí dřív. Jasně že nechce granule, když ví, že může mít směs, ze který si může vybírat :)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak já to zase zkusim snad to začne papkat!Dík
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chloupek
Tak jsem před pár dny Chlupinkovi koupila veeelikou klícku takže má spoustu místa a tady jsou fota: http://www.kralici.cz/cincily/alba.asp?a=163 Ještě mu tam přibyde domeček a možná větší hamaka.Minule v ní moc nechtěl být. :)