Pátek třináctého
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Pátek třináctého
Tak se s vámi musím podělit o to, co se mi dnes přihodilo. Předem upozorňuji, že na pověry o pátku 13. nevěřím, ale po dnešku možná začku.
1) Mám arachnofobii a ráno, když jsem si šla chystat snídani, čekal na mě velký hnusný pavouk ve dřezu.
2) Přijela jsem do práce ke koním a zjístila jsem , že jsem ztratila klíče od skříňky.
3) Přes noc utekl poník a sežral všechny granule, takže jsem neměla co dát půlce koní ke žrádlu.
4) Zjistila jsem, že jeden z koníků má rozbitou napáječku a má úplně vyplavený box.
5) Sedla jsem si ke snídani, pustila jsem televizi a zjistila, že je pátek 13.
6) Přijela kamarádka a servali se nám psi.
7) Jak jsme psi odtrhávali, tak nás u toho zvládli ještě pokousat.
A co úžasného se stalo vám na pátek 13.?
1) Mám arachnofobii a ráno, když jsem si šla chystat snídani, čekal na mě velký hnusný pavouk ve dřezu.
2) Přijela jsem do práce ke koním a zjístila jsem , že jsem ztratila klíče od skříňky.
3) Přes noc utekl poník a sežral všechny granule, takže jsem neměla co dát půlce koní ke žrádlu.
4) Zjistila jsem, že jeden z koníků má rozbitou napáječku a má úplně vyplavený box.
5) Sedla jsem si ke snídani, pustila jsem televizi a zjistila, že je pátek 13.
6) Přijela kamarádka a servali se nám psi.
7) Jak jsme psi odtrhávali, tak nás u toho zvládli ještě pokousat.
A co úžasného se stalo vám na pátek 13.?
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Tak nám nic,zatím všechno vyšlo.Odvezli si miminka jak měli,žádná pohroma.
Ale ještě není konec dne :D
Ale ještě není konec dne :D
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Mně se stalo to, že jsem dneska podepsala pracovní smlouvu do jedné velké firmy, kam jsem se už dlouho chtěla dostat. Je to jen shoda náhod, že to vyšlo zrovna na pátek. Jinak se nic zvláštního nedělo, kromě toho že jsem úplně mrtvá a chce se mi strašně spát.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já měla jízdy v autoškole a nikoho jsem nesrazila ani jsem nebourala :D naštěstí
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Já na pátek 13 nevěřím, nikdy sem mi nic nestalo. Je to jako s černou kočkou, která jde po cestě že se stane něco špatného.
Co mám mluvit já, já měla jednou svátek na pátek 13 (13. říjen-Renáta) :D . Ale nic se mi nestalo.
Jenom jsem dneska málem umřela horkem, protože byla jsem v centru Ov a na slunku bylo asi 35°C jasno. :lol:
Co mám mluvit já, já měla jednou svátek na pátek 13 (13. říjen-Renáta) :D . Ale nic se mi nestalo.
Jenom jsem dneska málem umřela horkem, protože byla jsem v centru Ov a na slunku bylo asi 35°C jasno. :lol:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
ja na to taky nevěřim, ale od rana samy blby zpravy:-) Na černou kočku taky nevěřim, protože bych musela bejt už mrtva, protože mame černyho kocoura doma :D
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Já na pátek 13. taky nevěřím, ale dneska je to opravdu pikantní celý den, tak jsem radši ani myšáky nepouštěla, protože při mým dnešním štěstí by se dneska určitě něco stalo... (myšáci by si něco udělali, mimina by utekly z klece a schovaly se za skříň a nebo by si pes otevřel dveře a někoho zakousnul) Jak na to nevěřím, tak dneska už nebudu nic riskovat.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Já na pátek 13. nevěřím. Už je to pár let, co jsem v pátek 13. dělala ústní závěrečné zkoušky. Byla jsem stašně nervozní. No a dopadlo to tak, že jsem dostala za 1 a prospěla jsem s vyznamenáním. Nechci se tím chlubit, chci tím jenom říct, že je to jen pověra. :oops: :oops:
Jinak včera jsem byla na oslavě a dopadla lépe než jsem čekala.
Takže mě spíš nosí pátek 13.štěstí. :lol: :lol: :lol:
Jinak včera jsem byla na oslavě a dopadla lépe než jsem čekala.
Takže mě spíš nosí pátek 13.štěstí. :lol: :lol: :lol:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Já jaksi vůbec nesleduju datum, pohybuju se mimo prostor a čas, takže že byl pátek třináctého jsem si přečetla až tady na fóru :lol: .
Na pověry nevěřím, ale můžu tu říct, jedno takové přísloví, které platí pro spoustu lidí na 100 %, a to "...když se něco nedaří, tak se se*e všechno..." :twisted:
EDIT: upravena pouze barva písma.
Na pověry nevěřím, ale můžu tu říct, jedno takové přísloví, které platí pro spoustu lidí na 100 %, a to "...když se něco nedaří, tak se se*e všechno..." :twisted:
EDIT: upravena pouze barva písma.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pátek třináctého
Tak mi nic zvláštního, jen Sunny znásilnil Bublinu :-D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hmm na pátek 13. nevěřím v 9 ráno mi pes sežral vosu a bylo jí celej den blbě, když jsem ji ve 4 odpo vyvedla jen se vyčůrat tak jsem ji odchytila až v půl 6., protože najednou ji stihl stihomam, že nemůže domů... Takže pohoda jo a ten můj po středečním styku s automobilem (jel na kole) si začal píchat heparin a dostal berle a ortézu, takže vlastně pohodovej den jako každej jinej (pes mi snědl včelu i na Cyrila a Metoděje a to jí byly 3 měsíce a tenkrát to bylo horší protože odpadla) a psisko přestalo poslouchat i jindy když jí bylo špatně
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Mikulášovice
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky na patek 13 neverim, tehle patek jsem si pekne uzila, prijel mi pritel a prinesl mi ruze...moc krasne na to, ze bylo patek 13...
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Tak ke mně přišel pátek třináctého včera, bylo tu neuvěřitelné krupobití. Všechna auta na sídlišti jsou poškozená, každé druhé má vymlácené okno a můj ani ne měsíc starý miláček má celou karoserii na odpis. Okna to naštěstí ustála, těsně před druhou vlnou krup jsem s nasazením života dala na okna kartony a na auto prostěradla a následně kličkovala mezi kroupama 150 metrů domu. Všude to tu vypadá jak po výbuchu. Fakt padaly kroupy jak vejce, některé i větší, to jsem nezažila. Takže první den v nové práci budu trávit vyřizováním škody s pojišťovnou.
http://zpravy.idnes.cz/prahou-se-prohna ... domaci_mad doporučuju zhlédnout fotky, i když jich není moc.
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domac ... -auta.html
http://www.novinky.cz/domaci/208730-pra ... enych.html
http://zpravy.idnes.cz/prahou-se-prohna ... domaci_mad doporučuju zhlédnout fotky, i když jich není moc.
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domac ... -auta.html
http://www.novinky.cz/domaci/208730-pra ... enych.html