My činčilas

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Host

My činčilas

Příspěvekod Host » Pá Dub 06, 2007 13:06

Mno moje činčilka je upe v pohodě akorát místo koupání v písku radši ve vodě a písek nesnáší :cry: a nefím jestli je to dobře nebo špatně.zjistili jsem to když sme s ní byli venku a on několikrát skákal do vody a koupal se v ní jako v písku.nechtěli sme mu v tom bránit protože bylo léto a navíc se rychle usušil.a od té doby se místo v písku rád koupá ve vodě :cry: tag se Vás chci zeptat jestli je to dobrý a nebo sem něco udělala špatně. :shock: :(už opravdu nefím koho se mám zeptat.

Disable adblock

pigina
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pigina » Pá Dub 06, 2007 13:52

zas nějaký hloupý vtip? :roll: :shock:

Growin
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha 9

Příspěvekod Growin » Pá Dub 06, 2007 13:52

Ve vodě :shock: to jsem eště nikdy neslyšela, ale vím, že by se tam koupat neměli, protože by mohli snadno dostat zápal plic.
A na procházky ven by se činčila brát neměla [-X v žádném případě je to hodně citlivý tvor a je náchylný na nemoci, pak nesmí byt moc vysoká vlhkost vzduchu, protže to mu dělá špatně na kožíšek...

Mišulka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mišulka » Pá Dub 06, 2007 13:53

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Disable adblock

hani
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hani » Pá Dub 06, 2007 13:53

tohle je podle me jasna provokace.vubec bych na to nereagovala.... :wink:

Host

Příspěvekod Host » Pá Dub 06, 2007 14:15

mno tag aspon řekněte jak jí mám domluvi? :cry: asi sem se neměla ani ptát když se tady žádný odpovědi nedohrabu :cry: :( :( :cry: :cry: ste poslední kdo asi dokáže pomoci nebot´skoro všichni koho sem se ptala říkali že to je nesmysl..... :roll: :roll: Growin-má venkovní voliérua občas se na ni chodíme celá rodina dívat (já jsem u ní pořád :oops: ) nebot je velmi rozkošné pozorovat tag hezuinkého tvorečka jak tam řádí....a proto se vlastně i ptám....já ji opravdu nechci ublížit mám ji z celičkého srdíčka ráda a za nic na světě bych ji nedala :cry: .....

Mišulka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mišulka » Pá Dub 06, 2007 14:40

Tak koupání ve vodě je zaručeně špatně :!: :!: :evil:
A to, jestli s ní chodíš ven, tak taky :!: :!: :!:

Host

Příspěvekod Host » Pá Dub 06, 2007 14:45

Kdyby to bylo dobře tag bych se na to neptala :roll:....a jak sem řekla:má venkovní voliéru...a když už se nebude koupat v ničem (písek nesnáší) to ji vadit nebude? :shock:

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Pá Dub 06, 2007 15:55

myslím, že kdyby se činčila koupala ve vodě a byla ve venkovní voliéře, tak by vydržela tak jeden den. Podle mě si tady z nás tady zase někdo utahuje... podle toho, co ten dotyčný napsal, by byla činčila během 24 hodin mrtvá :roll:

Janullka
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Bludov( Olomoucký kraj)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janullka » Pá Dub 06, 2007 16:57

Koupání ve vodě je fakt hodně špatně. Jestli je pravda co tady píšeš měla by jsi s tím hned přestat, své činčilce akorát ubližuješ. :evil: >:*B

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Místo/Bydliště: Liberecký kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » Pá Dub 06, 2007 17:36

hoperkaterka napsal:Kdyby to bylo dobře tag bych se na to neptala :roll:....a jak sem řekla:má venkovní voliéru...a když už se nebude koupat v ničem (písek nesnáší) to ji vadit nebude? :shock:

a jak se ji proboha do ty voliery ta voda dostala????????????????????? Když už by byla ve volieře, tak musí bejt někde, kde nefouká, zakrytý tři strany a halvně nesmí přijít do styku s jinýma zvířata, jako sou například ptáci. Fakt nevim, ejstli to má bejt špatnej vtip, nebo co??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Denča Bártková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Denča Bártková » Pá Dub 06, 2007 18:11

Mě to připadá taky jako, že si z nás někdo pěkně střílí.. :? (pokud ne.. tak se omlouvám).. ale podle toho, co píšeš, by činča už nebyla na světě :!: :!: Pochybuji, že by přežila zimu ve venkovní voliéře.. nehledě na to ostatní co píšeš.. #-o

LUCIA
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Bratislava, SR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LUCIA » Pá Dub 06, 2007 18:42

a to co je? :?

Alice
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Alice » Pá Dub 06, 2007 18:45

Myslim, ze by bolo najlepsie zavriet tuto nit. Je to nechutna provokacia.Kazdy normalny clovek by si najprv nieco na tejto stranke precital a potom sa pytal.
Toto nam niekto robi naschval aby nam zdvihol adrenalin.Prosim preto moderatora, nech tuto blbost uzavrie a prispevky vymaze.Uz tu bolo hadok dost a neviem kto z vas ma chut sa hadat s tym primitivom co zacal tuto nit. Toto nieje otazka zaciatocnika.Kazdy z nas vie, ze cincila vodu z daleka obchadza a dobrovolne sa do nej za ziadnych okolnosti nenamoci!!!!!!!!!

Sepp
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí

Příspěvekod Sepp » Pá Dub 06, 2007 18:59

Pravě proto, že je to jasná provokace, tak bych prosil Moderatorky, aby to nemazaly /stačí to pouze uzamknout/, ale předaly IP Administratorovi. Ten alespoň může dotyčnou /alespon píše v ženském rodě/ trvale bloknout. Pokud tohle Moderatorky opět jen smažou tak je tu zitra znovu.

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Pá Dub 06, 2007 19:08

Moderátorky nemažou, mají to zakázané, přejete-li si to, zamykám téma kvůli provokaci. I mně to přijde podivné.

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”