HALO PRAŽÁCI, velká prosba
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Já bych brala klidně celou kolonii činčil. :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :lol: taky taky ,ale klidne by stačily 2 ale rodiče NE a NE aNE :evil:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No jo tak to je úplně stejný jako u nás NE NE NE. No jo ty rodiče. :? :?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
:evil: už to asi jiný nebude no si budem muset počkat :roll:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To asi jo. :( :cry:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Dnes ve 3 ráno mě probudilo cinkání zvonku - Rožnu a poté jsem zjistila, že jsem večer nezavřela holky a Terka mi kontroluje věci co mám na stole (mám tam i keramický a kovový zvonečky)... Jak mě uviděla (mám monitor na poličce 10 cm nad stolem) zalezla pod monitor. Sáhla jsem pod monitor ozvalo se varovný zaskřípění zubů a dostala jsem něžný řufnutí... Pak vyhopkala, že se nic neděje ale odlovit se nenechala, jak jsem byla zblblá otevřela jsem dvířka panu Alexandrovi, že mu dám granule, otočila jsem se zády a běhal mi tam i pan Alexandr (tím, že má nízkou klec tak neskáče, proto neožral ani kvítka ani si nehrál se zvonky.
Terka se šla podívat na pana Alexandra a já ji chňapla za ocas (poté co jsem ji sklidila zpátky k holkám, tak se snažila dělat šéfku, proto ji Barča vyprášila kožíšek, ráno trucovala v domku). Pan Alexandr šel za pískem k sobě domů sám a dobrovolně.
A já přenechala hlídání psa ségře abych se konečně po 14 dnech pořádně vyspala... :evil:
Terka se šla podívat na pana Alexandra a já ji chňapla za ocas (poté co jsem ji sklidila zpátky k holkám, tak se snažila dělat šéfku, proto ji Barča vyprášila kožíšek, ráno trucovala v domku). Pan Alexandr šel za pískem k sobě domů sám a dobrovolně.
A já přenechala hlídání psa ségře abych se konečně po 14 dnech pořádně vyspala... :evil:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
tuta napsal:no přemýšlím o velké tlupě
Ja by som to asi radsej neriskovala. Vo volnej prirode v pripade konfliktu moze cincilka ujst, ale z klietky neujde....
Vrátit se na “Nemoci a potíže”