Formulář rodokmenu
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Formulář rodokmenu
Formuláře pro rodokmen jsou hotové, takže kdo o ně máte zájem napiště mi buď SZ nebo email a já vám je pošlu. Připravili jsme formulář pro Rodokmen a Zdravoní kartu. Možnost umístění na web je zatím v řešení.
-
- Stříbrný uživatel
:oops: :oops: co to je formular rodokmenu?vim,ze je to asi hloupa otazka,ale ja to nevim :oops: :oops: :oops:
-
- Stříbrný uživatel
:lol: :lol: :lol: no jo sem se zase vyznamenala,ja jsem si neprecetla cely forum :lol: :lol: :lol: uz vim co to je tak pardon ze zabiram misto :wink: :wink:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
v pohodě 8)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Jé super, že jsou hotové. :wink: :wink: Já se hlásím o formulář. Můj email: domcako@seznam.cz
Díky
Díky
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
taky mám zájem :P můj e mail je Radka.o@seznam.cz děkujíííí
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
Ja ybch take chtěla muj meil je: Teruly@seznam.cz
Děkuji moc :lol:
Děkuji moc :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě prosím také njednou :D :D vasicek.michal@post.cz Děkuji
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
PRo mě prosím taky: xsilj01@seznam.cz nebo Jana.Pejsil@seznam.cz
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
já taky prosím :lol: brezinovaiva.12@seznam.cz
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chudák Lwici se ale naposílá emailů. :lol: :D :lol: :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :lol: no to jo
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Domča napsal:Chudák Lwici se ale naposílá emailů. :lol: :D :lol: :D
Já jsem jí navrhoval, ať to umístí na web a každej si to stáhne :wink: , ale mám takový dojem, že chce nasbírat bezpočet mailových adres a pak zbohatne na tom, že to prodá reklamní agentuře :twisted: .
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
Re: Formulář rodokmenu
lwici napsal:Formuláře pro rodokmen jsou hotové, takže kdo o ně máte zájem napiště mi buď SZ nebo email a já vám je pošlu. Připravili jsme formulář pro Rodokmen a Zdravoní kartu. Možnost umístění na web je zatím v řešení.
Aj ja by som si prosila. Je to super napad!
Moja adresa - korica@zoznam.sk
Dakujem, dakujem, dakujem :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Ju ja bych taky prosim jeden chtela poslat :) boruvka311@seznam.cz ...dekuji! :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Drazí kolegové činčiláři :),
posílám slíbené formuláře rodokmenu a zdravotní karty na adresy:
domcako@seznam.cz; Radka.o@seznam.cz; Teruly@seznam.cz; vasicek.michal@post.cz; Jana.Pejsil@seznam.cz; xsilj01@seznam.cz; brezinovaiva.12@seznam.cz; korica@zoznam.sk; boruvka311@seznam.cz
Formuláře jsou ve formátu PDF, takže k jejich přečtení budete potřebovat PDF reader.
Pokud by měl někdo zájem můžete si zvířátko nechat rovnou zaevidovat - dostane jedinečné číslo, pod kterým ji např. bude možné za několik generací zpětně vyhledat. Potřebuji ale poslat zpět informace o činčilce(kách). Následně Vám pošlu "počítačově" vyplněný (modifikovaný)formulář i s evidenčním číslem.
K vyplnění:
Nutné je vyplnit část "Informace o činčile" tj. jméno, pohlaví, mutace, datum narození - stačí údaj např. "jaro 2006" nebo rok "2003", barva a znaky! Také je důležitý údaj o chovateli - čili tam kde se zvířátko narodilo. Pokud některé informace neznáte... nevyplňujte je. Rodokmen s "vymyšlenými" údaji by pak neměl smysl. Cílem je vyhnout se v budoucnosti příbuzenské plemenitbě ne "naplácat" si zvířata s úžasným rodokmenem!!!
Děkuji za Váš zájem
PS: Pokud jsem na někoho zapoměla kontaktujte mne prosím.
domcako@seznam.cz; Radka.o@seznam.cz; Teruly@seznam.cz; vasicek.michal@post.cz; Jana.Pejsil@seznam.cz; xsilj01@seznam.cz; brezinovaiva.12@seznam.cz; korica@zoznam.sk; boruvka311@seznam.cz
Formuláře jsou ve formátu PDF, takže k jejich přečtení budete potřebovat PDF reader.
Pokud by měl někdo zájem můžete si zvířátko nechat rovnou zaevidovat - dostane jedinečné číslo, pod kterým ji např. bude možné za několik generací zpětně vyhledat. Potřebuji ale poslat zpět informace o činčilce(kách). Následně Vám pošlu "počítačově" vyplněný (modifikovaný)formulář i s evidenčním číslem.
K vyplnění:
Nutné je vyplnit část "Informace o činčile" tj. jméno, pohlaví, mutace, datum narození - stačí údaj např. "jaro 2006" nebo rok "2003", barva a znaky! Také je důležitý údaj o chovateli - čili tam kde se zvířátko narodilo. Pokud některé informace neznáte... nevyplňujte je. Rodokmen s "vymyšlenými" údaji by pak neměl smysl. Cílem je vyhnout se v budoucnosti příbuzenské plemenitbě ne "naplácat" si zvířata s úžasným rodokmenem!!!
Děkuji za Váš zájem
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Lwici dík za poslání, ale poslala jsi mi jen dopis a nic k tomu nebylo přiloženo. Takže formulář rodokmenu a zdravotní kartu jsem neobdržela. Poslala by si mi to prosím ještě jednou?? :?: :roll:
-
- Stříbrný uživatel
Já jsem dostala taky jen mail, příloha nebyla žádná.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dle odeslaných mailů, jsem to poslala s přílohou, ale pro jistotu posílám ještě jednou :). Příloha má celkově asi necelý 1Mb.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
Děkuju moc :lol:
-
- Stříbrný uživatel
Užto přišlo i s přílohou, díky.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí
lwici napsal:Drazí kolegové činčiláři :),
K vyplnění:
Děkuji za Váš zájem
Takže je to nakonec jinak? Nechapu.
Proč si se zase vrátila k téhle variantě? Myslel jsem, že když se mnou souhlasilas, že to dopracuješ a zužíš způsob registrace a vydávání Rodokmenu, že to tak uděláš.
Takhle nechápu co z toho naklonec bude, ale dle mě můžeš na někaký registr zcela zapomenout. Škoda.
Bude to tedy nakonec tak, že platí to tvé "něco bude teď a později něco dodělám a bude se vytvařet druhá varianta Rodokmenu"?
-
- Stříbrný uživatel
ahoj lvici poslels mi to taky?muj e-mail je lenulinecka3@seznam.cz
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
taky bych mněla zájem, Renikbu@centrum.cz , díky moc
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
vonavkova.hana@seznam.cz diky!