Hračky pro činčily
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Rajhradice
- Kontaktovat uživatele:
Hračky pro činčily
Nevíte někdo o nějaké hračce pro činčily, kterou by se zabavili? Nemám sice tak velkou klec jako vidím na fotkách, ale něco by se tam vešlo :-))) Díky
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Dávám dřevěné kolíčky, nebo vařečku. Teď jsem jim udělala žebříček z jabloňového dřeva a strašně se jim to líbí. Taky neni od věci jim zavěsit košíček na seno. :lol:
-
- Stříbrný uživatel
:lol: ja jsem kopila ve zverimexu drevenou hracku na zaveseni.čakysek z ni blazni :wink: :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Northumberland, England
........ta moje tam má plyšáka - je sranda jí pozorovat, když se ho snaží dostat až nahoru do domečku.............a v domečku starej kus ručníku, na kterým spí a kterej když si chce hrát vytahuje ven, hází dolů a všelijak ho motá a valchuje..........a rozřízl jsem kokosový ořech na půlku, pořádně ošmirgloval a vyčistil a dávám jí do něj seno, ale ona ho vytahá a hraje si s kokosem :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Northumberland, England
........jo, a ještě ze siporexový kostičky udělala míč, takže je z ní velkej čutálista :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
to u nás kluci taky mají zavěšenou dřevěnou hračku ze zverimexu, ale ta moc nefrčí... Lepší je závěsný špízek od Petry Hrušecký (tam je i siporex) :lol: :lol: A taky frčí kolíčky a obyčejná papírová krabice pohozena ná dně klece - s tou dokážou teda divy!!! :D ...ale pak ten binec :twisted: :twisted:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Rajhradice
- Kontaktovat uživatele:
No, ta vařečka nemusí být špatná :-D Už jsem jim udělala z rozbytého prkýnka poličku, ze které byly naprosto nadšení, a tak když jim k tomu přidám vařečku, třeba začnou i vařit :lol: .
No co, někdo má činčilu fotbalistu a já budu mít kuchaře :P
No co, někdo má činčilu fotbalistu a já budu mít kuchaře :P
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
A já mám doma pěkný zlobidlo. :lol: :lol: :wink: A jako hračku mám plyšáka, provázek s tenisákem (tuším, že to i pro psy) a nově udělanou houpajdu. :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A kolíček dáváte do klece i s tim železem??:roll: Ten bych taky mohla zkusit. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem měla ještě dřív takovou houpačku :wink: ....... Činči ji využívaly jen ke hlodání :lol:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Domča napsal:A kolíček dáváte do klece i s tim železem??:roll: Ten bych taky mohla zkusit. :wink:
Jo, i se železem. Normálně jim ho připnu ma mříž. Oni ho koušou a někdy ho i sundaj a lítaj s nim. :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak u nasich cincil takovy hracky neleti.U nas je nejvetsi zabava hryzat kabely, knizky, vselijaky kosiky a samosrejme kytky. :twisted: A aby byla jeste vetsi sranda, Bony nam z koupelny krade mydla a lita s nima po byte.To je pak honicka.Ona ale neumi prohravat, a kdyz ji to vezmem, tak se desne vzteka. :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
hani napsal:Tak u nasich cincil takovy hracky neleti.U nas je nejvetsi zabava hryzat kabely, knizky, vselijaky kosiky a samosrejme kytky. :twisted: A aby byla jeste vetsi sranda, Bony nam z koupelny krade mydla a lita s nima po byte.To je pak honicka.Ona ale neumi prohravat, a kdyz ji to vezmem, tak se desne vzteka. :lol:
To je jasný, ale tady šlo o hračky do klece. Teda předpokládám že kabely v kleci nataženy nemají :lol: .
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:hani napsal:Tak u nasich cincil takovy hracky neleti.U nas je nejvetsi zabava hryzat kabely, knizky, vselijaky kosiky a samosrejme kytky. :twisted: A aby byla jeste vetsi sranda, Bony nam z koupelny krade mydla a lita s nima po byte.To je pak honicka.Ona ale neumi prohravat, a kdyz ji to vezmem, tak se desne vzteka. :lol:
To je jasný, ale tady šlo o hračky do klece. Teda předpokládám že kabely v kleci nataženy nemají :lol: .
