Denda má zase miminka!!!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
i když ze předu vypadá na velvetka
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
To silver 100% nebude :-)
Mne to tiez pripada ako svetly velvet :-)
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Alice napsal:To silver 100% nebude :-)
ale tim pádem by bukeš nebyl white ebony, ale tov white .... je to dost možné, protože mirdulinda si u pi Bukovský taky kupovala white ebonka a nakonec ma tov whita
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podla tej fotky je v tom na 100% velvet. Ono to moze skreskovat ale urcite nie az talk velmi. To podla mna Silver nebude :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
Alice napsal:To silver 100% nebude :-)
teda vy mě překvapujete :shock: By mě teda zajímalo, co doma máme za krasavce :D (zkusím udělat aktuální foto) Je teda fakt, že má černou hlavičku a tělíčko jakoby šedavo bílý, ale po fouknutí má chloupky šedivé - Bukešek je v základu bílej a jen černě jakoby žíhanej (jeho máma je černá a táta bílej - oba total!)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:

-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Krnov
- Kontaktovat uživatele:
Jejdaaaaaaaa on je kráásnej:) moc moc ještě jednou gratuluji! je nádhernej
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
děkuju :D :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Krnov
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem viděla tu fotku tak sem z něj uplně paf:) a co je teda za mutaci? :)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no, to právě nevím, zdál se být white ebony po Bukeškovi, ale teď se názory liší... Moc barvičkám nerozumím, ale může mít i geny velvetka, či silver, čekám... Vybarvil se nádherně a na barvičce vlastně ani nezáleží :wink:
je z činčilky od Bukovský, která byla kupovaná jako white ebony, ale může to být úplně jináč, že jo? :lol: :lol: :lol:
A jestli mi teda někdo přesně řekne, co jsme zač, budem rádi >:*B
je z činčilky od Bukovský, která byla kupovaná jako white ebony, ale může to být úplně jináč, že jo? :lol: :lol: :lol:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mišulka napsal:no, to právě nevím, zdál se být white ebony po Bukeškovi, ale teď se názory liší... Moc barvičkám nerozumím, ale může mít i geny velvetka, či silver, čekám... Vybarvil se nádherně a na barvičce vlastně ani nezáleží :wink:
foukni bukošovi taky do srsti :-) a mkrni, jestli nemá třeba proužek na packách a koukni jaké má bříško ;-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
je fakt že to vypadá na white velvetka, ta hlava je hodně výrazná... Tak mě napadlo, jestli Bukešovo máma byla celá černá, tak to třeba nemusela být jen ebony ale TOV ebony, a Bukeš je po ní TOV white nebo dokonce TOV white ebony... to samé by pak mohlo být i tohle mimi... jak ta mamka přesně vypadala? Mám pocit že to, co je Bukešek vlastně za barvu, se asi zjistí až časem, co všechno Denda ještě porodí ;).. a stejně tak i tohle mimi :)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě se taky ta hlava zdá na TOV
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podla mna je otec Tov white ebony alebo white velvet a to mlada je takej istej farby. Ja som si na 99% ista ze maju obaja v sebe velvet gen. Ta hlava je typicky velvet.
Kedze je biely, pruzky na nohach zrejme mat nebude ale podla tej hlavy je to jasny Velvet gen.
Kedze je biely, pruzky na nohach zrejme mat nebude ale podla tej hlavy je to jasny Velvet gen.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Taky se kloním k názoru, že se jedná o white velveta.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
téééééééééééééééééééééda, to koukám úplně překvapeně :D :D :D oba rodiče jsem je u Bukovský viděla :shock: Nicméně Bukešek má po fouknutí chloupky bílé a úplně bílé pacičky i bříško. Šedivou hlavu a šedavý nádech přes hřbet a prdku a černej kořen ocasu. Júdžínek je jakoby šedavej s tmavou hlavou, ocas stejný jako táta a má zadní pacičky úplně rúžový a na předních má jakoby šedivé pruhy, ale nejsou dotažené až k prstíkům - ty má růžové a jakoby černé nehtíky (jen na těch předních) a bříško má bílé
mohla bych teda zkusit napsat Bukovský, jestli nemá fotky rodičů Bukeška :wink:
Je teď úplně napínavý, cože to mám doma za krasavečka - a že on je :wink: :P
A ten tov white ebony, či white velvet je nějak vzácnější??? (je fakt krásnej, ale v těch barvičkách mám nějak guláš - hihi)
mohla bych teda zkusit napsat Bukovský, jestli nemá fotky rodičů Bukeška :wink:
Je teď úplně napínavý, cože to mám doma za krasavečka - a že on je :wink: :P
A ten tov white ebony, či white velvet je nějak vzácnější??? (je fakt krásnej, ale v těch barvičkách mám nějak guláš - hihi)
Naposledy upravil(a) Mišulka dne Po Lis 05, 2007 8:56, celkem upraveno 1 x.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já když teď koukám na Bukeška tak bych řekla že je TOV Wait má taky tu velvetí masku :wink:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mišulka napsal:A ten tov white ebony, či white velvet je nějak vzácnější??? (je fakt krásnej, ale v těch barvičkách mám nějak guláš - hihi)
neni, jen by byl problém,kdyby byl judžínek byl to white a někdo ho dál k velvetce ;-)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ajo, takže k velvetce teda nesmí??? 8) a jenom k ní?
A mám teda white velveta, nebo nebo tov white ebony ??? :shock: To jsou věci :-({|= \:D/ ...a to jsem ze začátku myslela, že je to standartek - hihi :lol:
A mám teda white velveta, nebo nebo tov white ebony ??? :shock: To jsou věci :-({|= \:D/ ...a to jsem ze začátku myslela, že je to standartek - hihi :lol:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mišulka napsal:ajo, takže k velvetce teda nesmí??? 8) a jenom k ní?
to poznáš podle bukeše....když mu foukneš do černých chlupů, tak jestli má chlup celý černý, tak je to tov white ebonek a když má jen nahoře černé, tak je to tov white ;-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
spíš to, jestli tam opravdu je i ten ebony gen, jistě poznáš až když se ti narodí nějakej ebonek ;). Proužky na tlapkách mít nemusí, u white velvetků většinou nejsou... Nesmíš ho dát k žádný velvetce a k žádný bílý činče :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
takže budeme mít dneska lekci poznávání a zkoumání :roll: ...to mě bude Bukša milovat, až na něj budu foukat :lol: :lol:
a co je taky zajímavý - včera jsem jim vyměnila houpačku - rodičové do ní vůbec nelezli - byla to děsná skovávačka až pro Judžína :wink: A teď jsem jim tam zavěsila novou deku a mohli by se o ni porvat, malej je v ní furt a rodičové se vztekaj, že se tam nevejdou :lol: :D :P
a co je taky zajímavý - včera jsem jim vyměnila houpačku - rodičové do ní vůbec nelezli - byla to děsná skovávačka až pro Judžína :wink: A teď jsem jim tam zavěsila novou deku a mohli by se o ni porvat, malej je v ní furt a rodičové se vztekaj, že se tam nevejdou :lol: :D :P
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
je to pekny chlapik :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Jen se chci zeptat,kdys ho u pí. Bukovské koupila?Co se týče barvy,řeknu ti jediné,je nádhernej,Víc nevím
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Byli jsme pro něj někdy loni v říjnu - a vezli jsme si ho domů jako miminko chvíli po odstavu. Já chtěla druhou činču a jediná podmínka byla chlapeček a jiná barva a tenhle se nám mocinky zalíbil :wink: :D