Talismany
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Talismany
Hojky tak když už jste to tu nakously :D .Tak jaké máte talismany?Já pentagram a kovové koníčky na kožence na krk.Jako malá sem měla plyšového kocoura kterýho sem tahala snad všude kde to šlo,ted odpočívá na posteli :lol: .
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Talismany
Správné téma :). Jak jsem psala ve vedlejším tématu, mám malé tygří oko, co nosívám v kapse kostýmku. Pak už asi nic zvláštního, na talismany se moc nesoustředím. Pak spíš dám na pověry a snažím se vstávat pravou nohou z postele, když vidím popelářský vůz, napíšu nohou čtyřku :-D neptejte se mě proč, někdo mi to říkal.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Jak jsem napsla - malý plyšový méďa z vítání občánků a teď když někam jedem, tak s sebou beru jeho mladšího bráchu - ten na nás smutně koukal v jednom sekáči, tak jsme ho vzali, aby mu nebylo smutno. Medvídek je medvídek.
Když začínají ústní maturity, tak mám vždycky pytlík tremlovaných minerálů a moje "děcka" si vytáhnou jeden pro štěstí. A já je pak pozoruju, jak mluví a většina z nich v ruce žmoulá kamínek. (Učím na SŠ a většinou mám maturitní ročníky :D .)
Když začínají ústní maturity, tak mám vždycky pytlík tremlovaných minerálů a moje "děcka" si vytáhnou jeden pro štěstí. A já je pak pozoruju, jak mluví a většina z nich v ruce žmoulá kamínek. (Učím na SŠ a většinou mám maturitní ročníky :D .)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Talisman? No, nejspíš snubák :x
Nic víc u sebe stálého nenosím...
Nic víc u sebe stálého nenosím...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
mám od 14ti let řetizek s anchem, který nosím od té doby pořad, tak asi to je muj talisman.Jinak si na to moc nepotrpim :)
Pověrčivá taky nejsem,ale vždy ráno ze dveří vyjdu pravou nohou :D jednou nám s kamarádkou přeběhla černá kočka přes cestu a 5min na to nám do deštníku bouchl odraz blesku ze střechy :lol: větší šok jsem nezažila :D naštěstí se nám nic nestalo ani jsme se nepo...:D a nedavam vinu kočičce :D ještě ten den se kamoška vybourala na motorce,ale taky se ji nic nestalo :lol: to byl den
Pověrčivá taky nejsem,ale vždy ráno ze dveří vyjdu pravou nohou :D jednou nám s kamarádkou přeběhla černá kočka přes cestu a 5min na to nám do deštníku bouchl odraz blesku ze střechy :lol: větší šok jsem nezažila :D naštěstí se nám nic nestalo ani jsme se nepo...:D a nedavam vinu kočičce :D ještě ten den se kamoška vybourala na motorce,ale taky se ji nic nestalo :lol: to byl den
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tak já také nosím na krku Ankh - na řetízku, ze stříbra, vždy jsem tento symbol měla ráda. Moc se mi líbí jeho význam a chtěla jsem si ho nechat i vytetovat :D jinak ho nosím cca od 14ti, kdy jsem ale měla jiný, jen nějakou bižu. Bohužel se mi jednoho dne zlomil a můj tehdejší přítel mi koupil nový, který už se nezlomí :D Nosím ho pořád, kromě toho, kdy jdu do bazénu a podobně, to o něj mám strach. Proto nemá moc cenu mi kupovat jakékoliv přívěšky na krk, protože je stejně nevynosím :lol:
Jinak na pověry atd. vůbec nevěřím a když vidím černé kočičky, nejraději bych je hned šla pomuchlovat :D
Jinak na pověry atd. vůbec nevěřím a když vidím černé kočičky, nejraději bych je hned šla pomuchlovat :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Já mám kostěný irský kříž pak normální křížek skleněný který sem si dělala na praxi ve škole ale už ho nenosim protože nemá už význam co měl.Pak sem měla obrácený kříž :lol: též ze skla,né že bych byla nákej satanista ale měla sem ho ráda pak sem jezdila na konich a rozbil se .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
Já mám krom již zmíněného živce od paní profesorky ještě prstýnek od holčičky, kterou jsem měla na starosti v oddíle... Je to jen plíšek, ale na zkoušky ho nasazuju :)