budou mimča snad :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
1 rok :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
da se nejak zjistit, kdy bude mit priblizne miminka?? kikince ted bude rok a zjistili jsme, ze bude mit asi miminka. Rikal to i pan doktor. Taky jsem slysela, ze kdyz ma cincilka treba tri miminka, tak je pak muze zakosnout, protoze vyciti, ze se o ne nedokaze postarat, je to pravda?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Tady si snadno můžeš najít datum porodu.S tím ostatním bohužel nevím.
http://cincilavdome.wz.cz/kalendar_brezosti_cincil.html
http://cincilavdome.wz.cz/kalendar_brezosti_cincil.html
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
vacicka napsal:da se nejak zjistit, kdy bude mit priblizne miminka?? kikince ted bude rok a zjistili jsme, ze bude mit asi miminka. Rikal to i pan doktor. Taky jsem slysela, ze kdyz ma cincilka treba tri miminka, tak je pak muze zakosnout, protoze vyciti, ze se o ne nedokaze postarat, je to pravda?
jestli si je nevidela nebo nenasla zátku tak to zjistíš až se narodí :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
vacicka napsal:Taky jsem slysela, ze kdyz ma cincilka treba tri miminka, tak je pak muze zakosnout, protoze vyciti, ze se o ne nedokaze postarat, je to pravda?
To je výjimečné, ale pokud by měla tři (a víc) mimin tak je dobré je sledovat a popř. jí s nima vypomoct dokrmováním nebo střídáním u maminy.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
ahojky,já měl trojčátka a samička stíhala všechno,je to moc dobrá mamina,ale výhoda je,že mrnousové po několika dnech i jedí samy,jsem je pozoroval,ale nalepený na samičce jsou ještě ted. :wink: tak at ti to dobře dopadne...vacicka napsal:da se nejak zjistit, kdy bude mit priblizne miminka?? kikince ted bude rok a zjistili jsme, ze bude mit asi miminka. Rikal to i pan doktor. Taky jsem slysela, ze kdyz ma cincilka treba tri miminka, tak je pak muze zakosnout, protoze vyciti, ze se o ne nedokaze postarat, je to pravda?
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
OkoTygra napsal:ahojky,já měl trojčátka a samička stíhala všechno,je to moc dobrá mamina,ale výhoda je,že mrnousové po několika dnech i jedí samy,jsem je pozoroval,ale nalepený na samičce jsou ještě ted. :wink: tak at ti to dobře dopadne...vacicka napsal:da se nejak zjistit, kdy bude mit priblizne miminka?? kikince ted bude rok a zjistili jsme, ze bude mit asi miminka. Rikal to i pan doktor. Taky jsem slysela, ze kdyz ma cincilka treba tri miminka, tak je pak muze zakosnout, protoze vyciti, ze se o ne nedokaze postarat, je to pravda?
dekuju:) ja budu mit prave miminka poprve a mam docela strach. Prave, ze ji jeste nebyl ani jeden rok a navic tyhle ruzne zvesti, co jsem zaslechla, me dost vydesily:(tak snad to dobre vsechno dopadne. Nejvic me mrzi, ze nevim, kdy ta miminka mame mit:( to, ze je kikinka tehotna, jsem zjistila nahodou
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Taky moc držím palečky,aby vše dobře dopadlo.Budoucí maminka je opravdu hodně mladá,mohli jste ještě 1/4 roku počkat.Ale snad vše bude dobré
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No já budu mít mimča taky po prvé a ám strach ale čiky to zvládne je to holka statečná :) a ta tvoje to taky zvládne :)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ja doufam, vsak ji taky kazdy den kontroluju. Dokonce jsem ji prestehovala se snoopackem i celym domeckem do meho pokoje, takze se v noci sice moc nevyspim, ale hlavne, ze bych vedela, kdyby se neco delo.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
A jak doktor zjistil, že čeká mikrošky? Jestli to bylo pohmatem, tak by se mohly narodit už brzo (nevím jak přesně dlouho před porodem jdou v maminčině bříšku cítit, ale zkušenější chovatelé tu někde psali, že to je ke konci těhotenství). Doufám, že to Kikinka zvládne. Je sice dost mladá, ale pokud to není nějaký "zakrslík" (omlouvám se za ten výraz :oops:), tak to podle mě může dopadnout dobře (a pevně v to věřím :)). Držíme palečky!
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
P.S.:A ještě dobrá zpráva pro tebe: já mám taky činču v pokoji. Dělá strašný randál, ale brzy jsem si zvykla. Takže neboj, zanedlouho se taky dobře vyspíš :lol: :lol:.
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
zkousel ji prohmatat.pry to vypada, ze tam v brisku opravdu neco ma:) kdyz se to nenarodi do mesice, mame prijit na ultrazvuk.. jinak uz koukam, ze to brisko chudinka ma opravdu poradne zakulacene a taha ho po zemi.. je mi ji lito. Musi ji to bolet, protoze vzdycky knouka:( ale uz se na miminka tesime:)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tak to držíme všechny pěstičky,ať to dobře dopadne... [-o<
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dekujeme moc.. postupne budeme informovat jak to vypada:)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Věřím, že vše bude v pohodě a mamka i s mimčama to zvládnou :D.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jeste sem se chtela zeptat když sme v poslednim mesici :D a má 700g z 500g myslíte že už moc nepřibere??? :lol: :lol: :lol: 3 se mi zdají po první moc :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
V poslednim mesici bych rekla ze pribere nejvice :wink: ..u nas to bylo jest epres sto gramu navic vposlednim mesici :P :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 5
Plačková Kamila napsal:: 3 se mi zdají po první moc :D
myslim že na tom vůbec nezáleží, jestli je to prvně nebo napopáté.. my jsme napoprvé měli dva myšáčky a pak už jenom po jednom :oops: .. jsme v očekávání, tak doufám, že se tentokrát vytáhnem.. je krásné sledovat jak spolu prckové dovádí a aspon se tak nedožadujou mamky, když si můžou hrát spolu.. :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:D doufam že to zvládne holka moje moc se těším ale mám strach
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky tak hlásím že pokud se podařilo a ja myslim že jo tak hoblinka s bertíkem budou mit miminka 17. června a čiky 28.června :) oba páry jsem viděla :D a zátky jsem našla u obou :)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to gratuluju!
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”