To by ses divil, co vsechno si do klece natahaj.V boude jsem jim nasla i v plastovy spunty vatahany z podlahy.Jak je tam dostaly, netusim.Ale je pravda, ze kabel tak zatim nepropasovaly :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
mi osobně máme plyšáčky který jsou fajn na spinkání to se musí uznat,boroví šištičky (poslední v sezoně :lol: ),ruličky od toaletáků které spíše okusují,ručník na válení a spinkání,budeme mít domeček z vykotlaného kmene a uvažujeme o trubce z krbu (ještě nepoužitá trubka která zbyla) jako na prolejzání se uchytí ale nevím jestli kov je dobrý....co myslíte?není obarvený ani nalakovaný prostě nic ale je to kov.....v tomhle se nevyznám :oops:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
lululík napsal:mi osobně máme plyšáčky který jsou fajn na spinkání to se musí uznat,boroví šištičky (poslední v sezoně :lol: ),ruličky od toaletáků které spíše okusují,ručník na válení a spinkání,budeme mít domeček z vykotlaného kmene a uvažujeme o trubce z krbu (ještě nepoužitá trubka která zbyla) jako na prolejzání se uchytí ale nevím jestli kov je dobrý....co myslíte?není obarvený ani nalakovaný prostě nic ale je to kov.....v tomhle se nevyznám :oops:
Kov je v pohode. Aj ja pouzuvam podobnu trubku :-) A este jednu keramicku z drenaznej rury :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
A z ceho sou ty plysaci, nerozkoušou to hned?? :?:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Growin napsal:A z ceho sou ty plysaci, nerozkoušou to hned?? :?:
hned ne, ale tak po dvou hodinách už nemaj plyšáci ručičku, pak nožičku......ná šplyšák nejprve přyšel o ucho, pak o druhý, pak se vrhli na očíčka a ž z něja začalala lítat vata, vyhodila sem ho :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to mě plyšáka totálně zignorovali :evil: :evil: Vždycky jsem jim ho tam narafičila, ale skončil nadně v pilinách :twisted: Po důkladném očištění a vrácení na původní místo to vždycky dopadlo stejně - takže ho brali asi jako vetřelce, ve výsledku na něj začali čůrat, a to samý bylo i s ručníkem. A já bláhová si myslela, co jim tam nedávám za vylepšení - ani do houpačky si nevlezou :cry: Prostě jsou nejspokojenější "jen" na dřevě!!!
...apropo - máte v domečku piliny?
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mišulka napsal:to mě plyšáka totálně zignorovali :evil: :evil: Vždycky jsem jim ho tam narafičila, ale skončil nadně v pilinách :twisted: Po důkladném očištění a vrácení na původní místo to vždycky dopadlo stejně - takže ho brali asi jako vetřelce, ve výsledku na něj začali čůrat, a to samý bylo i s ručníkem. A já bláhová si myslela, co jim tam nedávám za vylepšení - ani do houpačky si nevlezou :cry: Prostě jsou nejspokojenější "jen" na dřevě!!!
Ja jim do domečku nic nedávám, stejně ho celou noc stěhujou po kleci, tak je zbytečný tam každej den něco dávat.....................a hlavně si mylsim, že kdyby tam něco chtěli mít, tak tam budou nosit třeba ty poiliny a nebo seno:-)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
já právě, když jsem ubytovávala první činču, tak jsem ji do domečku dala piliny a 3 dny do něj ani nevlezla... Pořád se choulila na poličce, pak piliny vyhazovala, tak jsem vždycky dala nový, než mi došlo, že je vůbec nechce!! :D :wink: No, teď mám činči dvě, budku mají jak hangár a jsou v ní furt a bez pilin :P :P
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mazlík na plyšákovi jen spinká, ale že by ho tahal různě po kleci to ne. A v houpajdě spinká někdy. :wink:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mišulka napsal:já právě, když jsem ubytovávala první činču, tak jsem ji do domečku dala piliny a 3 dny do něj ani nevlezla... Pořád se choulila na poličce, pak piliny vyhazovala, tak jsem vždycky dala nový, než mi došlo, že je vůbec nechce!! :D :wink: No, teď mám činči dvě, budku mají jak hangár a jsou v ní furt a bez pilin :P :P
No to moji taky:-D Dokonce šmudla nechce ten domeček co má a neustále si ho zašprajcává mezi poličky, takže má z něj stěnu :-D:-D:-D:-D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
nám se s plyšáčky zatím nic nestalo....fištík ho ignoruji občas ho někam hodí ale barča....to je potěšeníčko když ji vidíte!bud to na něm hajá nebo ho vytahuje po poličkách,dává ho na větev prostě všude kam to de :lol: osvědčily se ručníky.které bud to počůraj někdy a nebo si v něm hrají na schovku a to pak vypadá o to víc zajímavě když např. nemůžete najít činču protože je schovaná pod ručníkem. :D
akorát se mi zdá že ted frčej nějaký ty kovový,plastoví a všeljaký ty továrně vyrobený hračky :roll: ...podle mně je nejlepší ty po domácku vyrobený žebříky nebo závěsný hračky....nám nejvíce vyhovovala budka kterou si fišta předělal na domeček....bohužel jsme ji musely spálit nebot se nalomila část strany při pádu z poličky dolů a to se mi zdálo velice nebezpečné a hlavně ten ostrý hřebík co tyčel ven....A však už ted někdy v pátek se budou dělat new budky a to pro barču a fištu 8)
akorát se mi zdá že ted frčej nějaký ty kovový,plastoví a všeljaký ty továrně vyrobený hračky :roll: ...podle mně je nejlepší ty po domácku vyrobený žebříky nebo závěsný hračky....nám nejvíce vyhovovala budka kterou si fišta předělal na domeček....bohužel jsme ji musely spálit nebot se nalomila část strany při pádu z poličky dolů a to se mi zdálo velice nebezpečné a hlavně ten ostrý hřebík co tyčel ven....A však už ted někdy v pátek se budou dělat new budky a to pro barču a fištu 8)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
lululík napsal:...A však už ted někdy v pátek se budou dělat new budky a to pro barču a fištu 8)
a mohla bys mi prosím zaslat fitku jak to vypadá, že bych to zkusila taky... :P :wink: