Pletivo pro králíky
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Puškinova 2661/20
Pletivo pro králíky
Dneska v noci se mi stalaa taková věc. V půl 4 ráno jsem zjistil, že po mně něco skáče a běhá a když jsem se probral zjistil jsem, že mám na hlavě činču. Ještě v polospánku jsem si říkal jak se dostala ven z voliéry?? Vstanu, kouknu na voliéru a k mému zděšení jsem zjistil, že Vikouš prokousal pletivo pro králíky a miniaturní škvírou se dostal ven bez újmy. Takže jsem to ve 4 ráno ještě zadělal a šel dál snít jak je možné prokousat pletivo??? :lol: Jsou to holt nevypočitatelná zvířátka.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 13
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :lol: jsou to šikulkové
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :twisted: to je ale šikula :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
šikovnej... :lol: :twisted: Já mám takový to pevný pletivo, co má čtvercový okénka. Před tím jsem měla takový to se šestiúhelníkovýma okýnkama a to mi taky překousali... :twisted:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
Growin napsal:šikovnej... :lol: :twisted: Já mám takový to pevný pletivo, co má čtvercový okénka. Před tím jsem měla takový to se šestiúhelníkovýma okýnkama a to mi taky překousali... :twisted:
nestraš mě :D já mám to šestiúhelníkatý typický králičí pletivo na provizorní skříni.. :) tak až budu dělat konečnou verzi, pořídím si to čtvercatý.. :oops: 8)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
su to take nase male potvorky,prefikane :D :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Jednou jsem se taky probudila s činčou na hlavě.. ale pletivo neprokousali.. naučili se totiž otvírat si vrátka.. [-o< :)
-
- Stříbrný uživatel
Denča Bártková napsal:Jednou jsem se taky probudila s činčou na hlavě.. ale pletivo neprokousali.. naučili se totiž otvírat si vrátka.. [-o< :)
Taky šikulové :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
tak to je ještě lepší :lol: to naši vyvedli něco lepšího Michal je jednou zapomel pořádně zavřít.... tak měli mišulové volné odpoledne prošmějdili celý byt a ještě si za sebou vzorně zavřeli dvířka aby se do svého bydlení nemuseli vracet... :? :lol:Denča Bártková napsal:Jednou jsem se taky probudila s činčou na hlavě.. ale pletivo neprokousali.. naučili se totiž otvírat si vrátka.. [-o< :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
taky mi jednou po pokojíku běhal Charlie, ale měl ještě tu malou klícku pro činči, tak nevím jak jí otevřel, ale prozradil ho můj pejsánek, když se snažil ho vyšťourat :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
tohle pletivo je dost slabý... k činče doporučuju to čtvercový.. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem měla nejdřív to obyčejný pletivo a to prokousal. Pak jsem si pořídila to čtvercový a to je i lepší. A Mazlík si ani nemůže sám otevřít, protože jsem tam dala malou karabinku. :wink: :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
teda koukam,ze me jeste s nasim novym milackem cekaji vesely chvilky :) no aspon uz vim,ze az mi neco v noci skoci na hlavu je to nas čakysek :) a to jsem myslela ze nejhorsi bude to nocni kousani,skrabani,bouchani..... :lol: ale stejne je to milacek
-
- Stříbrný uživatel
[quote="čaky"]teda koukam,ze me jeste s nasim novym milackem cekaji vesely chvilky :) no aspon uz vim,ze az mi neco v noci skoci na hlavu je to nas čakysek :) a to jsem myslela ze nejhorsi bude to nocni kousani,skrabani,bouchani.....
Já bych řekla, že to je možná eště horší než, když ti činča skočí na hlavu... :lol: :lol: :lol:
Já bych řekla, že to je možná eště horší než, když ti činča skočí na hlavu... :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Tak moje toto pletivo tiež rozhryzli, este nedotsali nove, nejako sme zacelili to stare, ale nove dostanu :P
Tak to pletivo nám zatím nepřekously, za to nábytek a kabely. Ta jejich kousavost je občas k zlosti.
-
- Stříbrný uživatel
Pern napsal:Tak to pletivo nám zatím nepřekously, za to nábytek a kabely. Ta jejich kousavost je občas k zlosti.
já mám dráty ukrytý, aby se k nim nedostala ani činča:) a nábytek je naštěstí moc nebere..
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Tak já vám budu zase vyprávět, jakou mám doma hodnou myšku, co nehlodá ani dráty, ani nábytek, Ferdíček je v důchodovém věku prostě super. Nejedlé věci mu už nestojí za námahu, a tak papká jen to, co mu chutná ;-)
-
- Stříbrný uživatel
camilla napsal:tohle pletivo je dost slabý... k činče doporučuju to čtvercový.. :wink:
původně jsem chtěla pořídit to čtvercový, ale strýček-klecotvůrce ho bohužel v danou dobu nesehnal.. no ale zatím i to králičí drží :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
[/quote]no ale zatím i to králičí drží :)[/quote]
Zatim zatim. :twisted: :twisted:
Zatim zatim. :twisted: :twisted: