Co vyléčilo Terezce průjem
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Co vyléčilo Terezce průjem
ahojda, asi před 14 dny se Terka vydala na procházku (jediná ze všech tří se rozhodla - zcela dobrovolně). V noci mě probudila tím jak se snažila přepočítat CD co jsem měla na stole...... Ráno jsem zjistila, že mi ožrala kytky z parapetu (fialky, trnovou korunu, ibišek, cosi s kožovytíýma listama...), asi hodně křížal (jablek) - od té doby je nechce, sušený švestky. kus tabáku do vodní dýmky....
Nevím co z toho zabralo protiprůjmově, ale od tý doby může baštit cokoli.....
M.
Nevím co z toho zabralo protiprůjmově, ale od tý doby může baštit cokoli.....
M.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
No.. tak tomu se říká pestrý jídelníček.. :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
se divím, švestky působí jako projímadlo, ale je možný, že když průjem je, tak můžou působit naopak, ale to je asi blbost... :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí
Osobne bych to tipoval na ten tabak - ikdyz priznam se, ze netusim, zda do vodni dymky se dava normalni tabak. Ale mam pocit, ze jsem kdesi cetl, ze se na prujem doporucovalo zvykat tabak..
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no tabák do vodníka je míchanice tabáuku, medu, jakéhosi aroma, sušenýho ovoce.......
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
tuta napsal:no tabák do vodníka je míchanice tabáuku, medu, jakéhosi aroma, sušenýho ovoce.......
No ono to může bejt klidně z toh tabáku-on samotný tabák způsobuje podle mě průjem a ono to umělé aroma asi k tomu taky přispělo
-
- Zlatý uživatel
Teda jo! Ta má spalování jak městskej lihovar :lol: Měla holka štěstí, že to dobře dopadlo. Ty švestky jsou sice proti zácpě, ale taky je to vláknina, tak asi pomohly. Jídelníček si úžasně zpestřila. Jak si otevřela klec?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Na fialky bacha, jsou jedovatý...
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
vím o fialkách, že jsou jedovatý, z dalšího jedovatýho kvítka sežrala květy... Holky měly otevříno furt, mohly jít kdykoli na prochajdu, ale nechodila ani jedna... Pod akvárkem měly židličku aby se jim líp seskočilo...
Byla to ode mě naivita, Barča ale měla taky takovou možnost odjakživa a využívala ji jen do dvou nebo tří let, pak přestala chodit ven. A Barča byla rozumná i v tom co a jak ožírá.... Terka bagrovala vše jak kombajn... A jednu kytičku úpl ně polámala.... Od tý doby je zavírám na noc.....
M.
Byla to ode mě naivita, Barča ale měla taky takovou možnost odjakživa a využívala ji jen do dvou nebo tří let, pak přestala chodit ven. A Barča byla rozumná i v tom co a jak ožírá.... Terka bagrovala vše jak kombajn... A jednu kytičku úpl ně polámala.... Od tý doby je zavírám na noc.....
M.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”