žebřík

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Jarka

žebřík

Příspěvekod Jarka » Stř Pro 27, 2006 8:33

ahoj, činčiláři, prosím o radu.
Koupili jsme našim myškám k vánocům takový dřevěný žebříček.Prodává se normálně ve zverimexu.
Když jej manžel začal přidělávat do klece, myšáci to začali ihned okusovat, a my jsme dostali strach,jestli jim to nemůže ublížit.
Raději jsme jim to do klece nedali.
Ve fotogalerii jsem tyto žebříčky ale viděla, činčiláři je mají v klecích a nikdo nepsla, že by byl nějaký problém, teď jsem se ještě v rychlosti dívala, Vlastička i Pete mají úplně stejné žebříčky.
Neví někdo z jakého dřeva to je a jsestli se činčilkám nic nestane ? Včera jsem se jela podívat do toho zverimexu je to Ve Vaňkovce v Brně, ale bylo zavřeno.
Ahoj

Disable adblock

domcha
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod domcha » Stř Pro 27, 2006 8:49

Jestli myslíš ten žebřík s lany, tak moji ho měli taky, ale bohužel ho důkladně sežrali!!! Nic jim nebylo, jen když zbylo to lano a na něm pár ohlodaných rádoby špalíčků, tak jsem jim to vyndala z klece a mají po srandě :roll: Z kterého dřeva je to, nevím, ale když jsem to zahlídla ve fotogalerii u více lidí, tak to asi zdravý škodlivý nebude... :wink:

Radecka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Boskovice

Příspěvekod Radecka » Stř Pro 27, 2006 10:32

Já ho mám v kleci taky, taky z Vaňkovky. Terry mu dává pořádně zabrat a nic mu z toho není. Nejsem si úplně jistá, ale nebylo náhodou na visačce napsáno co je to za dřevo?

Jarka

Příspěvekod Jarka » Stř Pro 27, 2006 12:00

moc díky za odpovědi, ano je to ten žebřík s lany.Na visačce nebylo ohledně dřeva napsáno nic ani kdo to vyrábí. Počítáme s tím, že to postupně zbašítí a právě proto ta opatrnost, ale když se Vašim myšákům nic nestalo, tak myslím, že to nebude závadné.
Před časem měli v kleci takovou tu rouru je to vlastně vydlabaný kmen, a časem to úplně sežrali a taky jim z toho nic nebylo.Chtěla jsem aby měli více hraček na zabavení.

Disable adblock

Burýska
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod Burýska » Stř Pro 27, 2006 12:55

domcha napsal:Jestli myslíš ten žebřík s lany, tak moji ho měli taky, ale bohužel ho důkladně sežrali!!!

Já se hlásím takýýýýý,už mám jen pár kousíčků,je už totálně strženej a slouží spíš jako hračka zavěšená v kleci,ale na okus je dobrý;)Já myslím,že jestli je to ten za 220 či 270 a prodávají ho ve zverimexu,tak by neměl být z jedovatého dřeva či ořechu a nebo tak,myslím,že je to většinou jabloň?Ale jistá si nejsem;)I v mojí fotogalerii je vidět na fotečkách,tam byl ještě hezký,když jsem byla malá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jarka

Příspěvekod Jarka » Stř Pro 27, 2006 14:38

Burýsko, Ty jsi ale číslo, no když chutnal Tobě, tak to bude OK.
Jarka

domcha
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod domcha » Stř Pro 27, 2006 22:19

Burýska napsal:
domcha napsal:Jestli myslíš ten žebřík s lany, tak moji ho měli taky, ale bohužel ho důkladně sežrali!!!

Já se hlásím takýýýýý,už mám jen pár kousíčků,je už totálně strženej a slouží spíš jako hračka zavěšená v kleci,ale na okus je dobrý;)Já myslím,že jestli je to ten za 220 či 270 a prodávají ho ve zverimexu,tak by neměl být z jedovatého dřeva či ořechu a nebo tak,myslím,že je to většinou jabloň?Ale jistá si nejsem;)I v mojí fotogalerii je vidět na fotečkách,tam byl ještě hezký,když jsem byla malá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noo, ne že bych těm mým nezbedům nechtěla nechat zbytky na okus, ale jednou v noci, když s tím zavěšeným zbytkem pekelně třískali o stěnu klece, jsem musela vstát /byla to málem moje smrt ve 3 v noci vstát a jít do vedlejšího pokoje ke kleci :twisted: / a ten zbytek tvářící se jako bývalý žebřík jsem jim nemilosrdně vytáhla... Od té doby třískají s něčím jiným... :roll: 8)

lwici
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwici » Čt Pro 28, 2006 11:54

Taky jsme měli žebříček... vydržel 1 měsíc!!!

Sice byl doma dělanej, ale jako okusovadlo je výborný... takže ten koupenej bude určitě taky :)

Jarka

Příspěvekod Jarka » Pá Pro 29, 2006 11:21

tak žebřík nedožije do Nového roku, dneska zlikvidovali několik článků a
taky kus toho lana.No ale jako okusovadlo je to dobré ale docela drahé. :(
Ale co bychom neudělali pro naše chlupáče.
Ahoj Jarka

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » Pá Pro 29, 2006 23:06

Jarka napsal:tak žebřík nedožije do Nového roku, dneska zlikvidovali několik článků a
taky kus toho lana.No ale jako okusovadlo je to dobré ale docela drahé. :(
Ale co bychom neudělali pro naše chlupáče.
Ahoj Jarka

Možná je to časem přestane bavit, u nás to tak funguje :wink: . Jak se něco nepodaří zlikvidovat na jednu šupu, tak je to přestává bavit. Kupř. koupelnu mám misku z umělé hmoty, ze začátku ji okusovali, teď se jí ani nedotknou. Stejné to bylo i s řebříkem: zakulatit hrany :twisted: a pak "nás to již nebaví":roll:.

K.a.r.l.i.cz.e.k.

Příspěvekod K.a.r.l.i.cz.e.k. » Po Led 01, 2007 16:04

Žebřík naše myšky baví jak jako prolejzačka, tak jako okusovátko. Udělali jsme jim vlastní z mohutnějších latěk, takže ho nezničili tak rychle :)

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”