focení
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
focení
ahojte lidičky, chtěla bych se zeptat jestli se činčilka může fotit s bleskem všimla jsem si na ostatních fotkách ,že někteří s bleskem fotíte ,takže se ptám jestli jí to může nějak ublížit :?: :?:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: focení
ivik napsal:ahojte lidičky, chtěla bych se zeptat jestli se činčilka může fotit s bleskem všimla jsem si na ostatních fotkách ,že někteří s bleskem fotíte ,takže se ptám jestli jí to může nějak ublížit :?: :?:
My taky fotíme s Fortym normálně s bleskem. :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Tiež fotím s bleskom a nevadí im to. Možno si myslia "Nech sa len blýska, hlavne že neprší" :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
děkuji vám všem za odpovědi já jsem se jen bála jestli nemůže oslepnout nebo tak něco
neoslepne, jenom může být chvíli oslněná a hlavně se lekne, jinak se jí nic nestane :wink:
-
- Zlatý uživatel
Miltonie napsal:neoslepne, jenom může být chvíli oslněná a hlavně se lekne, jinak se jí nic nestane :wink:
Oslněná být může, ale leknutí u nás nepřichází v úvahu. To je spíš vyruší bzučení zoomu a pak se divím, že koukám na prázdnou poličku :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
styro napsal:Tiež fotím s bleskom a nevadí im to. Možno si myslia "Nech sa len blýska, hlavne že neprší" :lol:
:lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
My taky fotíme bleskem. A nemám pocit, že by to vadilo, jem poté vždycky zrychlí a jak má digitál trochu zpoždění,na fotce je třeba jen ocasek nebo prdelka. :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sharona napsal:My taky fotíme bleskem. A nemám pocit, že by to vadilo, jem poté vždycky zrychlí a jak má digitál trochu zpoždění,na fotce je třeba jen ocasek nebo prdelka. :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Taky fotím s bleskem. Zpočátku se lekali, ale po pár fotečkách jim to přestalo vadit a začali se uzavat jako mistři světa... v úprku o život :lol: :lol: :lol:
Ale jinak jim to nevadilo.
Ale jinak jim to nevadilo.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
já taky fotím s bleskem. Když to dám bez blesku, tak je ta fotka rozmazaná. Pořád říkám, že si koupím novej foťák, ale vždycky má přednost něco jinýho... asi si udělám radost na vánoce...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
Taky fotime s bleskem aby z toho něco bylo, když mají klec v obývací stěně, jen jej neopužívám když je Mišák rychlejší a přímo mi čučí z 0,5cm do foťáku....to by tam byly asi jen fousky a nevím co by na to říkal :oops: :lol: :shock:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: BRNO
- Kontaktovat uživatele:
fotím bez blesku, prakticky většína fotek, řekl bych 99% fotek je bez blesku a to proto, že když to blejsknu, tak se mi tam "pěkně" odrazí mříže atd ..
-
- Zlatý uživatel
PETE.cz napsal:fotím bez blesku, prakticky většína fotek, řekl bych 99% fotek je bez blesku a to proto, že když to blejsknu, tak se mi tam "pěkně" odrazí mříže atd ..
Alespoň to máš pěkně tónovaný :lol:.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
styro napsal:PETE.cz napsal:fotím bez blesku, prakticky většína fotek, řekl bych 99% fotek je bez blesku a to proto, že když to blejsknu, tak se mi tam "pěkně" odrazí mříže atd ..
:-) :D no je sice problém s barvama, páč fotit bez blesku v noci za světla lustru, kterej je ještě žlutej a navíc, teď v té nové kleci, kde je černý strop, je pěkná tma :-) Navíc foták je pěkněj krám, ale sem tam, občas se fotka povede 8)
Tady je důkaz :-) Ale nesmí se pohnout , pak je to v pr... :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
PETE.cz napsal:styro napsal:PETE.cz napsal:fotím bez blesku, prakticky většína fotek, řekl bych 99% fotek je bez blesku a to proto, že když to blejsknu, tak se mi tam "pěkně" odrazí mříže atd ..
:-) :D no je sice problém s barvama, páč fotit bez blesku v noci za světla lustru, kterej je ještě žlutej a navíc, teď v té nové kleci, kde je černý strop, je pěkná tma :-) Navíc foták je pěkněj krám, ale sem tam, občas se fotka povede 8)
Tady je důkaz :-) Ale nesmí se pohnout , pak je to v pr... :-)
Hezký :P já mám bez blesku jen zpoustu šedých fleků :shock:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jenže kdybych tohle vyfotil s bleskem, tak tam budou pěkně zařivé mříže a něco možná za nima,co by připomínalo činčily .. je to jak fotit s bleskem zrcadlo :-) Prostě jinak nemohu :-)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Pete, ty máš tak slaďoučké myšáky :) ta fotka je kouzelná!
už se moc těším ažmi ho přivezou a hned ho také vyfotím :)
jasně ale nevím jestli to bude teď o víkend nebo až v úterý , už se nemůžem dočkat :-))