zlomenina kloubu bez fixace
-
- Nový uživatel
zlomenina kloubu bez fixace
Zdravím všechny činčiláře, mám dotaz ... už se to tu možná řešilo, ale setkali jste se se zlomeninou kloubu na zadní nožičce bez fixace? Byl nám doporučen samovolný srůst s podáváním léků proti bolesti a zánětu. Kontrola po 14 dnech na klinice v Brně.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: zlomenina kloubu bez fixace
Ano prosím, měli jsme...
Bublina musela být v malý kleci - ideálně 30x30 cm, bez poliček a bez nějakých prolézaček. Jen měkky podklad, miska s jídlem, seno a napáječka a minerál.kámen víc nic...
Žádný výběh, nic, jen na 14 dní malá klec bez ničeho a vše se zahojilo, tak jak mělo :)
Bublina musela být v malý kleci - ideálně 30x30 cm, bez poliček a bez nějakých prolézaček. Jen měkky podklad, miska s jídlem, seno a napáječka a minerál.kámen víc nic...
Žádný výběh, nic, jen na 14 dní malá klec bez ničeho a vše se zahojilo, tak jak mělo :)
-
- Nový uživatel
Já jsem ji chtěla nechat v přepravce cca 30x50cm, ale po konzultaci s veterinářkou mi bylo doporučeno nechat ji v kleci, aby zase neměla moc omezený pohyb (samozřejmě bez skákání po vysokých poličkách). No jednu jsem jí tam nechala (sice nízko, ale přemýšlím o odstranění) + látkovou houpačku. To jsou její oblíbené místa k odpočinku. Většinu dne i noci stejně proleží v houpačce. Spodní patro klece mám zabezpečené, aby se tam nedostala. Po lécích je taková čipernější, zatím baští, ale pro jistotu ji občas přikrmím kaší Rodicare. V kleci jsou holky 2, takže občas nějaké skákání tam je, ale minimálně. Snad to bude časem v pořádku. Cca za týden jedem na kontrolu.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Tak my měli úplně omezený pohyb, dokonce veterinářka říkala, že by bylo fajn jí nechat jen v přepravce, aby se co nejmíň hejbala...
-
- Nový uživatel
No a mě přepravku nedoporučila. Ale co ji tak sleduju, tak se drží vklidu v látkové houpačce nebo na té poličce, kde má jídlo a mňamky.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”