jasmin napsal:A co vosi hnizda?:-)
Ne, delala jsem jednou pravou tiramisu a nemelo to chybu.Vlastne melo, jednu.Delala jsem ji pro pritele a nez prijel, tak jsem ji celou sezrala:-)a dalsi se mi uz delat nechtela:-)
:lol: :lol: :lol: nemužu z tebe
jasmin napsal:A co vosi hnizda?:-)
Ne, delala jsem jednou pravou tiramisu a nemelo to chybu.Vlastne melo, jednu.Delala jsem ji pro pritele a nez prijel, tak jsem ji celou sezrala:-)a dalsi se mi uz delat nechtela:-)
jejula napsal:Tak my děláme takovej taky jednoduchej!piškoty položíme na formu a šlehačku ušlehat trochu cukru a tvaroh.Na piškoty nalít kávu,ať vsákne dát směs se smetany a zase piškoty a polít kávou!Dát do ledničky tak přez noc a ráno bašta!Je to jednoduchý a levný!!! :lol:
LenkaKarlovyVary napsal:No já spíš potřebuju kouknout na naky video jak to udělat :D pěkně jako opice :D ,okoukat a pak to už dokažu :D
saskie napsal:Jsem dřív také hodně pekla, ale už na to nějak nemám kapacitu :(
No každopádně až něco upečete, ráda vám pomohu se to ho zbavit :lol:
Wulfina napsal:LenkaKarlovyVary napsal:No já spíš potřebuju kouknout na naky video jak to udělat :D pěkně jako opice :D ,okoukat a pak to už dokažu :D
Tak až přijedeš, tak nakoupíme a to udkoukáš... :D
Wulfina napsal:saskie napsal:Jsem dřív také hodně pekla, ale už na to nějak nemám kapacitu :(
No každopádně až něco upečete, ráda vám pomohu se to ho zbavit :lol:
:D :D Jaká byla jabkovka???
LenkaKarlovyVary napsal:Wulfina napsal:LenkaKarlovyVary napsal:No já spíš potřebuju kouknout na naky video jak to udělat :D pěkně jako opice :D ,okoukat a pak to už dokažu :D
Tak až přijedeš, tak nakoupíme a to udkoukáš... :D
dobrý nápad :))
saskie napsal:Jupíí, pařba, doufám, že s masem, na alkohol nejsem :lol: A tvůj jablečný koláč, Wulfi, byl supr :wink: