STYRO napsal:WM se dokonce objevilo i na Slovensku :shock: , sice jenom pro morčata, ale prý by šlo dovézt i pro činčily. Smůla je, že ty moje ho po slibném začátku začínají ignorovat... :evil:
A to mas odkial? To je velmi zaujimava informacia...
STYRO napsal:WM se dokonce objevilo i na Slovensku :shock: , sice jenom pro morčata, ale prý by šlo dovézt i pro činčily. Smůla je, že ty moje ho po slibném začátku začínají ignorovat... :evil:
tak to máš dobrý já to scháněla po celý Olomouci (i když se snažili je objednat nakonec z toho sešlo) a net přestal být taky spolehlivý, tak mi nakonec nezbylo nic jiného než ukecat známého který byl služebně v Pardubicích, aby to zpět do OL vzal "zkatkou" přes Chrudim a přímo u dovozce mi raději koupil celý pytel písku i granulý + k tomu pár pytlíků orig. WM Country 800g:-) ty barevný berou dokonce z ruky jako pamlsek:lol:stačí zašustit šáčkem a myšouni jsou v pozoru u krmítka! :lol: i když část granulí pošlu dál, to by nezvládli, i když rozmlsanci už nechtějí nic jiného než WM. Zkoušela jsem jim k tomu přimíchat Apetit i Tukan a v kleci měli leteckej den :evil:čaky napsal:moji zrouti maji uplne nejradsi granule tukan,ale witte molen country taky neodolaji,micham jim je pul na pul a v misce nikdy nezbyde ani granulka :wink: je to sice rozdilna cena,za tukan platim 15kc za 500g,ale zase vim,ze witte molen jsou kvalitni.shanela jsem je porad v celem Brne a pak se stacilo jen zminit u nas na Vinohradech a majitel zverimexu je pro me hned obednal. :wink: :lol:
Radka.o napsal:tak to máš dobrý já to scháněla po celý Olomouci (i když se snažili je objednat nakonec z toho sešlo) a net přestal být taky spolehlivý, tak mi nakonec nezbylo nic jiného než ukecat známého který byl služebně v Pardubicích, aby to zpět do OL vzal "zkatkou" přes Chrudim a přímo u dovozce mi raději koupil celý pytel písku i granulý + k tomu pár pytlíků orig. WM Country 800g:-) ty barevný berou dokonce z ruky jako pamlsek:lol:stačí zašustit šáčkem a myšouni jsou v pozoru u krmítka! :lol: i když část granulí pošlu dál, to by nezvládli, i když rozmlsanci už nechtějí nic jiného než WM. Zkoušela jsem jim k tomu přimíchat Apetit i Tukan a v kleci měli leteckej den :evil:čaky napsal:moji zrouti maji uplne nejradsi granule tukan,ale witte molen country taky neodolaji,micham jim je pul na pul a v misce nikdy nezbyde ani granulka :wink: je to sice rozdilna cena,za tukan platim 15kc za 500g,ale zase vim,ze witte molen jsou kvalitni.shanela jsem je porad v celem Brne a pak se stacilo jen zminit u nas na Vinohradech a majitel zverimexu je pro me hned obednal. :wink: :lol:
já se nedivím jen jsem si je rozmazlila a nic jiného už nechcou a když vypadnou dodávky tak mám trochu problém aby umřeli potvoráci hlady.... je pravda že i několik dní rozdělaný sáček opravdu voní, narozdíl od toho apetitu nebo tukana co jsem koupila jako nouzovku....LUCIA napsal:Radka.o napsal:tak to máš dobrý já to scháněla po celý Olomouci (i když se snažili je objednat nakonec z toho sešlo) a net přestal být taky spolehlivý, tak mi nakonec nezbylo nic jiného než ukecat známého který byl služebně v Pardubicích, aby to zpět do OL vzal "zkatkou" přes Chrudim a přímo u dovozce mi raději koupil celý pytel písku i granulý + k tomu pár pytlíků orig. WM Country 800g:-) ty barevný berou dokonce z ruky jako pamlsek:lol:stačí zašustit šáčkem a myšouni jsou v pozoru u krmítka! :lol: i když část granulí pošlu dál, to by nezvládli, i když rozmlsanci už nechtějí nic jiného než WM. Zkoušela jsem jim k tomu přimíchat Apetit i Tukan a v kleci měli leteckej den :evil:čaky napsal:moji zrouti maji uplne nejradsi granule tukan,ale witte molen country taky neodolaji,micham jim je pul na pul a v misce nikdy nezbyde ani granulka :wink: je to sice rozdilna cena,za tukan platim 15kc za 500g,ale zase vim,ze witte molen jsou kvalitni.shanela jsem je porad v celem Brne a pak se stacilo jen zminit u nas na Vinohradech a majitel zverimexu je pro me hned obednal. :wink: :lol:
Sa im nedivim,ze ine nechcu...su to dobre granulky aj mojmu chutia... :D
poštovný podle starýho ceníku bylo celkem rozumný, loni jsem tam objednávala, jenže už od listopadu jsem právě řešila objednávku.... a od ledna už je to bez odezvy.....Equiska napsal:Vím, že pořád otravuju, ale můžu se zeptat, zda je WM zdravější či vhodnější pro činčily než Apetit?? :wink: Chtěla bych WM vyzkoušet.. kolik účtuje obchod www.cerberus.cz poštovné?? děkuji za odpovědi.. :wink:
poštovný podle starýho ceníku bylo celkem rozumný, loni jsem tam objednávala, jenže už od listopadu jsem právě řešila objednávku.... a od ledna už je to bez odezvy.....
dle mého názoru a zkušeností anoEquiska napsal:poštovný podle starýho ceníku bylo celkem rozumný, loni jsem tam objednávala, jenže už od listopadu jsem právě řešila objednávku.... a od ledna už je to bez odezvy.....
aha.. :? zkusím pohledat ještě na jiných webech.. a myslíš, že je teda kvalitnější než Apetit?? :wink:
STYRO napsal:Myslím že tady začínáme mít chaos ve Witte Molen granulích a písku. Nebo některé činče žerou písek a jiné se koupou v granulích :roll: ?
Radka.o napsal:tak jsem pátrala na netu a WM mají i zde: http://www.i-zverimex.cz/wittemolen-cou ... d72d4feefc = Pardubice; http://www.bobikashop.cz/index.php?main ... cts_id=554 = Brno, Palackého; http://www.ekram.cz/index.php?main_page ... ts_id=1769 = Přelouč; http://www.daspapanicko.cz/Hlodavci/WIT ... ily-ID2292 = Praha9; ale s žádným z těchto obchodů nemám zkušenost... pokud by někdo potřeboval tak mohu prodat nějaký to kylo pelet od WM za 40,-/kg
Equiska napsal:Opět jedna taková hloupá otázka :lol: .. Je na obalu WM Country line vyznačeno datum výroby nebo datum spotřeby.. ?? Nálepka s českým textem se mi nějak rozpila a v angličtině to tam nikde nemůžu najít :? děkuji
LUCIA napsal:Nechcem zakladat novu temu.
Chcem sa vas opytat ako sa vam zhana WM u vas v CR od zaciatku tohto roku? Nie je to horsie? Nie je nejaka zmena? p. Jedlicka - Akvateraexa mava pravidelne dodavky tejto znacky? Popripade Alice ako je to u teba v Norsku ziadne zmeny?