granulky...

Zde se můžete ptát a radit o tom, co činčila smí či nesmí jíst.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Místo/Bydliště: Liberecký kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » Ne Črc 19, 2009 21:28

jsou dobry, jeden čas sem je taky dávala. můžu je doporučit.

Disable adblock

Ivy
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivy » Po Črc 20, 2009 21:23

Tak už je to dobré, ani nebudu muset jet do Nezvěstic pro FINKy. Koupila jsem dneska v Plzni Apetit a ten jí jede jako žádné granule předtím...
Nabídla jsem jí jich pár z ruky a hned si brala a cpala se. Dřív když jsem jí granule nabízela, tak jen ohrnula nos a šla pryč :D Tak snad sbohem, směsko ;)

A ještě jsem se při tom dnešním shánění docela pobavila. Zašli jsme do jednoho mini-zverimexu. Na dotaz jestli mají granule pro činčily paní odpověděla, že ne, ale má tohle - a vytáhla bylíček směsky. Zavrtěla jsem hlavou a řekla jí, že to činčily nesmí. No, koukala na mě jak na zjevení a vytáhla druhý balíček. "Tak tu mám ještě tohle." Zase směska. "No, jenže tohle jim ničí játra, to ne."
To už se na mě dívala jak na blázna a poslední, co mi řekla bylo asi toto: "A vy jste snad slyšela, že by Vitakraft vyráběl něco špatného?"

:D

KAKTUS1010
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Povazska Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod KAKTUS1010 » Út Črc 21, 2009 13:44

KAKTUS1010 napsal:nechcel som založit nove tema tak sa pytam tu. Moje činčily jedia granule značky TUKAN no a dne som im kupil nove granule a tie obsahuju vitamíny A,B,C a D možem im davta taku zmes že zmiešam 1KG Tukan a 1KG tych stými vitamínmi? A by to dostavali stale tak isto čiže dva druhy granuli naraz.

Mohol by mi niekto odpovedat prosíím??

LUCIA
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Bratislava, SR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LUCIA » Út Črc 21, 2009 14:07

KAKTUS1010 napsal:
KAKTUS1010 napsal:nechcel som založit nove tema tak sa pytam tu. Moje činčily jedia granule značky TUKAN no a dne som im kupil nove granule a tie obsahuju vitamíny A,B,C a D možem im davta taku zmes že zmiešam 1KG Tukan a 1KG tych stými vitamínmi? A by to dostavali stale tak isto čiže dva druhy granuli naraz.

Mohol by mi niekto odpovedat prosíím??

Myslis zmiesat Tukana s WM? Mozes miesat viac druhov granul.

Disable adblock

Wenduska
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Wenduska » Pá Črc 24, 2009 8:53

Já dávám činčilce granulky, které jsem dostala společně s ní při koupi a ještě jsem si kilo koupila. Než jsem ji měla objednala jsem ji granulky od Vitacraftu jsou meněí a hnědější. Ty moc nechce, a abych je spotřebovala míchám jí to do těch granulí co mám od majitele.

Takže až s ní celou krabičku (400 g), budu jí dávat jen ty granulky.

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » Ne Črc 26, 2009 12:57

KAKTUS1010: kľudne miešaj viac druhov granulí. Má to výhodu, že ak ti vypadne dodávka nejakého druhu, tak sú činče zvyknuté aj na iný a nerobí im to problém jesť. Ja im dávam Apetit, WM, Žďársku, Zbýšov a Avicentra :lol: .

Disable adblock

Vrátit se na “Strava”