a je tu další sbírka
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Mladá Boleslav
Zdravím,
ráda bych řekla, že se stala opět změna do ZKO Poděbrady jedu 23.12.2010 protože maminka kamaráda,která nás tam zdarma veze je chudák 24.12.2010 v práci. Takže kdyby někoho něco napadlo , honem pište :-) Každopádně stále probíhají ostatní výše zmíněné sbírky. :)
Dále bych ráda poděkovala Terezce za finanční dar 500,- (v předmětu odesílání částky krásně napsáno:Od Terezky pro zvířátka.)
Terko, mockrát děkuju!!! Zvířátka si díky tobě pochutnají na pamslcích a piškotkách :-) Seš zlatá:)
ráda bych řekla, že se stala opět změna do ZKO Poděbrady jedu 23.12.2010 protože maminka kamaráda,která nás tam zdarma veze je chudák 24.12.2010 v práci. Takže kdyby někoho něco napadlo , honem pište :-) Každopádně stále probíhají ostatní výše zmíněné sbírky. :)
Dále bych ráda poděkovala Terezce za finanční dar 500,- (v předmětu odesílání částky krásně napsáno:Od Terezky pro zvířátka.)
Terko, mockrát děkuju!!! Zvířátka si díky tobě pochutnají na pamslcích a piškotkách :-) Seš zlatá:)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
To je to nejmenší, co můžu pro zvířátka udělat. Měsíčně cpu do těch svých mnohem víc peněz. Taky máme doma nalezence (vlastně už druhého) a prostě ne každé zvířátko má ten svůj pohodlný domov, tak snad i taková maličkost trošku pomůže. Bylo by fajn, kdyby víc lidí přispělo nějakou maličkostí, hned by bylo veseleji.
-
- Stříbrný uživatel
Já sem chtěla navrhnout,aby lidi posílali klidně i balíčky na moji adresu nebo na adresu útulků, co vy na to? :-)
-
- Stříbrný uživatel
Tak k Vám běžím s dalším poděkováním.
Uživatelka jasmin nám přispěla 1000,- pro zvířátka
Tvoje peníze využiji na kvalitní granulky :-)
Mockrát děkujeme
Uživatelka jasmin nám přispěla 1000,- pro zvířátka
Tvoje peníze využiji na kvalitní granulky :-)
Mockrát děkujeme
-
- Zlatý uživatel
Je, to me nemusis tady prezentovat:-), kvuli tomu to nedelam, jen doufam, ze to pomuze aspon nejakemu poctu pejsku a kocicek.
Je to za me a pritele:-).Ale posilala jsem to teprve vcera, nemela jsem vubec cas, tak snad to stihne dojit
Je to za me a pritele:-).Ale posilala jsem to teprve vcera, nemela jsem vubec cas, tak snad to stihne dojit