krmenie kasou
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: malacky
krmenie kasou
Prosim, kto mate skusenosti, poradte mi, ako dostat do cincilky kasu z granuliek, ked nechce??? Skusala som striekackou, ale je to moc huste a aj tak mu to neviem dostt do papulky..nechcem ho moc stresovat, je to pre neho momentalne velmi nebezpecne..
-
- Zlatý uživatel
Chce to tu nejmensi strikacku.Rozmixuj granule a rozmoc ve stave z jablicka, muzes malinko prisladit i glukopurem.Nech si predepsat kasi specialne pro tyhle ucely Rodicare
-
- Bronzový uživatel
já musela dokrmovat samečka. První dva dny nechěl a musela jsem ho hodně nutit ale pak si na to krásně zvyknul. Měla jsem malou stříkačku na 3ml a nejdřív jedl 1ml a pak už snědl krásně 3ml několikrát za den ale bez nucení to asi nepůjde. Musís si říct že jinak by ti taky mohl umřít.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
zkus to více naředit, jestli je to příliš husté. Ten konus stříkačky dávej ze strany pusy, jakoby mezi oblast horních hlodáků a stoliček. Vždy jen maličkato suspenze podej a počkej až to polkne. Určitě zkus sehnat ten Rodicare.
-
- Bronzový uživatel
Mě ten rodicare vůbec žrát nechtěl hrozně smrdí.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
kaše
já jsem poprvé krmila stříkačkou, boj na všech frontách, další krmení jsme zvládli ze lžičky, pak jsem namáčela i oblíbené granule na kaši, postupně jsem už dělala hutnější kaši a pak sušší a sušší až začla baštit granule.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”