Rodinka?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
Rodinka?
Jen nás tak napadlo až budou miminka tak sem přemýšlela nad tim že bych si jedno mimko nechala abych ho měla od mala rozcapený akorát nemáme dost místa na dvě kleci tak mě napadlo je to asi hloupost...Jestli je možný nechat s párem kluka (naše čikita se nenachá jen tak "obskoči") ? Jen mě to napadlo a tuším že to bede blbost jrn bych chtěla znát názor více lidí :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
rozhodně nenechávej matku se synem v kleci.. To že se mamina nenechá jen tak obskočit neznamená, že by k tomu nedošlo.. a to by to potom dopadlo špatně..
Nehledě na to, že by se otec se synem začali rvát až by dospěl, kvůli samici, která by byla s nimi v kleci.. :wink:
Nehledě na to, že by se otec se synem začali rvát až by dospěl, kvůli samici, která by byla s nimi v kleci.. :wink:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
rozhodně ne ;.-) lepši je si pujčitna nějaky čas klec a vydržet na chvili stíněny prostor ;-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
Denča Bártková napsal:rozhodně nenechávej matku se synem v kleci.. To že se mamina nenechá jen tak obskočit neznamená, že by k tomu nedošlo.. a to by to potom dopadlo špatně..
presne tak nikdy nenechavat s parem jejich mlade
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si to myslela :) jen sem se chtěla ujistit že to tak fakt nejde :D
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”