KLEC pro 2 činčilky
-
- Nový uživatel
KLEC pro 2 činčilky
Dobrý den
Chtěla bych chovat 2 činčily ale potřebuji doporučit nějakou ideálně velkou klec nebo voliéru.A jěště něco - vadily by jim poličky z tvrzeného plastu??? Hodně chovatelů např. ve videích na Youtube to tak má...
Chtěla bych chovat 2 činčily ale potřebuji doporučit nějakou ideálně velkou klec nebo voliéru.A jěště něco - vadily by jim poličky z tvrzeného plastu??? Hodně chovatelů např. ve videích na Youtube to tak má...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Já mám jednu klec, jejíž součástí je velký plastový domek, který slouží i jako patro. Klec jsem doplnila i o dřevěné poličky, a tak činča ten plast neokusuje. Na dřevěných si pěkně brousí zoubky. Ale je to pouze dočasné řešení, než pořídíme další velkou skříňoklec. Navíc mi přijde, že činča ten plast vůbec nemusí - v domku jsem ji ještě nikdy neviděla spát (má tam ještě jeden dřevěný) a sedí taky raději na dřevěných poličkách.
Takže já bych určo pořídila klec s dřevěnýma poličkama. I to podle mě lépe vypadá, tak přírodněji :D
Jinak já mám pro 2 činči takovou klec:
http://cincilas.webnode.cz/nase-cincily ... ch-cincil/
ale zatím ji máme rozdělenou na 2 patra, činči jsou moc malé :)
Takže já bych určo pořídila klec s dřevěnýma poličkama. I to podle mě lépe vypadá, tak přírodněji :D
Jinak já mám pro 2 činči takovou klec:
http://cincilas.webnode.cz/nase-cincily ... ch-cincil/
ale zatím ji máme rozdělenou na 2 patra, činči jsou moc malé :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Náchodsko
- Kontaktovat uživatele:
poličky
Rozhodně bych volila dřevěné poličky i domeček. Některá činčilka si toho nevšimne, ale jsou i takové, které to okoušou a pak by to mohlo mít i zdravotní následky. Ta naše třeba také okusuje jen dřevo. Už nemá v kleci krom kamaninové misky nic nedřevěného, ale v první kleci měla poličky dřevotřískové (byla tam jen asi 14 dní) a nevšímala si jich. Teď má dřevěné poličky a ty teda hobluje vesele. :D
-
- Nový uživatel
.
Myslíte že stačí klec určená fretkám 100x58x80 cm? Má dřevěné poličky
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
určitě ano, ale je lepší vnitřek doupravit:-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: .
Osbournka napsal:Myslíte že stačí klec určená fretkám 100x58x80 cm? Má dřevěné poličky
Jo, tu máme my a bydlí v ní Míča a Čikyn - je to velká klec a 2 činčilám stačí :wink: ps. ale volný pohyb je volný pohyb :wink:
-
- Nový uživatel
...
Tak to jo :D právě tahle klec mě zaujala na první pohled protože většina klecí co se prodává se nehodí ani pro křečka :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
Akorát, co se týče poliček - 2 tam budou (teda jsou jsou tam 2 police + 2 mosty) + já jim tam přidávám větve a různě si s tím hraju.. představivost je nekonečná :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
ps: ale bacha - strašně blbě se čistí, je těžká, mě s ní musí pomáhat manžel... :roll:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
ja sem jim tam udělala svoje a ještě tam maj větev na pevno :-) Teda už ne, pujčila jsem jí, ale souhlasím s tim, že je docela hodně těžký a nehodí se na odchov mladých.
-
- Nový uživatel
...
Chtěla bych se jěště zeptat kde jste tu klec koupily jestli ve zverimexu nebo v e-shopu...možná tam je problém s dopravou když ej to tak velké :(
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Re: .
Wulfina napsal:[
Jo, tu máme my a bydlí v ní Míča a Čikyn - je to velká klec a 2 činčilám stačí :wink: ps. ale volný pohyb je volný pohyb :wink:
Jo tu mám taky :) s čištěním ani problém nemám. Poličky mám 4. a jednu zavěšenou rulku z koberce, činčiláci spokojení.