Kde koupit granulky?

Zde se můžete ptát a radit o tom, co činčila smí či nesmí jíst.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Petra 77
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Kde koupit granulky?

Příspěvekod Petra 77 » Stř Pro 03, 2008 10:57

Ahojky!může mi prosím!!!někdo poradit,kde kupujete granulky v okolí Olomouc-Přerov?nebo na netu? a hlavně jaké jsou opravdu nej!!!Máme doma od pátku činčilku :P sice to měla být samička(podle paní ze zveráče!)ale je to kluk jako buk :lol: taky byl do teď krmený jen směsí(to jsem díky Vám,zjistila že je nevhodné)tak pátrám po nějakých kvalitních granulkách.Včera jem prošla celý Přerov,ale granulky žádné jen pro králíky a všichni prodavači se tváří,že chci něco nemožného.Vždyť činčilky by měli baštit směsi (ve ktrých jsou-slunečnicí,oříšky,suš.banány...)myslím,že k tomu není co dodat :(
Zatím Mikymu dávám,nějaké prý i pro činčilky,bez určení značky jen tak rozvážené(co mi doporučila paní-že je přidává do směsí,ale jsou prý králičí že jiné nemá)a seno.Moc se mu to nejspíš nelíbí,ale hlad fuguje.A na seznamování se mnou dostává,sušené jablíčka,mrkvičku a šípky.A ještě se chci zeptat dáváte přípravek proti plísni i preventivně pořád do písku,nebo jen občas a hlavně při problému... :?: :?: :?: Jinak Vám moc děkuji protože díky Vám jsem se hodně o těhle nádherných "potvůrkách" >:*B dozvěděla =D> =D> =D>

Disable adblock

katchenqua
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Mladá Boleslav

Příspěvekod katchenqua » Stř Pro 03, 2008 11:02

Nevím jak ty,ale já jsem začala nakupovat na těchto stránkách:http://www.cincila-obchod.cz/m_obch.html?PHPSESSID=b00f0e378fdef0a9b25d7d51b34530dc

Hnedle ty granulky od P.Ždánské jsou prý nej , já je ještě neobjednala, protože prozatím mám,ale tady jsou hodně doporučovány...
Nakoupila jsem tam zatím spíše jen potřeby do klece atd.
A myslím si, že ty taky nezůstaneš jen u granulek:-)

katchenqua
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Mladá Boleslav

Příspěvekod katchenqua » Stř Pro 03, 2008 11:05

Jinak Fungistop já osobně ještě nedala, zatím nebylo potřeba...
Do písku jsem na rady na tomto foru, použila dětský zásyp, to Ti pak činča voní jako dětská prdelka :D :D
Fungistop se má dávat preventivně , je proti plísním, který se činčám dělaj za ouškama a u pusiny:-) Ale jak sem psala, já ho ještě nedala, tak tu do tebe nebudu hustit ať ho dáváš:-)

Petra 77
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Petra 77 » Stř Pro 03, 2008 11:35

díky!!!!!!!!a co říkáš na granulky Whitte Molen-country)jestli to teda píšu dobře)Někde jsem četla,že patří mezi nejlepší na trhu?jen nevím,kde je mají?co jsem se zatím dívala tak nikde,chtěla jsem od téhle značky i písek mají to jen v činčila-obchodě?Protože tam jsem si to objednala a nic žádná zpráva o objednávce,prostě nic...tak mi to přišlo,že obchod snad ani nefunguje :?: :?:

Disable adblock

Petra 77
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Petra 77 » Stř Pro 03, 2008 11:37

a ještě jsem zapoměla!můžu sušit i teď přemrzlé a změklé šípky :?:

parisse
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod parisse » Stř Pro 03, 2008 11:50

Tak činčila obchod moc dobře nefunguje.Já na balík z něj čekám skoro rok :roll: :roll: :roll: :roll:
Jinak za nejkvalitnější granule já sama považuju tyhle http://www.allpet.cz/p2403-vitakraft-ch ... ets-400-g/ Jinak pokud tam u vás máte nějakej super nebo hypermarket,tak tam většinou najdeš i nějakej zverák,tak tam by něco mohli mít
Našla jse ti tohle v pet centru určitě něco vhodného objevíš :wink:
OLOMOUCKÝ KRAJ
OC Olomouc City www.occ.cz Pražská 255/41, Olomouc Po-Pá 10-21, So-Ne 9-21 TEL:585710476

Petra 77
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Petra 77 » Stř Pro 03, 2008 12:02

taky moc děkuju,už jsem byla tady u nás v Olympii,ale tam nic moc neměli a hlavně mi slečna tvrdila,že je lepší dávat tu šílenou směsku...,Právě jsem objednala http://www.bobikashop.cz/wittemolen-cou ... p-554.html tak uvidím co na to Miky,můžu když tak granulky střídat?pokud budou všechny chutnat?nebo raději dávat jednu značku?

parisse
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod parisse » Stř Pro 03, 2008 12:12

Nenech si ničeho kecat.Já klidně vypadám jak blbec ale ukecat se nenecham :wink: Jinak tyhle granulky neznám.Krmím granulema přímo od chovatelky :)

Romca
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

granulky

Příspěvekod Romca » Stř Pro 03, 2008 18:31

Ahoj ja kupovala granulky ze zveraku ale nedavno mi kamaradka prinesla granulky ktere objednala od P. Zaludove ze Zbysova a po tech se muzou utlouct jsou fakt super. :)

barus.nm
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod barus.nm » Stř Pro 03, 2008 18:49

Ahojky! Můžete mi prosím poradit, kde ty granulky od paní Žďárské nebo od paní Žaludové seženu? Dají se objednat někde na netu? My krmíme Chinchilla Complete od Versele-Laga a taky od Prestige Duo Chinchilla, střídáme to, jinak se Maxík moc zmlsá a nic jiného nechce. Teď jsem přemýšlela nad granulema od Vitakraftu, od téhle značky totiž všechno baštíme, ale pořád mi připadá, že ty granule samotné ho nemůžou zasytit, je to jak granule pro psa, ten taky jí ještě další věci. A pro Petru 77 k těm šípkům - my Maxíkovi zrovna včera přinesli ještě čerstvý šípek a mohl se zbláznit, asi je to slaďoučký, tak mu to moc chutnalo, ale nasušit asi radši příští rok čerstvé. Pro období nouze se ale dají sušené ve zveráči koupit, i když ten náš kupované nejí, jen domá sušené :D

Romca
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Romca » Stř Pro 03, 2008 19:21

Ahoj cislo na P. Zaludovou je 775239180 tak ji zavolej a domluv se s ni :)

Disable adblock

Vrátit se na “Strava”